Шепетівському воєнкому Ігорю Гуменюку дали гектар землі

• Відвідувач
  • Відвідувач
06 трав. 2015 20:36 #97830 від
Шепетівські депутати, мабуть так бояться повісток в армію, що готові воєнкому надавати гектарами! землю, незважаючи на те, що на попередній сесії, йому було відмовлено. Мабуть була проведена певна робота, що( На відео 68 сесія Шепетівської міської ради) депутат Валерій Федоров, з голосу, вніс пропозицію, поставити ще раз питання про виділення воєнкому Ігорю Гуменюку 1 гектару землі - для ведення сільського господарства, по вул. Валі Котика (напроти бару Асторія). Хоча, на попередніх сесіях, багатьом учасникам АТО було відмовлено, так як не має генерального плану забудови міста. (На відео ви можете побачити хто як голосує)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
06 трав. 2015 20:48 #97831 від НЕкремлебот
Люди добрі, попрацюйте над пунктуацією, весь ефект від написаного пропадає...

Більше
06 трав. 2015 21:18 #97834 від 259051213422@odnoklassniki.com
А вам шкода? :blink: Все одно ж буряном заросте, або смітник зроблять.

Більше
06 трав. 2015 22:56 #97835 від Did_Panas
Та воно то не шкода, але багатьом учасникам АТО відмовили в надані ділянок. Але пропоную всім учасникам АТО звертатися до депутата Федорова він вам допоможе отримати гектар землі, а може він злякався повістки від Гуменюка? Не зрозуміла його активність на сесії стосовно виділення земельної ділянки воєнкому. За простих учасників АТО він так горлянку не рвав:)
Ці користувачі подякували: Dj Os

Більше
06 трав. 2015 23:26 - 06 трав. 2015 23:29 #97836 від 259051213422@odnoklassniki.com
Ну може ваші обранці вважають военкома добрим господарем? Крім того, учасників АТО багато, а воєнком - один. Участь же в АТО, при всій безумовній героїчності цього вчинку, людину вправним бізнесменом не робить. І просто так ввірити шматок землі... Звиняйте - хочете померти за цю землю - це завжди будь-ласка. Це навіть ваш обовязок. А от покористуватись тим за що помирали - тут уже вибачайте. Так скрізь - на всіх війнах і у всіх державах. "Патріотизм" називається. Може, власне, з таких міркувань виходили представники народу?
Останнє редагування: 06 трав. 2015 23:29 ким 259051213422@odnoklassniki.com.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
06 трав. 2015 23:41 #97837 від Dj Os

Ну може ваші обранці вважають военкома добрим господарем? Крім того, учасників АТО багато, а воєнком - один.

Якщо я не помиляюсь, то землю виділили для сільськогосподарських робіт. То що, у нас тепер при в'їзді в місто буде якась плантація бурячків?

Більше
06 трав. 2015 23:53 #97838 від 259051213422@odnoklassniki.com
Все може бути. Їм там видніше. В решті - це ж кращі з кращих, раз люди їх туди пообирали - значить шось знають. Я так думаю.

Більше
06 трав. 2015 23:58 #97839 від НЕкремлебот

Островський О.В. пише:

Ну може ваші обранці вважають военкома добрим господарем? Крім того, учасників АТО багато, а воєнком - один.

Якщо я не помиляюсь, то землю виділили для сільськогосподарських робіт. То що, у нас тепер при в'їзді в місто буде якась плантація бурячків?

Це ти кого зараз питаєш? Лямера?))))) Міськвиконком спитай))))

Знову ж-таки, все впирається в законодавчу базу. Розумію, що це діло для нас ще молоде та нерозроблене, але якщо були б прописані чітко всі права та пільги тих же учасників АТО, то не залежало б все від рішеннь наших сессій.

Участь же в АТО, при всій безумовній героїчності цього вчинку, людину вправним бізнесменом не робить.

А ніхто не народжується бізнесменом з золотою карткою в зубах. От тільки надання цих ділянок простим людям давало б їм шанс стати цим самим бізнесменом (сприяння чому дуже посилило би позицію нашої міської верхівки), а там вже діло їхнього власного розуму.

Більше
07 трав. 2015 07:28 #97840 від 259051213422@odnoklassniki.com
Колєга, прекрасні думки :) Може подумаєте про карьеру депутата? Я ж надіюсь, що представники МВК читають Шепетівський Сайт.
Доречі, практика надання ділянок у нас вже є, причому багаторічна. Особливої користі вона не принесла. Все одно усе в одних руках опинилось в кінці кінців (і лише тоді повиполювали буряни). Але, можливо, тут все буде по іншому, ймовірність ("шанс" як ти кажеш) якась існує. Особисто я - тільки "за" таку роздачу, але хто ж я такий, щоб мою думку враховували державні мужі? От висунув припущення - зразу всі мене поправили. Значить не розбираюсь я у цьому. То хто ж тоді розбирається? На виконком жеж остання надія залишається. Буду вірити їм до останнього.

Більше
07 трав. 2015 09:13 #97841 від extrimal.77

Островський О.В. пише:

Та нічого він там не буде садити, або сіяти. Через кілька місяців змінить цільове призначення і якийсь там інвестор розпочне будівництво кемпінгу, або СТО.
Ці користувачі подякували: praporschik

Час відкриття сторінки: 0.093 секунд
0
репостів
0
репостів