Шепетівському воєнкому Ігорю Гуменюку дали гектар землі
- Автор теми
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якщо я не помиляюсь, то землю виділили для сільськогосподарських робіт. То що, у нас тепер при в'їзді в місто буде якась плантація бурячків?Ну може ваші обранці вважають военкома добрим господарем? Крім того, учасників АТО багато, а воєнком - один.
- Платиновий учасник
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Це ти кого зараз питаєш? Лямера?))))) Міськвиконком спитай))))Островський О.В. пише:
Якщо я не помиляюсь, то землю виділили для сільськогосподарських робіт. То що, у нас тепер при в'їзді в місто буде якась плантація бурячків?Ну може ваші обранці вважають военкома добрим господарем? Крім того, учасників АТО багато, а воєнком - один.
Знову ж-таки, все впирається в законодавчу базу. Розумію, що це діло для нас ще молоде та нерозроблене, але якщо були б прописані чітко всі права та пільги тих же учасників АТО, то не залежало б все від рішеннь наших сессій.
А ніхто не народжується бізнесменом з золотою карткою в зубах. От тільки надання цих ділянок простим людям давало б їм шанс стати цим самим бізнесменом (сприяння чому дуже посилило би позицію нашої міської верхівки), а там вже діло їхнього власного розуму.Участь же в АТО, при всій безумовній героїчності цього вчинку, людину вправним бізнесменом не робить.
- Платиновий учасник
Доречі, практика надання ділянок у нас вже є, причому багаторічна. Особливої користі вона не принесла. Все одно усе в одних руках опинилось в кінці кінців (і лише тоді повиполювали буряни). Але, можливо, тут все буде по іншому, ймовірність ("шанс" як ти кажеш) якась існує. Особисто я - тільки "за" таку роздачу, але хто ж я такий, щоб мою думку враховували державні мужі? От висунув припущення - зразу всі мене поправили. Значить не розбираюсь я у цьому. То хто ж тоді розбирається? На виконком жеж остання надія залишається. Буду вірити їм до останнього.
- extrimal.77
- Старший учасник
- Дописи: 65
- Подяка отримана: 12
Та нічого він там не буде садити, або сіяти. Через кілька місяців змінить цільове призначення і якийсь там інвестор розпочне будівництво кемпінгу, або СТО.Островський О.В. пише: