- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Народний контроль Шепетівка пише: Уважно перегляшувши відео помітив, що ті ж самі свободівці також голосували за виділення землі. Чому ж їм кістки ніхто не миє ? То персони недоторкані ?
Дякую, знайшов :Островський О.В. пише: Ось рішення shepetivka-rada.gov.ua/images/stories/Do...h_mr/rish_68_ses.rar
Знайдіть кому безкоштовно там і шо виділили.
Бо я був на сесії, від і до, я не чув більше щоб були прийняті інші земельні питання, але сьогодні вивчив ситуацію і зрозумів чому.Для чого тоді було казати що більше нікому не виділяли ?
Будь ласка, вкажіть конкретну хвилину і секунду відео. Я особисто не бачив щоб свободівці голосували за це рішення.Уважно перегляшувши відео помітив, що ті ж самі свободівці також голосували за виділення землі. Чому ж їм кістки ніхто не миє ? То персони недоторкані ?
Думаю, що ні, але точно не знаю.Михайло Ворончук пише: А ці Юзлрв і Линник з АТО?
Починаючи із 8:39, там видно голосування, дивно що цього ви не помітили, в кадрі депутати із піднятими руками від Свободи: Кущик та Холява.Островський О.В. пише:
Будь ласка, вкажіть конкретну хвилину і секунду відео. Я особисто не бачив щоб свободівці голосували за це рішення..
А тут ще є що дерибанити?А дерибанщиків у нас в місті дуже багато.По кожному можна тему створювати.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua