Шепетівському воєнкому Ігорю Гуменюку дали гектар землі

• nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
08 трав. 2015 11:43 #97888 від nksh
Уважно перегляшувши відео помітив, що ті ж самі свободівці також голосували за виділення землі. Чому ж їм кістки ніхто не миє ? То персони недоторкані ?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
08 трав. 2015 12:28 - 08 трав. 2015 12:29 #97889 від praporschik

Народний контроль Шепетівка пише: Уважно перегляшувши відео помітив, що ті ж самі свободівці також голосували за виділення землі. Чому ж їм кістки ніхто не миє ? То персони недоторкані ?

Тихо-тихо,не клепіть на свободу,а то проклянуть.У нас можна тільки колишніх Ударівців ганьбити.А свобода та бют голосують правильно(за своїх).

Р.S.Подати і собі заяву Федорову,мо і мені земельки вділять.Загосподарюю!!!
Останнє редагування: 08 трав. 2015 12:29 ким praporschik.

• nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
08 трав. 2015 12:41 #97890 від nksh

Островський О.В. пише: Ось рішення shepetivka-rada.gov.ua/images/stories/Do...h_mr/rish_68_ses.rar
Знайдіть кому безкоштовно там і шо виділили.

Дякую, знайшов :
1.4. Юзлову Михайлу Леонтійовичу для ведення особистого селянського господарства по вул. Митрополита Шептицького, 4-Д орієнтовною площею земельної ділянки 7000 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.5. Линник Лілії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства по вул. Митрополита Шептицького, 10-Б орієнтовною площею земельної ділянки 5000 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
То що , достовірна було інформація і землю виділили не лише воєнкому. Для чого тоді було казати що більше нікому не виділяли ?

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 трав. 2015 14:15 - 08 трав. 2015 14:16 #97891 від Dj Os

Для чого тоді було казати що більше нікому не виділяли ?

Бо я був на сесії, від і до, я не чув більше щоб були прийняті інші земельні питання, але сьогодні вивчив ситуацію і зрозумів чому.

По перше, ви праві, землю виділили тим людям, що ви вказали та іншим. Вибачаюсь, що ненароком вказав неправдиву інформацію, бо я хоч і скинув посилання на рішення сесії, але я сам їх не переглядав, бо все чув на самій сесії.

По друге, що потрібно розуміти, на кожну сесію виносяться на розгляд маса подібних заяв на землю, тому що якщо хтось знаходить вільну ділянку сам, то він може подати на неї заяву і міська рада зобов'язану таку заяву розглянути. Всі попередні сесії такі заяви просто не задовольняли.

Але тут ми підходимо до самого цікавого, до сесії ми мали проект рішення з черговою порцією заяв, які більше за все не були би задоволені. В цьому проекті рішення не було пункту про виділення землі Гуменюку, але з легкої руки депутата Федорова такий пункт в проект рішення внесли. Так як до цього депутати вже пропрацювали майже 5 годин в залі, то вони вирішили не голосувати по пунктах і проголосувати пакетом, ну і рішення було прийнято.

Іншими словами, всім заявам, які попали в один проект рішення з Гуменюком просто пощастило. Дехто так хотів прийняти це рішення, що не звернув увагу, що в рішенні йшлося не про одну заяву а відразу сім.

І зараз ці люди попри те що немає генерального плану міста, будуть вести так звану "сілськогосподарську діяльність".

Уважно перегляшувши відео помітив, що ті ж самі свободівці також голосували за виділення землі. Чому ж їм кістки ніхто не миє ? То персони недоторкані ?

Будь ласка, вкажіть конкретну хвилину і секунду відео. Я особисто не бачив щоб свободівці голосували за це рішення.
Останнє редагування: 08 трав. 2015 14:16 ким Dj Os.

Більше
08 трав. 2015 16:00 #97893 від 259051213422@odnoklassniki.com

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
08 трав. 2015 16:24 #97894 від Dj Os

Михайло Ворончук пише: А ці Юзлрв і Линник з АТО?

Думаю, що ні, але точно не знаю.

• Відвідувач
  • Відвідувач
08 трав. 2015 17:23 #97895 від
Ні Юзлов ні тим паче Линник Лілія в АТО не були, та і не збираються. Юзлова відмазають штунди (ЄХБ), а пані Лілію звязки.Шкода, що тих хто дійсно заслоговує на той шматок землі вживих нема, їм повісять меморіальну дошку і думають,що вчинили подвиг. Чому не надали землю батькам загиблих хлопців, чи тим хто з пораненнями повернувся, для них землі нема. ТЕПЕРІШНІ ДЕПУТАТИ НІЧИМ НЕ КРАЩІ ЗА МИНУЛУ ВЛАДУ.
ДЕ ПРОКУРАТУРА, СБУ, ДЕ ЦІ ОРГАНИ? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
09 трав. 2015 10:16 #97903 від nksh

Островський О.В. пише:

.

Будь ласка, вкажіть конкретну хвилину і секунду відео. Я особисто не бачив щоб свободівці голосували за це рішення.

Починаючи із 8:39, там видно голосування, дивно що цього ви не помітили, в кадрі депутати із піднятими руками від Свободи: Кущик та Холява.
Ще також хотілося б додати, що дивлячись на емоційні заперечення Валентини Прохорчук по виділенню землі для Гуменюка , мимоволі згадалось минуле депутатське скликання ( за Шпільченка), коли неперевершений БЮТовець Беспалько разом із тією ж Валентиною та її мамою Ольгою Єсіповою просто роздерли землю у місті. Тому питання : Валентина щиро покаялася чи у неї вже виробився інстинкт на те, що без неї ділити нічого не можна?
Ці користувачі подякували: Dj Os, praporschik

Більше
09 трав. 2015 10:32 - 09 трав. 2015 10:54 #97904 від praporschik
Та що ви доказуєте для Оса.17 за,а винуваті знову Ударівці.3 чоловіка зробили погоду голосування.В Оса просто вже фобія випрацювалась на Удар.А те що Федоров сраку рвав за це питання то нормально.Свобода теж добре,то свої.І не повірю що перед сесією Федоров не ходив до в.о. на договорини,чи той же самий Гуменюк.Що він сам підняв це питання і воно пройшло.НЕПОВІРЮ.Так можна до любого депутата підійти,подати йому заяву,опа і гектар нарісовался.Чи дають тільки ізбраним?

P.S.Що ж,спроба дескредитувати(в черговий раз) певних депутатів майже вдалась.Та разом з ними спливають нові обличчя.Хреново работаєтє.Повчіться в того ж 33 каналу. ;)

Мене приписують до Удару,хоча ні в одній політичній партії та силі не значусь.Оса приписали в захисники місцевої влади.Кожен має свої вподобання та погляди.Та просто не люблю коли йде гоніво на людей,яких заєш дуже давно,і які не забруднені дерибаном та очковтіратєльством.А дерибанщиків у нас в місті дуже багато.По кожному можна тему створювати.
Останнє редагування: 09 трав. 2015 10:54 ким praporschik.

Більше
09 трав. 2015 15:23 #97907 від 259051213422@odnoklassniki.com

А дерибанщиків у нас в місті дуже багато.По кожному можна тему створювати.

А тут ще є що дерибанити? :huh:

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів