Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Скажи чесно...ти там була?Olga@.net пише: цей ваш клюб невдала пародія на нормальний заклад, але для районного центру і таке піде
Була, і ось що я тобі скажу, я відвідала а своє життя доволі чималу кількість нічних клубів, і такого бардака я ще не бачила.... ми компанією замовили столик, коли прийшли то він був зайнятий якимись іншими людьми, ми запитали спочатку на барі про свій стіл, там с інші, що вони щось наплутали, потім офіціантка посадила нас за інший на другому поверсі, але прибігла адміністратор і нас підняла, навіть вибачення не попросила, бігала по залу як ненормальна, в результаті ми заплатили за вхід не маленьку суму пішли звідти через хвилин десять в зіпсованому настрої... в нормальних закладах таке не відбуваеться, буває звісно різне, але в даній ситуаці ця адміністратор білявка , я навіть не запамятала як її звати, повинна була, навіть якщо щось наплутали (в чому я сумніваюсь, просто приїхали більш круті дяді і їм стіл треба був) хоча б вибачитись за незручності і пересадити нас, або запропонувати якийсь інший варіант, і після цього всього, я можу сказати одне, може для Вас це рай "сейшену", але для мене це гандель з "кугутами"Dj Os пише:
Скажи чесно...ти там була?Olga@.net пише: цей ваш клюб невдала пародія на нормальний заклад, але для районного центру і таке піде
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua