Нічний клуб "Black Holl"
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я думаю на кінотеарті, боулінгу чи спортзалі можна заробити не менше, але з таким рівнем корупції в нашому місті це нереально. Ніхто не хоче ризикувати, а нічний клуб є більш мобільним в цьому плані, за біди можна перебратись і в інше місто.
- Dentist
- Адміністратор
Ну я особисто хотів дізнатись чи дійсно там такий фейс-контроль, що не пускають дітей, виявилось це брехня, ще один гадюшник і все, навіть місце не міняли.praporschik пише: прошу вибачення,але "задрала" вже ця тема.відкрили черговий "гадюшник прілічного віду" і пішла тема:хто був,кого пускали,кого ні.чие воно.а якба відкрили класний спортзал чи фітнесзал,кінотеатр нормальний,чи шось подібне-скажіть усі хто тут відписався,тільки чесно для самих себе та інших,хто б туди ходив чи так "рьяно"обговорював би це?для мене це "гадюшник прілічного віду"де молодь деградує.а толкових спортзалів,кінотеатру нема.
За спортзал тема актуальна, ходжу туди вже третій місяць, не жалкую витрачених грошей.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Мені просто дивно шо малолєток у нас давно і пускають кругом і бухло продають, але срач почався саме на Black Holl
- Dentist
- Адміністратор
За охоронців та знайомих, мені сказали просто "треба виглядати на 18+ і все" а чого документи не питають при вході, на скільки мені відомо в інших ПРИСТОЙНИХ закладах таке питають
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Але не спорю шо проблема є і її треба вирішувати керівництву.
Тіки не треба рівняти Black Holl до Клондайку і писати тільки із слів інших. Зайди хоч раз сам туди)) Бо я тоже можу багато шо понаросказувати))
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Відвідувач
-В клубі дуже, дуже і дуже спекотно. На 2-му поверсі взагалі перебування більше 15 хв нагадує похід в сауну. Ще до цього всього в закладі дозволяють палити. Тому виникає необхідність кожні 15-20 хв виходити на декілька хвилин на вулицю.
-Туалет лише на одну людину, в ньому відсутні мило і паперові серветки, дзеркало. Тому я інколи розумію хлопців, які просто "ходять" під сусідні будинки.
-Лише 2 бармени, причому один постійно обслуговує замовлення столиків, а інший замовлення барної стійки. Приходилось чекати, щоб замовити бокал пива, 10-15 хв.
І останнє і саме найнеприємніше - біла година. Це був просто жах, коли просто зачини двері клубу і забороняли входити і виходити на протязі більш ніж години. Приміщення не провітрюється, безліч народу палить, дихати не має чим. тому настрій був суттєво погіршений Я розумію, що це не примха власників клубу, а "жадність" місцевої влади, але потрібно було продумати такі важливі речі, перш ніж відкривати клуб і брати(до речі не малі для Шепетівки) такі гроші за вхід.
- Відвідувач
Відчувається твій стиль письмо DJ OSГість з іншого міста пише: Я сам з іншого міста, але приїжджав в Шепетівку і був у цьому закладі на травневі свята. По-перше здивувала ціна за вхід, адже зазвичай вона має на меті створити "бар'єр" для певного контингенту і відсіяти його. По-друге наявність охорони, каси і гардеробу, адже досі цих елементарних "речей" взагалі не було. Дизайн, персонал(особливо адміністратор Катя) і загальні враження хороші, але все ж таки існують певні недоліки:
-В клубі дуже, дуже і дуже спекотно. На 2-му поверсі взагалі перебування більше 15 хв нагадує похід в сауну. Ще до цього всього в закладі дозволяють палити. Тому виникає необхідність кожні 15-20 хв виходити на декілька хвилин на вулицю.
-Туалет лише на одну людину, в ньому відсутні мило і паперові серветки, дзеркало. Тому я інколи розумію хлопців, які просто "ходять" під сусідні будинки.
-Лише 2 бармени, причому один постійно обслуговує замовлення столиків, а інший замовлення барної стійки. Приходилось чекати, щоб замовити бокал пива, 10-15 хв.
І останнє і саме найнеприємніше - біла година. Це був просто жах, коли просто зачини двері клубу і забороняли входити і виходити на протязі більш ніж години. Приміщення не провітрюється, безліч народу палить, дихати не має чим. тому настрій був суттєво погіршений Я розумію, що це не примха власників клубу, а "жадність" місцевої влади, але потрібно було продумати такі важливі речі, перш ніж відкривати клуб і брати(до речі не малі для Шепетівки) такі гроші за вхід.