- Дописи: 564
- Подяка отримана: 88
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну я особисто хотів дізнатись чи дійсно там такий фейс-контроль, що не пускають дітей, виявилось це брехня, ще один гадюшник і все, навіть місце не міняли.praporschik пише: прошу вибачення,але "задрала" вже ця тема.відкрили черговий "гадюшник прілічного віду" і пішла тема:хто був,кого пускали,кого ні.чие воно.а якба відкрили класний спортзал чи фітнесзал,кінотеатр нормальний,чи шось подібне-скажіть усі хто тут відписався,тільки чесно для самих себе та інших,хто б туди ходив чи так "рьяно"обговорював би це?для мене це "гадюшник прілічного віду"де молодь деградує.а толкових спортзалів,кінотеатру нема.
Відчувається твій стиль письмо DJ OSГість з іншого міста пише: Я сам з іншого міста, але приїжджав в Шепетівку і був у цьому закладі на травневі свята. По-перше здивувала ціна за вхід, адже зазвичай вона має на меті створити "бар'єр" для певного контингенту і відсіяти його. По-друге наявність охорони, каси і гардеробу, адже досі цих елементарних "речей" взагалі не було. Дизайн, персонал(особливо адміністратор Катя) і загальні враження хороші, але все ж таки існують певні недоліки:
-В клубі дуже, дуже і дуже спекотно. На 2-му поверсі взагалі перебування більше 15 хв нагадує похід в сауну. Ще до цього всього в закладі дозволяють палити. Тому виникає необхідність кожні 15-20 хв виходити на декілька хвилин на вулицю.
-Туалет лише на одну людину, в ньому відсутні мило і паперові серветки, дзеркало. Тому я інколи розумію хлопців, які просто "ходять" під сусідні будинки.
-Лише 2 бармени, причому один постійно обслуговує замовлення столиків, а інший замовлення барної стійки. Приходилось чекати, щоб замовити бокал пива, 10-15 хв.
І останнє і саме найнеприємніше - біла година. Це був просто жах, коли просто зачини двері клубу і забороняли входити і виходити на протязі більш ніж години. Приміщення не провітрюється, безліч народу палить, дихати не має чим. тому настрій був суттєво погіршенийЯ розумію, що це не примха власників клубу, а "жадність" місцевої влади, але потрібно було продумати такі важливі речі, перш ніж відкривати клуб і брати(до речі не малі для Шепетівки) такі гроші за вхід.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua