Нічний клуб "Black Holl"
- Dentist
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ти 100% правийТо напевно конкуренти
Я не знаю що там робиться зараз по інших "клюбах", але очевидно шо все не так добре раз так почали гнати на Black Holl. Я тут здивую деяких, але ніякого відношення до Black Holl не маю. Просто доки люди якісно роблять свою справу то я їх підтримую обома руками. Бо у справжньому нічному клубі люди приходять не нажратись горілки до ригачки, а потанцювати під якісну музику з якісної аудіо системи із якісним світлом і ефектами. Коли я там був не було ні школоти, ні бидла, ні вбуханих. Я не можу казати за всі дні, але в той день коли я був аудиторія була вся доросла.
- Morkovka
- Адміністратор
От цікаво батьки в курсі куди своє чадо на ніч відпускають? Повна безконтрольність - ось справжнє обличчя шепетівських дітей. Батьки дають гроші, поночі вештатися теж, то з чого потрібно починати? Можливо з промивки мізків і розставлення пріоритетів "що добре, а що ні"? Я доросла людина і маю право на відпочинок, іноді я теж ходжу в клуб і закривати його тільки через те, що школьніцам муляє в одному місці - тупо. Мене вже задовбали п"яні морди в барах, немає куди піти в пристойне місце відпочити де б не було неповнолітніх хамоватих осіб. Так що ця місцина з 18+ як грім серед розпусного простору вседоступних для неповнолітніх закладів. Кругом малолєтки бухають і будуть бухати, а тут хоч є фейс контроль і надіюся буде!LuK пише:
зараз деякі 16-ти літні дівчата виглядають на всі 26миромай пише: на днях цей заклад відвідала моя сусідка, якій ще 16-ти немає, в неї при вході два охронця які чіпляли стрічку на руку, навіть паспорт не попросили..............
дивишся , і страшно що з ними в 36 буде
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Ну-ну... Давай расказуй нам казочки діда панаса...але ніякого відношення до Black Holl не маю.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Як вже мені надоїли ці теорії заговору. :dash:але ніякого відношення до Black Holl не маю.
Ну-ну... Давай расказуй нам казочки діда панаса...
Деякі досі думають шо я адмін сайту. З такими темпами скоро і мером можна стати
- Відвідувач
- Dentist
- Адміністратор
Ось і дізнався:
там просто треба виглядати на 18)
ніхто нічого не перевіряє)
але багатьох не пускають))
- Відвідувач
- Відвідувач
А можна докладніше? Бо дуже цікаво...сержант пише: Этот сайт до сих пор принадлежит Саше. Человек в теме может документально доказать это за 5 минут. А весь этот маскарад, чтобы в суд в случае чего не подали.