Нічний клуб "Black Holl"
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Тим не менш Лиля будь стриманіша в своїх висловах. Хай яким би хорошим не був клуб, але це не означає що всі туди хочуть потрапити, бо для когось дійсно клуб як вид відпочинку не подобається
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
Якщо не полінуєшся і полазиш по сайту, то знайдеш фото звідти)Лиля пише: ахахах,та лан гадюшник,ти хоть там був????
чи тільки фото бачив у сні?
рослабся якраз мені і є то 18 років,не було б то не пускали....!!!!!
Да для мене і моїх друзів це зачьотне місце де можна відихнуть....
Я вітаю тебе що тобі 18 років, що для тебе головне відихнуть, а не те що ти навіть після закінчення школи просто безграмотна. Вітаю!! Пишайся тим що ти відвідуєш такі місця і тобі там дуже добре)))
з.і. А тепер вже і на владу не треба наганяти що в нас така молодь ПРОЦВІТАЄ у всій красі, куди ми підемо з ними, в Європу? Куди нас пустять?)))) Вже і до мене не доколупаєшся що він нічого не робить в місті, бо не має для кого робити, ось Ліля живий приклад того, що цікавить нинішню молодь.
з.і.і. може це в П.Р. вступити, хоч поживу нормально трохи...
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
з.і. А тепер вже і на владу не треба наганяти що в нас така молодь ПРОЦВІТАЄ у всій красі, куди ми підемо з ними, в Європу? Куди нас пустять?))))
А шо ж их за этот ппц - по головке гладить, чтоле?
Градообразующее предприятие у нас какое? Правильно - базар в суботу на проспЭкті.
Образовательная сфера - чем представлена? Правильно - бУрса, с\г тЭхнікум, мЭдычнЭ вУчылышчЭ.
Молодежи, дабы не деградировать по клондайкам да юностям - надлежит УЧИТСЯ и РАБОТАТЬ.
А если же производственная база - похерена (благодаря Улюблэнїй Владі), а образовательной базы - не было и в помине - тоді підэмо відихати у клюб "Блецк Хол"
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
чула там мала бути тиждень назад вечірка у піжамах?
хто був?
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
Ето ужасно и смешно...пишут побили в 2 ночи в клубе блек хол, хотя он в тот день даже не роботал.ето так к примеру..людям давай добро а они.......не ожидали..."
Юбік та Юность замість того щоб покращувати свій заклад обсирають інших. Хотя їм до Блек Холу як до неба рачки.
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор