инет от Интертелеком
- Symbioz
- Платиновий учасник
09 квіт. 2009 14:23 #37565
від Symbioz
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Відповідь від Symbioz у темі Відповідь: инет от Интертелеком
Шановне паньство!Якщо у вас така низька швидкість, я можу щодня щогодини опубліковувати на сайті дані Спідтесту, в нас в офісі швидкіст до 12-00 до 2.6 МБіт, з 12-00 по 18-00 до 1.6 МБіт, з 18-00 до 23-00 до 800 кБіт (але не нижче 450 кБіт). В зв'язку з погіршенням сигналу виграють ті абоненти, в кого дорожчі і новіші модеми. Проте питання вирішиться з розширенням каналу.А пану Одіну хочу порадити звернутись до нас, з питанням повернення модема, тому що якщо він не задоволений ІТ, то іншого оператора (пане Одін, запитайте в інших містах, де є Піплнет, МТС як там якість передачі даних - ви будете "приємно" здивовані) він буде чекати досить тривалий термін. Я особисто поверну кошти пану Одіну та заберу собі його акційний тариф.:bj:Тому пане Одіне я вам можу дати три дні на повернення модему з повним відкодуванням коштів (його вартість при підключенні). Подумайте, а вам я пораджу користуватись діал-апом - ЦЕ ДЛЯ ВАС!
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- neodix
- Елітний учасник
09 квіт. 2009 15:37 - 09 квіт. 2009 15:47 #37568
від neodix
Відповідь від neodix у темі Відповідь: инет от Интертелеком
- neodix
- Елітний учасник
14 квіт. 2009 14:52 #37884
від neodix
Відповідь від neodix у темі Відповідь: инет от Интертелеком
Хмм, можливо технарі щось там настроюють бо сигнал скаче від 80% до 0% але замітив одну річ - при завантаженні цієї сторінки вход. потік 15-20kb/s і це при 0% сигналу... як таке може бути :bn:
- Symbioz
- Платиновий учасник
15 квіт. 2009 20:42 #37948
від Symbioz
Якщо рівень сигналу контролювати по програмам які йдуть разом із дровами модема, то слід зауважити що графічний показник рівня сигналу річ неточна, сигнал остаточно пропадає тоді коли разом із графічним покажчиком, який показує 0% зникають написи RevA або RA або 1XRTT або 1X. Якщо показує 0% але в прграмі світиться такий напис то це означає що мінімальний рівень сигналу - присутній.До речі, яка у наших абонентів швидкість після 15-00 15.04.2009 р.? Опублікуйте результати Спідтесту будь-ласка!
Додано о 19:42
Попереднє повідомлення було написане в 19:39
До результатів спідтесту прошу вказати, яким модемом ви користуєтесь.
Додано о 19:42
Попереднє повідомлення було написане в 19:39
До результатів спідтесту прошу вказати, яким модемом ви користуєтесь.
- neodix
- Елітний учасник
16 квіт. 2009 11:14 #37969
від neodix
- Symbioz
- Платиновий учасник
18 квіт. 2009 10:41 #38047
від Symbioz
- IIIkinep
- Платиновий учасник
18 квіт. 2009 10:47 #38048
від IIIkinep
Відповідь від IIIkinep у темі Відповідь: инет от Интертелеком
- Symbioz
- Платиновий учасник
20 квіт. 2009 12:05 #38096
від Symbioz
- LuK
- Адміністратор
20 квіт. 2009 12:51 #38097
від LuK
- Immortal
- Платиновий учасник
20 квіт. 2009 22:26 #38105
від Immortal
Відповідь від Immortal у темі Відповідь: инет от Интертелеком
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд