инет от Интертелеком
- Symbioz
- Платиновий учасник
Додано о 19:08
Попереднє повідомлення було написане в 19:03
Розширення каналу має відбутись. Про це свідчить розширення каналів по обласним центрам, в т.ч. і м.Хмельницький. Техніки з Хмельницького кажуть, що обладнання є - чекають вказівки керівництва з Одеси.З.І. До речі пробачте що вчасно не відповідав - "образився на форум" - зникла моя тема в іншому розділі форуму.
Додано о 19:12
Попереднє повідомлення було написане в 19:08
Для пришвидшення вирішення питання щодо підвищення швидкості ми своїм абонентам радимо, звертатись зі скаргами щодо швидкості до керівництва Інтертелекому через сайт www.it.od.ua в розділі "Задать вопрос он-лайн".
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- neodix
- Елітний учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- neodix
- Елітний учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- neodix
- Елітний учасник
В принципі правильне рішення, кількість абонентів росте що в свою чергу впливає на якість. На мій лист Інтер так і не відповів....а шкода, хотя їх там засипають по повній зі всієї України, так-що сумніваюсь що скоро щось зміниться. В мене наприклад за той місяць згоріло 300Мб які я не встиг використати із-за якості інету....Dj Os;36337 пише: Symbioz Поставите нове обладнання тоді і поговорим)
- Symbioz
- Платиновий учасник
Шановний Dj Os. Скажи будь-ласка, в якого оператора і на якому тарифі така приваблива ціна за 1 МБайт трафіку???Dj Os;36337 пише: Symbioz а вартість модему ти рахуєш?))) А тут взяв пакет, поклав 10 грн і користуйся по 5 коп за мегабайт)) Я не кажу що там вигідніше, просто в силу таких обставин для мене то вигідніше і вдень таки швидкість на еджі більша ніж у вас, вже міряли) Поставите нове обладнання тоді і поговорим)
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Петренко
- Новачок
- Дописи: 9
- Подяка отримана: 0