инет от Интертелеком

• logger
  • logger аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
12 лист. 2009 15:16 #44326 від logger
це "прям" дискримінація

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Zelya
  • Zelya аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
12 лист. 2009 17:09 #44334 від Zelya
А як щодо покращення якості звязку? Вже рік обіцяєте, в мене в листопаді закінчується термін договору, і якщо не відбудеться змін я відмовлюсь від послуг інтертелекому. Дуже цікавий факт, відвідавши дилера інтертелекому в "зеленому" я побачив, що модем "висів" на usb подовжувачі на вікні, і це на другому поверсі, з вікна офісу майже видно сах.трубу з передавачем, якщо вже в дилера компанії виникають проблеми з якістю звязку, то про яку якість взагалі можна говорити. В мене знайомий повівся на рекламу, спочатку купив модем, швидкості звісно небуло, йому пояснили що це слабкий сигнал що треба купити в них антену. Антену купив а шаидкості не добавилось. В мене останніх декілька місяців швидкість загрузки 0,3-0,5 mb\s , віддачі взагалі 0. Антивірус не може поновитись. А Symbioz говорить про нові тарифи. Зробіть спочатку обіцяне (ще з нового року) розширення каналів, а потім щось рекламуйте. А то обіцяти добре навчились, а на ділі :bk:

Вертолеты - души погибших танков!

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 лист. 2009 03:09 - 13 лист. 2009 07:05 #44337 від Symbioz

Zelya;44334 пише: А як щодо покращення якості звязку? Вже рік обіцяєте, в мене в листопаді закінчується термін договору, і якщо не відбудеться змін я відмовлюсь від послуг інтертелекому. Дуже цікавий факт, відвідавши дилера інтертелекому в "зеленому" я побачив, що модем "висів" на usb подовжувачі на вікні, і це на другому поверсі, з вікна офісу майже видно сах.трубу з передавачем, якщо вже в дилера компанії виникають проблеми з якістю звязку, то про яку якість взагалі можна говорити. В мене знайомий повівся на рекламу, спочатку купив модем, швидкості звісно небуло, йому пояснили що це слабкий сигнал що треба купити в них антену. Антену купив а шаидкості не добавилось. В мене останніх декілька місяців швидкість загрузки 0,3-0,5 mb\s , віддачі взагалі 0. Антивірус не може поновитись. А Symbioz говорить про нові тарифи. Зробіть спочатку обіцяне (ще з нового року) розширення каналів, а потім щось рекламуйте. А то обіцяти добре навчились, а на ділі :bk:

Я не хочу вертатись більше до питання швидкості. В попередніх постах я писав - потрібні письмові скарги. Вам навіть представники ІТ тут на форумі написали, що скарг мало. Немає скарг - відповідно в Шепетівці все зашибісь...:ac:Скарги потрібні щоб пришвидшити час встановлення другої БС. Без скарг її теж встановлять, проте не так швидко.Чи це дійсно така наша чисто укаїнська натура - позвонити, позвоню, матами обкладу, а реально прийти щось написати, не дай боже, це ж папірець, а моя ж хата зкраю!!!

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

• Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 лист. 2009 07:07 - 13 лист. 2009 07:12 #44343 від Lego
Одного не пойму, т.к. не читал договора - понятия "гарантия скорости" или "гарантия качества предоставляемых услуг" в договоре не существует?Действительно сказывается местный менталитет... И в большей мере в политике провайдера - "Поствил вышки, а дальше хоть трава не рости! И фигня что в договоре написано. Пока не начнут жаловаться обещаной скорости им не видать!"Так что-ли???

• Immortal
  • Immortal аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
20 лист. 2009 16:58 - 20 лист. 2009 17:01 #44912 від Immortal
пора вже з карантином завязувати, йдіть десь на вулицю трохи, ато в мене зовсім нет став поганим :do:

Вкладений файл:

Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель

• maroshka
  • maroshka аватар
  • Учасник-експерт
  • Учасник-експерт
  • ая-яй
Більше
29 лист. 2009 05:43 #45358 від maroshka
Шановний Symbioz ! Дозвольте Вас трохи просвітити. Якщо почитати Закон, то ви маєте реагувати як на письмові так і на усні скарги, а люба леді Ю ще сказала реагувати ще й на листи надіслані по електронній пошті.Я вже другий місяць неможу нетещо вибрати свої метри, а вчасно та задоволенням перевіряти свою пошту і т.д.. Кожного разу то обривається раз за разом, то грузиться як черепаха.Відтак чекаємо від Вас прискореного налагодження нормальної роботи інету.

Ветры жизни меняют дорожные указатели

Більше
29 лист. 2009 07:27 #45360 від mdmdmdmdmdmd
Народ забейте на Интертелеком и не тратьте свои нервы , жалобы ничего не помогут . Милосерднее будет сделать ему афтаназию ... Сейчас у GSM-операторов EDGE намного качественнее !

• НатС
  • НатС аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
29 лист. 2009 08:51 #45362 від НатС
кричать про 3G стандарт,як воно шо воно треба б тему создатисорь за оффтоп

Гениальность в простоте... Вижу цель, не вижу препятствий.
Вкладений файл:

• Immortal
  • Immortal аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
29 лист. 2009 18:40 #45387 від Immortal
зараз сидю на позиченому київстарі, почав чуть черепаху обганяти, інтеркомівці, думайте щось!

Вкладений файл:

Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель

Більше
04 груд. 2009 06:44 #45499 від mdmdmdmdmdmd
Зделал сравнение . Лайф работает на много качественнее и быстрее чем Интертелеком . Только нужно специальный модем , в магазинах Киевстара они по 199 гривень лоченые ( за разлочку дал 50 гр ) ... Через модем телефона результаты плохие ... МТС и Билайн также результаты лучше чем Интертелеком ... У Киевстара немного хуже .

Час відкриття сторінки: 0.131 секунд
0
репостів
0
репостів