инет от Интертелеком
- logger
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- Symbioz
- Платиновий учасник
Я не хочу вертатись більше до питання швидкості. В попередніх постах я писав - потрібні письмові скарги. Вам навіть представники ІТ тут на форумі написали, що скарг мало. Немає скарг - відповідно в Шепетівці все зашибісь...:ac:Скарги потрібні щоб пришвидшити час встановлення другої БС. Без скарг її теж встановлять, проте не так швидко.Чи це дійсно така наша чисто укаїнська натура - позвонити, позвоню, матами обкладу, а реально прийти щось написати, не дай боже, це ж папірець, а моя ж хата зкраю!!!Zelya;44334 пише: А як щодо покращення якості звязку? Вже рік обіцяєте, в мене в листопаді закінчується термін договору, і якщо не відбудеться змін я відмовлюсь від послуг інтертелекому. Дуже цікавий факт, відвідавши дилера інтертелекому в "зеленому" я побачив, що модем "висів" на usb подовжувачі на вікні, і це на другому поверсі, з вікна офісу майже видно сах.трубу з передавачем, якщо вже в дилера компанії виникають проблеми з якістю звязку, то про яку якість взагалі можна говорити. В мене знайомий повівся на рекламу, спочатку купив модем, швидкості звісно небуло, йому пояснили що це слабкий сигнал що треба купити в них антену. Антену купив а шаидкості не добавилось. В мене останніх декілька місяців швидкість загрузки 0,3-0,5 mb\s , віддачі взагалі 0. Антивірус не може поновитись. А Symbioz говорить про нові тарифи. Зробіть спочатку обіцяне (ще з нового року) розширення каналів, а потім щось рекламуйте. А то обіцяти добре навчились, а на ділі :bk:
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Lego
- Платиновий учасник
- Immortal
- Платиновий учасник
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- НатС
- Елітний учасник
- Immortal
- Платиновий учасник
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302