А ну да, працівник укртелекому радить переходити на фрінет і ні в якому разі на вайнет. Може поясниш чого б це?І до речі про
shepetivka.com.ua/forums/internet/83725-...html?start=40#108497
Людина прямо каже: "залишайся на укртелекомі".
Здається теорії заговору зовсім не у пана Вуйка в голові...
Не треба тут маніпулювати, ліпше назви скільки шепетівських абонентів, поплачу з тобою.сиджу, дивлюсь на офіційну інформацію про 120 000+ абонентів на Фрінеті і плАчу.........
Ти знаєш, таки регіональний, він представлений не лише в нашому місті.Еееммм... А ти хочеш сказати, що вайнет - всеукраїнський оператор? Чи може хоча б регіональний, як Х-сіті?
Я якраз в курсі, бо слідкував за переговорами, які були до цього. Якщо будеш сильно дуже просити, то розкажу всім. ПОН був би і без фрінету, не потрібно собі лестити. У вас був шанс зайти без конкурентів, але самовпевненість і жадібність згубила.А що дало старт для вайнета використовувати ПОН, спитай у кума, або напиши мені в ПП, якщо він тобі не каже.
На момент як я робив скрін, в профілі згадок про місце роботи не було. Якщо ти не помітив, я тобі подякував за те що нарешті прояснив що це не ваш співробітник. Але факт залишаєтсья фактом - з якогось дива він топить за вас і проти вайнету. Я тебе просто запитав чи є у тебе пояснення цього факту? Хто пустив чутки що вайнет ріже кабелі укртелекому?Поїхали знову по пунктах:
Може нечемно так робити відносно Вовки Козачука, але от тобі маніпуляція: vk.com/vovka_kozathuk
Ще раз пишу: дивись місце роботи. Я не зобов'язаний відчитуватись за думки інших людей. Думаю це питання закрите.
Знову ти ухиляєшся від відповіді. Починаєш тут будувати складні конструкції. Я сказав, що абонентів саме ПОНу в Шепетівці у вас менше ніж на Вайнеті. Правда чи ні? Скажи одним словом без оцих багатослівних речень не по темі.Маніпуляція №2: на Фрінеті в Шепетівці за півроку роботи - близько в 5 разів менше, ніж у ВСЬОГО Вайнет, по всім містам за кілька років. От тобі цифри. Діли та множ.
От я тебе за язика не тягнув, ти сказав, що провайдер не тягне на регіонального, але потім сам визнав, що він працює не в одному місті. За визначенням він вже є регіональним. Я не порівнював його тут з ікс сіті.Маніпуляція третя: Х-сіті - це регіональний провайдер (30к+), а Вайнет, при всій моїй повазі до хлопців, невеликий ПП-шник, представлений в 3 містах і десятку сіл.
А хлопцям з вайнету думаєш не образливі оці випадки вуйка? Їх ти не бачиш, а коли тобі у відповідь наводять прикладу чому ти не правий, то бульку носом пускаєш. Я висловлюю свою думку, вона не більше заангажована твоєї. Хай я буду тричі заангажований, але чомусь тобі не вистачає аргументів заперечити наведені мною данні.І так, мені образливо. Сподіваюсь ти висловлюєш свою особисту, заангажовану думку, а не думку Сергія, Вовки, Вадима чи ще когось з них.
Ще скажи, що ти не в курсі питань які там піднімались. Якщо Колесник буде не проти обов'язково напишу, щоб люди розуміли, що тут дещо більше ніж просто конкуренція.До теми переговорів Фрінету з Вайнетом - пиши, чого ж. Якось так формулюєш (знову ТИ маніпулюєш, а не я), ніби мені чогось там має бути соромно. Хоча я там участі не приймав.
Я тебе просто запитав чи є у тебе пояснення цього факту? Хто пустив чутки що вайнет ріже кабелі укртелекому?
Про чутки - на мене натякаєш, Шерлок? До речі, детективе, погортай його стрічку, побачиш за кого він НЕ топить.Я не зобов'язаний відчитуватись за думки інших людей
Проблеми з арифметикою? Ти ж в курсі кількості їхньої абонбази. Реальні цифри називати не маю ні морального (перед Колесниками) ні професйного права. Одним словом? - Ні.Знову ти ухиляєшся від відповіді. Починаєш тут будувати складні конструкції. Я сказав, що абонентів саме ПОНу в Шепетівці у вас менше ніж на Вайнеті. Правда чи ні? Скажи одним словом без оцих багатослівних речень не по темі.
120k => 30k => зависимо цифру до, припустимо, 10к. Відчуваєш різницю? Національний - регіональний - місцевий. Як казав один класик: "Шо не ясно?". Чи з логікою теж проблеми?От я тебе за язика не тягнув, ти сказав, що провайдер не тягне на регіонального, але потім сам визнав, що він працює не в одному місті. За визначенням він вже є регіональним. Я не порівнював його тут з ікс сіті.
Які випадки? Які бульки? Які дані? Де вони всі??? Знову перекручуєш. Процитуй від себе хоча б одне речення з конкретними даними, не водоварінням.А хлопцям з вайнету думаєш не образливі оці випадки вуйка? Їх ти не бачиш, а коли тобі у відповідь наводять прикладу чому ти не правий, то бульку носом пускаєш. Я висловлюю свою думку, вона не більше заангажована твоєї. Хай я буду тричі заангажований, але чомусь тобі не вистачає аргументів заперечити наведені мною данні.
Звичайно в курсі. Буду дуже радий, коли ти опишеш ситуацію.Ще скажи, що ти не в курсі питань які там піднімались. Якщо Колесник буде не проти обов'язково напишу, щоб люди розуміли, що тут дещо більше ніж просто конкуренція.
Здається в моїх дописах значно більше цифр та фактів. Конкретних, а не "в рази більше", "лише на папері", "регіональний - місцевий", "дулі в кишені" і "бульки з носа".Якщо ти справді хочеш переконати людей в своїй правоті, то наводь факти та цифри, а якщо не в змозі за них відповісти, то ліпше мовчи.
А тепер наведи цитату, в якій зтікаю жовчу саме до Вайнета, а не до тебереально смішно як такий потужний та великий всеукраїнський провайдер зтікає жовчю на "невеличкого ппшника"
Я тебе просто запитав чи є у тебе пояснення цього факту? Хто пустив чутки що вайнет ріже кабелі укртелекому?
Про чутки - на мене натякаєш, Шерлок? До речі, детективе, погортай його стрічку, побачиш за кого він НЕ топить.Я не зобов'язаний відчитуватись за думки інших людей
Проблеми з арифметикою? Ти ж в курсі кількості їхньої абонбази. Реальні цифри називати не маю ні морального (перед Колесниками) ні професйного права. Одним словом? - Ні.Знову ти ухиляєшся від відповіді. Починаєш тут будувати складні конструкції. Я сказав, що абонентів саме ПОНу в Шепетівці у вас менше ніж на Вайнеті. Правда чи ні? Скажи одним словом без оцих багатослівних речень не по темі.
120k => 30k => зависимо цифру до, припустимо, 10к. Відчуваєш різницю? Національний - регіональний - місцевий. Як казав один класик: "Шо не ясно?". Чи з логікою теж проблеми?От я тебе за язика не тягнув, ти сказав, що провайдер не тягне на регіонального, але потім сам визнав, що він працює не в одному місті. За визначенням він вже є регіональним. Я не порівнював його тут з ікс сіті.
Які випадки? Які бульки? Які дані? Де вони всі??? Знову перекручуєш.А хлопцям з вайнету думаєш не образливі оці випадки вуйка? Їх ти не бачиш, а коли тобі у відповідь наводять прикладу чому ти не правий, то бульку носом пускаєш. Я висловлюю свою думку, вона не більше заангажована твоєї. Хай я буду тричі заангажований, але чомусь тобі не вистачає аргументів заперечити наведені мною данні.
Звичайно в курсі. Буду дуже радий, коли ти опишеш ситуацію.Ще скажи, що ти не в курсі питань які там піднімались. Якщо Колесник буде не проти обов'язково напишу, щоб люди розуміли, що тут дещо більше ніж просто конкуренція.
Здається в моїх дописах значно більше цифр та фактів. Конкретних, а не "в рази більше", "лише на папері", "регіональний - місцевий", "дулі в кишені" і "бульки з носа".Якщо ти справді хочеш переконати людей в своїй правоті, то наводь факти та цифри, а якщо не в змозі за них відповісти, то ліпше мовчи.
А тепер наведи цитату, в якій зтікаю жовчу саме до Вайнета, а не до тебереально смішно як такий потужний та великий всеукраїнський провайдер зтікає жовчю на "невеличкого ппшника"
Відкрий таємницю, га? Назви одним словом що це таке? Можеш натут дещо більше ніж просто конкуренція
А тобі лише натяки та теорії заговору, детективе. Ти просто відповісти на питання не можешПро чутки - на мене натякаєш, Шерлок? До речі, детективе, погортай його стрічку, побачиш за кого він НЕ топить.
От тепер ми це перевіримо. Цифри Колесника знаю, ваші свіжі теж дістати не проблема.Проблеми з арифметикою? Ти ж в курсі кількості їхньої абонбази. Реальні цифри називати не маю ні морального (перед Колесниками) ні професйного права. Одним словом? - Ні.
Я бачу декому треба взяти до рука тлумачного словника і прочитати значення слова "регіональний". Зроблю спойлер - показники кількісті будь чого не мають до цього значення жодного відношення.120k => 30k => зависимо цифру до, припустимо, 10к. Відчуваєш різницю? Національний - регіональний - місцевий. Як казав один класик: "Шо не ясно?". Чи з логікою теж проблеми?
Знову пересмикуєш, збрехав вуйко про інше, але мені вже надоїло ходити по колу, тим паче терпіти образи на свою адресу. Я бачу що поливати лайном це у вас корпоративна фішка, ок, ваше право. Але цього на цьому форумі більше не буде. Тему закриваю, в інформаційному полі нашого сайту не буде тепер жодної згадки про вашого провайдера. Подякуйте завзятим агітаторам та працівникам фрінету, вони у нас потужні і великі, обійдуться і без нас.А ти поводишся як теля, що побачило червону ганчірку. "Вайнет місцевий провайдер"
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua