Фринет

• zlyj vuyko
  • zlyj vuyko аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
18 груд. 2016 22:23 #110039 від zlyj vuyko
Відповідь від zlyj vuyko у темі Фринет
Ну в принципе всё ожидаемо, бла-бла бла.

Мені доказувати нічого не потрібно, я знаю реальні цифри. А ти сумнівайся далі..

так я и не сомневаюсь, я ведь сразу сказал что ты пустомеля и фактов мы не увидим. Я ещё мог бы допустить что ты в курсе кол-ва подключений у вайнета, но о кол-ве подключений у фринета от куда? да и чего боятся назвать цифры коль ты их знаешь? наверное потому что они не подтвердят твоих слов или просто информацией не располагаешь или располагаешь на уровне ОБС

Історія стосунків фрінету та вайнету сягає навіть дещо давнішнього часу, і я прекрасно розумію чому зараз фрінетовці дуже хочуть взути вайнет, тут навіть питання не конкуренції, але про це вже якось іншим часом.

"взути" ну ей богу забавно где фринет и где винет, перестань летать в облаках, фринет при желание пережуют переварит и высрет винет даже этого не заметив, но я с радостью дождусь этого "іншого часу" что бі услішать єту душещипательную историю

Коли вайнет поном підключав, фрінет ще і метра оптики не проклав. Якщо це не так - спростуй, буде весело поспостергіати за твоїми потугами.

опять бла-бла-бла, я же просил даты. Ну не можешь дни и недели, хотя бы месяц назови, что бы уже точно убедится в том что моё предположение вымысел, и это обычное совпадение

Ти не до мене придирайся, а до тих хто веде сайт фрінету. Я зайшов в розділ з акціями, там не було жодної згадки про підключку, за що я маю виправдовуватися?

ну то есть если ты не нашёл\не увидел то это их проблемы? а я вот вообще не искал, но заметил информацию именно там где она должна быть. И почему у меня должны быть притенении к ним? ведь это ты, а не они тут мне заявили "не дури". Ну впрочем как мы уже выяснили у тебя смелости хватает только поливать других грязью, а вот признавать свои ошибки нет.

Якщо ти не віриш мені на слово, я тобі вказав як ти можеш перевірити цю інформацію. Робити це за тебе не збираюсь. Не я почав тут розповідати казки про "местечкового" провайдера, який напудив через фрінет і почав раптово підключати по пону.

я не тебе не верю, я не верю пустой болтовне без фактов. И уж тем более мне не надо куда то идти и что то узнавать, мне эта информация не на столько важна. Просто я привык к тому, что если человек что то заявляет, то он это обязан как то подтвердить, а не "съезжать" по типу "вам надо вы и узнавайте", потому как обычно таких людей называют пиздаб...ми. И как раз вот эти пизда..лы и любят рассказывать "казки". Так ты что из них?
А пассаж о том что местечковый "напудив" от прихода большого игрока по моему вообще глупейший. Так как любой более менее здравый и при памяти бизнесмен крепко бы призадумался, если б на територию где он развивает и хочет развивать свой бизнес пришёл БОЛЕЕ КРУПНЫЙ и именно В РАЗЫ игрок и с более продвинутыми технологиями. Или ты такого плохого мнения о владельцах винета и думаешь что там глупые люди что бы этого не понимать?

Так відгук одного абонента багато, що вирішує.:lol: Якщо не віриш мені, то глянь на карту покриття фрінету на їх сайті.

ну лично для меня отзыв реального пользователя весит в разы больше, чем слова пустомели со стороны, если для тебя нет, то действительно "lol". Ну и если твои познания о кол-ве подключений фринета, это их карта покрытия то тут уж трижды "lol" так как я подключён более полугода, но на карте так и нет моей улицы и близлежащих

Я вже виріс з того віку коли таким кічаться

точно? ну будем надеется, что это был рецидив
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
19 груд. 2016 00:13 #110049 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Фринет

Я ещё мог бы допустить что ты в курсе кол-ва подключений у вайнета, но о кол-ве подключений у фринета от куда? да и чего боятся назвать цифры коль ты их знаешь?

Якщо мене просять не розголошувати якусь інформацію, то я її не розголошую. Хочеш довести, що моє тверження хибне? - Я тобі сказав, що ти можеш зробити.

Так как любой более менее здравый и при памяти бизнесмен крепко бы призадумался, если б на територию где он развивает и хочет развивать свой бизнес пришёл БОЛЕЕ КРУПНЫЙ и именно В РАЗЫ игрок и с более продвинутыми технологиями. Или ты такого плохого мнения о владельцах винета и думаешь что там глупые люди что бы этого не понимать?

Ця цитата вкотре доводить, що ти абсолютно не володієш інформацією і не знаєш як в Шепетівку заходив Фрінет.
Знову одне пустозвоніє да поучєнія. Як я і попереджав тему закриваю, вивчиш мат частину, поубавиш свій підлітковий запал, тоді можливо зрозумієш, яку дурню ніс.
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
19 груд. 2016 02:41 #110062 від Dj Os
Хоча ні, тему не закриваю, а забаню вуйка. Несправедливо буде закривати тему по відношенню до інших користувачів.
Тема заблокована.
  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 груд. 2016 08:20 #110063 від Vent
Відповідь від Vent у темі Фринет
затра--ли вже обоє!!! ВИбачте.

В мене питання стосовно фрінету, а саме думаю перепідключитись до них з датагрупа, чи є смисл? Тікі обєктивно скажіть користувачі фрінету хто користувався колись датагрупом, цікавить не по ціні а по якості, пінгі в тих самих танчика та онлайн іграх, стабільність без вітказність і т.д.
Чи буде краще фрінет від датагрупу якшо закрити очі на ціни і мегабіти ????
Тема заблокована.
  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 груд. 2016 08:20 #110064 від Vent
задовбалили вже обоє!!! ВИбачте.

В мене питання стосовно фрінету, а саме думаю перепідключитись до них з датагрупа, чи є смисл? Тікі обєктивно скажіть користувачі фрінету хто користувався колись датагрупом, цікавить не по ціні а по якості, пінгі в тих самих танчика та онлайн іграх, стабільність без вітказність і т.д.
Тема заблокована.
  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 груд. 2016 08:20 #110065 від Vent
задовбали вже обоє!!! ВИбачте.

Тема заблокована.
  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 груд. 2016 14:24 #110089 від Vent
де навала порад чи срача?
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
19 груд. 2016 14:26 #110090 від Dj Os
Я мовчу бо немаю фрінету, але щиро не розумію як абонент датагрупа, чого ти вирішив перейти? Тарифи дорожчі, швидкості ті ж, те саме стосується пінгів.
Тема заблокована.
  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 груд. 2016 14:34 #110093 від Vent
чого бо знижка, і в мене приватна будівля, датагруп якшо обірвуться дроти то хдаєця торба буде, ніхто не зремонтує...
на сам перед шо знижка, боюсь лишитись знов з адсл.
Тема заблокована.
  • jaruto
  • jaruto аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 груд. 2016 15:02 #110096 від jaruto
Відповідь від jaruto у темі Фринет
Але ви тут холівар влаштували))
Vent, підключився до фрінету недавно, десь вже другий місяць, поки нічого серйозного не було, заявлено було 50укр/100 світ, але торрентом завжди качає на 100, я так розумію через то шо є роздавальщики з україни, коротше задоволений.
Пс: про можливість підключення і тарифи вінету навіть не взнавав, бо другу підключили фрі і він теж дуже задоволений
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.068 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів