Фринет
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
19 груд. 2016 08:20 #110063
від Vent
затра--ли вже обоє!!! ВИбачте.
В мене питання стосовно фрінету, а саме думаю перепідключитись до них з датагрупа, чи є смисл? Тікі обєктивно скажіть користувачі фрінету хто користувався колись датагрупом, цікавить не по ціні а по якості, пінгі в тих самих танчика та онлайн іграх, стабільність без вітказність і т.д.
Чи буде краще фрінет від датагрупу якшо закрити очі на ціни і мегабіти ????
В мене питання стосовно фрінету, а саме думаю перепідключитись до них з датагрупа, чи є смисл? Тікі обєктивно скажіть користувачі фрінету хто користувався колись датагрупом, цікавить не по ціні а по якості, пінгі в тих самих танчика та онлайн іграх, стабільність без вітказність і т.д.
Чи буде краще фрінет від датагрупу якшо закрити очі на ціни і мегабіти ????
Тема заблокована.
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- jaruto
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
19 груд. 2016 15:02 #110096
від jaruto
Але ви тут холівар влаштували))
Vent, підключився до фрінету недавно, десь вже другий місяць, поки нічого серйозного не було, заявлено було 50укр/100 світ, але торрентом завжди качає на 100, я так розумію через то шо є роздавальщики з україни, коротше задоволений.
Пс: про можливість підключення і тарифи вінету навіть не взнавав, бо другу підключили фрі і він теж дуже задоволений
Vent, підключився до фрінету недавно, десь вже другий місяць, поки нічого серйозного не було, заявлено було 50укр/100 світ, але торрентом завжди качає на 100, я так розумію через то шо є роздавальщики з україни, коротше задоволений.
Пс: про можливість підключення і тарифи вінету навіть не взнавав, бо другу підключили фрі і він теж дуже задоволений
Тема заблокована.
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Vent
- Платиновий учасник
Менш
Більше