Фринет

• Ingar
  • Ingar аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 груд. 2016 15:44 #110169 від Ingar
Відповідь від Ingar у темі Фринет
Давненько я сюди не заходив, а тут виявляється багато цікавого назбиралось.

Мені здавалось,пане Островський, що ти позиціонуєш себе як журналіст, тобто неупередженість має бути присутня. А тут взяв і забанив людину, яка висловлює свою думку і, в принципі, має рацію на 98%, а ти - ні.
І що саме образливо - на рахунок відносин Фрінета і Вайнета - ти абсолютно неправий. Я думаю, що якби у Вайнетівців були до Фрінета в Шепетівці претензії чи якісь інші питання, вони обов'язково мені їх задали, коли ми останній раз були в бані.
Коротше, якщо у тебе є якісь здогади, озвучуй їх, будь ласка, вдома чи інші приватній обстановці. За кавою зі своїм кумом, наприклад.
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
23 груд. 2016 15:55 #110170 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Фринет
Ingar, людина висловлювала не думку, а ображала конкретну компанію, при чому відверто брехала і будувала теорії заговору.
А ще я досі не отримав коментар щодо цього випадку shepetivka.com.ua/forums/internet/83725-...html?start=40#108497
Я радий, що ви разом до баньки ходите, але якщо ви справді не тримаєте дулю в кишені, то давно мали би прокоментувати ці висловлювання.
І якби у мене було упереджене ставлення до вашого провайдера, то я би цю тему вже давно видалив би. А так ви тут фактично безкоштовно рекламуєтесь
Тема заблокована.
  • Ingar
  • Ingar аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 груд. 2016 16:24 #110176 від Ingar
По пунктах:
- Жодної образи на рахунок Вайнету я не помітив. І, повторююсь, веди себе як журналіст, а не локальний деспот.
- На рахунок якогось пана Козачука, того що Вовка, можу сказати, що вперше чую про таку особу.
- Дулю в кишені ніколи не тримав, але після твоїх дописів обов'язково спитаю чи не роблять цього вони.
- Див. п.1
Ці користувачі подякували: Dj Os
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
23 груд. 2016 16:26 #110177 від Dj Os

Жодної образи на рахунок Вайнету я не помітив

Серйозно? То ти підтримуєш тезу на рахунок того, що вайнет це местечковий провайдер, який почав тягнути оптику лише через те що фрінет вирішив зайти? Може ти ще і скажеш, що фрінетнет взагалі перший оптику почав тягнути?
Тема заблокована.
  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
23 груд. 2016 16:27 #110178 від Dj Os
За Козачука дякую, що пояснив, не можна було це зробити місяць тому?
Тема заблокована.
  • Ingar
  • Ingar аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 груд. 2016 16:28 #110179 від Ingar
І до речі про
shepetivka.com.ua/forums/internet/83725-...html?start=40#108497
Людина прямо каже: "залишайся на укртелекомі".
Здається теорії заговору зовсім не у пана Вуйка в голові...
Тема заблокована.
  • Ingar
  • Ingar аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 груд. 2016 16:32 #110180 від Ingar

Ingar пише: І до речі про
shepetivka.com.ua/forums/internet/83725-...html?start=40#108497
Людина прямо каже: "залишайся на укртелекомі".
Здається теорії заговору зовсім не у пана Вуйка в голові...

в пошуку людей на вконтакті просто введіть "Вовка Козачук" (він там один) і подивіться місце роботи...
Тема заблокована.
  • Ingar
  • Ingar аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 груд. 2016 16:37 #110181 від Ingar

О В Островський пише:

Жодної образи на рахунок Вайнету я не помітив

Серйозно? То ти підтримуєш тезу на рахунок того, що вайнет це местечковий провайдер, який почав тягнути оптику лише через те що фрінет вирішив зайти? Може ти ще і скажеш, що фрінетнет взагалі перший оптику почав тягнути?

Еееммм... А ти хочеш сказати, що вайнет - всеукраїнський оператор? Чи може хоча б регіональний, як Х-сіті? Знову ж таки вуйко пояснив, що використав слово "местечковий" для порівняння масштабу.
А що дало старт для вайнета використовувати ПОН, спитай у кума, або напиши мені в ПП, якщо він тобі не каже.
Тема заблокована.
  • Ingar
  • Ingar аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 груд. 2016 16:42 #110182 від Ingar

О В Островський пише: За Козачука дякую, що пояснив, не можна було це зробити місяць тому?

Ну знаєш... Якось у мене є інша робота, яка не стосується обговорення усіляких неадекватів.
Ага, і вибачте, що не проглядаю ваш (ваш - стосується пана Островського, а не Шепетівки) форум щохвилини.
Тема заблокована.
  • Ingar
  • Ingar аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 груд. 2016 16:59 #110184 від Ingar

О В Островський пише:
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
Якщо ти такий чувак на фактах, то піди запитайся у свого фрінету скільки у них абонентів. Можливо трішки протрезвить.

Ой лишенько! Як же ж я цю фразу пропустив!
Сиджу, дивлюсь на офіційну інформацію про 120 000+ абонентів на Фрінеті і плАчу.........
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.057 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів