X-link

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
03 січ. 2014 00:22 #88869 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі X-link
А чого всі так гадять ОГО? Не вірю, що не допомагає дзвінки на Київ, особисто мені завжди допомагало, не в той самий день, а на слідуючий чи через день точно допомагало.
За пінг, якщо не качати і не мати гавна на компі то пінг там не такий і великий, 3 роки жив на гавно-лінії яку будували ще при дяді володці лєніну, але проблем не було, а для доти, тобі пінгу 100 вистачить вище криши, шукай сервера поблизу і все
Ці користувачі подякували: LuK, lamer85

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
03 січ. 2014 09:36 #88871 від kolbasnik
Відповідь від kolbasnik у темі X-link

Dentist пише: А чого всі так гадять ОГО? Не вірю, що не допомагає дзвінки на Київ, особисто мені завжди допомагало, не в той самий день, а на слідуючий чи через день точно допомагало.
За пінг, якщо не качати і не мати гавна на компі то пінг там не такий і великий, 3 роки жив на гавно-лінії яку будували ще при дяді володці лєніну, але проблем не було, а для доти, тобі пінгу 100 вистачить вище криши, шукай сервера поблизу і все

Шановний . я незбирався гадити ОГО я просто написав всю правду. наприклад в мого швагра на Гончарова ого працює дуже гарно. а в мене були великі проблеми. я дзвонив на київ. до мене до дому два рази приходив якийсь дядько щоб відреагувати на сигнал. пробували все. я за свої гроші міняв кабель навіть. недопомогло. так я на ого грав в танки та доту але як кажуть все пізнається в зрівнянні. і на Х-лінку так званому в мене все просто літає на яких серверах я неграв би. а взагалі в доту полюбляю грати на євро серверах бо там меньше раків з росії. що до Х-лінку то мені подобається сервіс. мій кум завжди дзвонить до них та міняє інтернет взалежності від потреб. якшо багато качає то йому вмикають київстар. якшо сідає грати то вмикають икс сіти. я взагалі нічого некачаю то в мене икс сіті завжди. бо там самий кльовий пінг для іграшок. і ще про сервіс. можна дзвонити в любий час дня та ночі. після того як я знайшов двух клієнтів їм.(своїх сцсідів) мені підняли швидкість та за два місяці я платив на 50% меньше.що до гавна на компі. по собі людей несудять шановний. я взагалі нічого некачаю маю гарний антивірус і в мене потужний комп з потужною відео картою . тобто все для того щоб грати без проблем. вінчестер в мене маленький всього 250 мені вистачає. на компі всьго дві гри стоїть.
все що я написав то є правда. я непрацюю на Хлінк просто хтів допомогти хлопцю вибрати. якщо поруч є гарна лінія ОГО київстар х сіті то підключайся навіть недумай. якшо ні то Х лінк є найкращим варіантом. ТІЛЬКИ НЕ ІНТЕРТЕЛЕКОМ))) неповторюйте моїх помилок друзі

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
03 січ. 2014 10:01 #88872 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі X-link
Інтертелеком так само має свої плюси, не можна вибрати 1 оператора під всі райони і під всі забаганки клієнта, тому маємо що маємо. У всіх провайдерів є свої плюси і мінуси, нехай працюють над собою, а ми будемо спостерігати за цим.

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 січ. 2014 14:26 #88873 від lamer85
Відповідь від lamer85 у темі X-link

kolbasnik пише: ТІЛЬКИ НЕ ІНТЕРТЕЛЕКОМ))) неповторюйте моїх помилок друзі

Ну не знаю - у мене на роботі інтертелеком - і нормально. Для роботи більшого і не треба. І це притому що я кожного дня щось скачую - як не прошивки, то даташити чи мануали - а воно не мало важить. А зараз у Шепетівці вони запустили другу чергу - так там швидкість така ж як і у більшості вайфайних провайдерів (до 14 МБіт - дивимся Осьо ). Принаймні теоретично. Всі у кого я за останній час налаштовував цей інтернет мали з ним проблеми лише з власної вини - запихнуть модема у системний блок, який ледь не у погрібі стоїть - і чекають нормальної швидкості. Сам спостерігав таку "несправність" - поки користувач не сидить за компом - швидкість нормальна, відео йде без питань. Тільки сів - зразу впала до 5 кбіт. Шо за фігня? :blink: А він модема вставив у системник під столом - сідає і накриває модема коліном - швидкість, звичайно ж, моментально падає, аж до розриву звязку. А все вирішується просто - USB подовжувач за 5 грн. і почепити модема біля вікна - от вам і швидкість. Навіть антен ніяких не треба купувати. :)
Це не агітація за оператора - це натяк на те, що рівні руки - і можна з будь-яким оператором працювати нормально.
Ці користувачі подякували: Dentist

Більше
03 січ. 2014 14:40 - 03 січ. 2014 14:41 #88874 від PAMIDORVIP
Відповідь від PAMIDORVIP у темі X-link

lamer85 пише:

kolbasnik пише: ТІЛЬКИ НЕ ІНТЕРТЕЛЕКОМ))) неповторюйте моїх помилок друзі

Ну не знаю - у мене на роботі інтертелеком - і нормально. Для роботи більшого і не треба. І це притому що я кожного дня щось скачую - як не прошивки, то даташити чи мануали - а воно не мало важить. А зараз у Шепетівці вони запустили другу чергу - так там швидкість така ж як і у більшості вайфайних провайдерів (до 14 МБіт - дивимся Осьо ). Принаймні теоретично. Всі у кого я за останній час налаштовував цей інтернет мали з ним проблеми лише з власної вини - запихнуть модема у системний блок, який ледь не у погрібі стоїть - і чекають нормальної швидкості. Сам спостерігав таку "несправність" - поки користувач не сидить за компом - швидкість нормальна, відео йде без питань. Тільки сів - зразу впала до 5 кбіт. Шо за фігня? :blink: А він модема вставив у системник під столом - сідає і накриває модема коліном - швидкість, звичайно ж, моментально падає, аж до розриву звязку. А все вирішується просто - USB подовжувач за 5 грн. і почепити модема біля вікна - от вам і швидкість. Навіть антен ніяких не треба купувати. :)
Це не агітація за оператора - це натяк на те, що рівні руки - і можна з будь-яким оператором працювати нормально.

швидкість у мене 1 мб на интертелекоме..ролики в ютубі без проблем можна подивитися а от фільми ні..ну і на ньому нічого ненакачаєшся так як ліміт на день 1 гиг..і модем не підстолом а в ноуті,ноут дуже добрий(новенький і потужний)
Останнє редагування: 03 січ. 2014 14:41 ким PAMIDORVIP.

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 січ. 2014 16:45 - 03 січ. 2014 16:45 #88875 від lamer85

PAMIDORVIP пише: швидкість у мене 1 мб на интертелекоме..ролики в ютубі без проблем можна подивитися а от фільми ні..ну і на ньому нічого ненакачаєшся так як ліміт на день 1 гиг..і модем не підстолом а в ноуті,ноут дуже добрий(новенький і потужний)

У мене знайомі змінили на тарифний план - там у них є "Безлімітний" за 100 грн. в місяць - качають фільми аж гай шумить :) По грошах майже те ж що і по "Вільному доступу" виходить.
Останнє редагування: 03 січ. 2014 16:45 ким lamer85.

Більше
03 січ. 2014 17:15 #88876 від HUTIN
Відповідь від HUTIN у темі X-link
уже позно агитировать за интертелеком, уже имею то шо имею работает нормально за день он 25 гиг скачал без проблем, онлай кино смотрю и главное игры не лагают даже када качал. ну иногда в контакте видео трмозилось када торент качал а так всё ок

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 січ. 2014 17:17 #88877 від lamer85

HUTIN пише: уже позно агитировать за интертелеком, уже имею то шо имею работает нормально за день он 25 гиг скачал без проблем, онлай кино смотрю и главное игры не лагают даже када качал. ну иногда в контакте видео трмозилось када торент качал а так всё ок

Ну тоді ВІТАЄМО! :woohoo:
Доречі - ні вас, ні когось іншого ніхто нікуди не агітував. :)

Більше
03 січ. 2014 17:42 #88878 від kolbasnik
Відповідь від kolbasnik у темі X-link
і можна з будь-яким оператором працювати нормально.
Любий друже) а чи можна з інтертелекома грати ігри нормально? в кожного свої потреби. і для мене цей оператор самий найгірший. системник я під столом неставлю з самого першого дня як у мене є комп. юсб подовжувач я купував відразу разом із модемом. і несудіть людей по собі будьласка. як шо в вас ну дуже ПРЯМІ РУКИ то не тра думати шо в когось гірші. і в загалі ви пробували Х- ЛІНК? мабуть ні. а так яро його тут гадите ви є некомпитентними в цьому питанні ви захищаєте інтертелеком бо маєте з нього вигоду. ви посилаєтесь на своїх знайомих а я сам пробував цей тариф за 100 грн. 1 гіг на день дають . і качати на ньому шоб АЖ ГАЙ ШУМІВ??? LOL LOL LOL/ зараз скачати кіно в нормальній якості одного гіга то є замало. один великий плюс в цьго тарифа який мені сподобався то є автовимикач. коли ваш гіг на сутки закінчітся вас просто вимикають. і це є добре бо на старому тариф плані я частенько спалював гроші. я погожусь що в кожного оператора є свої плюси. наприклад коли я на футболі отримав траву і змушений був 20 днів провести в лікарні... то модемчік з інтертелекома мене дуже виручив з ноутом в лікарні було не так скучно.
якшо хочете бути обьєктивним спочатку спробуйте Х-ЛІНК та ІНТЕРТЕЛЕКОМ. зробіть тест поставте на закачку одне те й саме кіно на Х-ЛІНК ТА НА ІНТЕР Т. ПОБАЧИТЕ РІЗНИЦЮ) зайдіть в гру спочатку на інтер т а потім на Х-лінк і знов побачите різницю. інтертелеком програє майже по всім параметрам. так в нього є плюси але їх дуже замало
Ці користувачі подякували: PAMIDORVIP

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
03 січ. 2014 18:01 #88879 від lamer85

kolbasnik пише: а так яро його тут гадите ви є некомпитентними в цьому питанні ви захищаєте інтертелеком бо маєте з нього вигоду. ви посилаєтесь на своїх знайомих а я сам пробував цей тариф за 100 грн. 1 гіг на день дають

Ви, рідненький, перегрілись (чи перемерзли) чи що? :blink: Кого і де я тут "гадив"? Я навпаки казав підключатись і то якнайшвидше, якшо є така можливість. І якщо хи-лінк, чи ще який з провайдерів завітає на нашу вулицю і запропонує тариф вигідніший за "ОГО" - я перший до нього підключусь. :) Вам так хочется посваритись, чи що? Сам придумав собі "ворога", і сам же з ним і воює. :silly:
Я не просто посилаюсь на знайомих - я тільки що завершив ремонт їнього модему - і от цілий день сижу з нього в інтернеті. Нема ніяких обмежень у 1 гіг. У тому плані що на МОЄМУ робочому модемі - є (5 грн. в день і 1 гіг). А тут - качай сіки влізе. Чи ви думаєте я вас обманюю? Для чого це мені? :huh:

Час відкриття сторінки: 0.069 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів