Набір модераторів 2011. Голосування
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Якщо немалою кров'ю, то це вже не порядок, а орднунґ...Toha;63201 пише: ох я би навів порядок,але це малою кровю не обішлося
Не бійся!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Додано о 19:46
Попереднє повідомлення було написане в 19:45
Шкода що в списку немає ще декілька персон, проголосував би за них. Але так як вони самі свої кандидатури не виставили то і я не буду озвучувати кого я мав на увазі)
- LuK
- Адміністратор
теж шкода...Dj Os;63267 пише: Шкода що в списку немає ще декілька персон, проголосував би за них. Але так як вони самі свої кандидатури не виставили то і я не буду озвучувати кого я мав на увазі)
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- LuK
- Адміністратор
та я шуткую)))не переймайся. до речі,голосувала за багатьох у списку,але хочу прокоментувати свій голос за Філіні. думаю багато хто його недооцінює. Людина в курсі місцевих проблем і на мою думку з нього був хороший модератор у розділі Рідне місто.Dj Os;63274 пише: А щодо впливу на адміна то не накручуй, якби моя воля то пів списку голосування підчистив би. Якби так статті добавляли чи відео чи фото, як всі в модератори лізуть, то було би більше толку
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- Відвідувач
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Я тоже в принципе так думаю,но тогда бы взможно было узнать сколько не серьезных форумчан.Да нет, вряд ли бы нашёлся такой хоть кто-то из серьёзных форумчан)))
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
не надо,невсі в модератори лізуть:bj:Dj Os;63274 пише: Не висувався бо вже наївся за адмінства...дякую більш не хочу. А щодо впливу на адміна то не накручуй, якби моя воля то пів списку голосування підчистив би. Якби так статті добавляли чи відео чи фото, як всі в модератори лізуть, то було би більше толку