Набір модераторів 2011. Голосування
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Dj Os;63267 пише: Проголосував за акселя, тс, монаха та філіні. Тому що не флудять де не попадя та і пости читати цікаво. Проголосував би ще за Люк, але вона буде потакати Шкіперу як завжди у всьому. А таким флудерастам як дантіст, шкіпер, яруто я би модераторства не дав, вже досвід був. Нічого хорошого з того не вишло, флудили і дальше, тільки іншим не давали А Я какраз наоборот! Проголовал за Люк! Вы заметили что нас тут поделил на две коалиции.Люк, Шкіпер, Яруто, Дантист, Я, может когото забыл (неправильные) и остальные (правильные) Тогда советую сделать как и везде взять по одному модеру из каждой коалиции, например: Люк и Монах, обое чаще всего тут наблюдаются и думаю не против будут. И наконецто то Админ сознается кто он на самом деле Ос или ктото другой? Зачем эти игры? Народ должен знать своих героев (царей, власти) в ЛИЦО!
- LuK
- Адміністратор
- Vent
- Платиновий учасник
Во как умно подмечено!Тут даже без голосования надо ставить Люк модером!!!LuK;63284 пише: на мою думку якщо хочеш позбавитись флудера-зроби його модером)))хотя не у всіх випадках,але флудити перестають
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Vent
- Платиновий учасник
тогда это не флуд уже!Toha;63287 пише: тоді шкіпер буде флудити,но будем багато знати правди про інших,її не поставлять,бо бояться
- Lego
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Я думав шо у всіх вже ця манічка прошла, але ні...так і хочуть мене обратно в адміни бачу)))))))))И наконецто то Админ сознается кто он на самом деле Ос или ктото другой? Зачем эти игры? Народ должен знать своих героев (царей, власти) в ЛИЦО!
- LuK
- Адміністратор
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- LuK
- Адміністратор