- Дописи: 77
- Подяка отримана: 7
Неділю - сьогоднішній день, чи наступний тиждень? І як проголосувати вдруге? Бо мені відповіло, що "ви вже проголосували"...Admin;63102 пише: Голосування триватиме неділю. Голосувати можна за необмежену кількість кандидатур
Ну зачем же его так?.. :dl:Думаю нормальный парень, только обостренное чувство справедливости и патриотизма(все хорошо, но в меру). И еще думаю, что он не был никогда в России, вернее не так тесно общался с простыми людьми (не москвичамиT-S;63110 пише: От мені цікаво хто за Алоїса проголусував?:ag:Чи він сам за себе?
Патриотизм конечо штука хорошая, но боюсь если он станет модератором вы должны будете писать на государственном языке:bk:BeterOk;63113 пише: Ну зачем же его так?.. :dl:Думаю нормальный парень, только обостренное чувство справедливости и патриотизма(все хорошо, но в меру). И еще думаю, что он не был никогда в России, вернее не так тесно общался с простыми людьми (не москвичами
), потому так и отзывается...
по этому я за него и не голосовал, но ничего личного...Хоча я і не цураюсь спілкуватись і українською (деякі вислови виходять влучніше і ближче мені до душі), все залежить від співрозмовника, але все ж таки для мене більш зручна та комфортна російська.BeterOk;63113 пише: ... все хорошо, но в меру...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua