Хто такий Емигрант?
- Lego
- Платиновий учасник
lamer85 пише: Як вам цього року врожай картоплі?
Предлагаешь пообщаться в подобном русле?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Концепт
- Учасник-експерт
- Дописи: 127
- Подяка отримана: 56
Майже зловили власника зомбіакаунта, вискочив lamer, як чортик на резинці і почав запльовувати очі.Концепт пише: Концепт... авичитаєтейогопости?
Його пости читають поважні люди і дякують, то чого б мені не прочитати що він про мене пише ...
Вам времени своего не жалко?
Шкода, але якщо з дитЁм все зрозуміло, то lamer ще не "потєряний чєловєк". Я вже на нього потратив багато часу, але прогрес є і я надіюсь й надалі на позипивну динаміку. Обоє вже отримали попередження за тролінг, але ніхто не дає гарантій що при першій спробі обгадити чужу тему вони будуть забанені хоча б на тиждень. Якщо хтось дасть такі гарантії я не буду читати його пости і продовжимо обговорювати нормальні питання.
От і пробую достукатись до його здорового глузду.
Це ще одне неписане місцеве правило. Нападати кодлом на одного.
Ні ума не фантазії. То дешеві пародії влаштовують, а то перекрутивши повторюють написане. А lamer знов починає флудити і сипати свої брєдові пости один за одним порушуючи всі правила і при цьому умудряється в чомусь звинувачувати Адміна.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Нє, ну тема ж таки дійсно серйознаLego пише: Предлагаешь пообщаться в подобном русле?
- lamer85
- Платиновий учасник
А не треба бути таким поросятком - ніхто й не чіпатимеКонцепт пише: Це ще одне неписане місцеве правило. Нападати кодлом на одного.
...і при цьому умудряється в чомусь звинувачувати Адміна.
Адміну приємно, напевне, але так уже відверто підлизуватись (написав би по іншому - але боюсь закінчу свої дні на дні... "банки") не варт. Модером, Саша, все одно не станете.
- Концепт
- Учасник-експерт
shepetivka.com.ua/forums/forum/80861-pys...forumu.html?start=10
Правила форуму
shepetivka.com.ua/forums/pravyla.html
11.2. Модератором може стати будь-який учасник форуму за наявності вакансії модератора, якщо він попередньо надіслав запит Адміністратору із обгрунтуванням свого бажання.
Я нікому нічого не надсилав. Навпаки, admin пропонував нариси про злободневні питання нашого міста публікувати на головній сайту. Я подякував за пропозицію і на тому все скінчилось.
Ті хто уважно читав мої теми про соціально-економічний стан і демографічну ситуацію в місті зрозумів, що я не принц, а тим більше не принцеса, не літаю в "облаках" і чудово знаю всі глухі, темні і слизькі "закоулки міста".
11.6. Модератор зобов'язаний знищувати (в деяких випадках – відредагувати) тексти повідомлень, що порушують п.п. 1.1-1.6 Правил. Натомість потрібно/можна залишати коротке повідомлення про причину видалення із зазначенням логіну Модератора.
В мене нема бажання перечитувати тролінг і срачі, а після того ще й розбороняти тролів.
11.12. Модератор мусить регулярно відвідувати форуми, а також зобов'язаний відповідати на претензії до його дій у строк не більше 5 (п'яти) календарних днів з дати написання відповідного повідомлення в приват.
В мене нема часу регулярно відвідувати форум.
- LuK
- Адміністратор
- lamer85
- Платиновий учасник
- odin
- Адміністратор
Концепт пише: ... один за одним порушуючи всі правила і при цьому умудряється в чомусь звинувачувати Адміна.
Прогиб засчитан
ПС. Пропоную забанити нахрін Концепта. Мене вже трішки дратують простині з цитованого надцятий раз тексту.
- Концепт
- Учасник-експерт
На відміну від тебе в мене ще нема жодного попередження.odin пише:
Концепт пише: ... один за одним порушуючи всі правила і при цьому умудряється в чомусь звинувачувати Адміна.
Прогиб засчитан
ПС. Пропоную забанити нахрін Концепта. Мене вже трішки дратують простині з цитованого надцятий раз тексту.
(А тоді як мародери спокійно будемо поливати його брудом гадити в його темах. Лише мародери грабують і нищать чуже майно за відсутності власника.
МАРОДЕРСТВО ЦЕ ЩЕ ОДНЕ НЕПИСАНЕ МІСЦЕВЕ ПРАВИЛО)
Одін хоче сидіти на двох стільцях, працює над своїми проектами (сайтом), на модераторство часу нема, але злазити з стільця не хочеться. Легше забанити людину, яка впіймала його на цьому і не хоче перед ним прагібаца.
Він строїть з себе мудрого і справедливого Одіна, а насправді не зовсім мудрий і зовсім не справедливий.
Правда очі ріже, а не багато ти на себе береш?
- Lego
- Платиновий учасник
Ну, кто бы спорил)lamer85 пише:
Нє, ну тема ж таки дійсно серйознаLego пише: Предлагаешь пообщаться в подобном русле?