lamer85 пише: Як вам цього року врожай картоплі?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Майже зловили власника зомбіакаунта, вискочив lamer, як чортик на резинці і почав запльовувати очі.Концепт пише: Концепт... авичитаєтейогопости?
Його пости читають поважні люди і дякують, то чого б мені не прочитати що він про мене пише ...
Вам времени своего не жалко?
Шкода, але якщо з дитЁм все зрозуміло, то lamer ще не "потєряний чєловєк". Я вже на нього потратив багато часу, але прогрес є і я надіюсь й надалі на позипивну динаміку. Обоє вже отримали попередження за тролінг, але ніхто не дає гарантій що при першій спробі обгадити чужу тему вони будуть забанені хоча б на тиждень. Якщо хтось дасть такі гарантії я не буду читати його пости і продовжимо обговорювати нормальні питання.
От і пробую достукатись до його здорового глузду.
Нє, ну тема ж таки дійсно серйознаLego пише: Предлагаешь пообщаться в подобном русле?
![]()
![]()
А не треба бути таким поросятком - ніхто й не чіпатимеКонцепт пише: Це ще одне неписане місцеве правило. Нападати кодлом на одного.
...і при цьому умудряється в чомусь звинувачувати Адміна.
Концепт пише: ... один за одним порушуючи всі правила і при цьому умудряється в чомусь звинувачувати Адміна.
На відміну від тебе в мене ще нема жодного попередження.odin пише:
Концепт пише: ... один за одним порушуючи всі правила і при цьому умудряється в чомусь звинувачувати Адміна.
Прогиб засчитан
ПС. Пропоную забанити нахрін Концепта. Мене вже трішки дратують простині з цитованого надцятий раз тексту.
(А тоді як мародери спокійно будемо поливати його брудом гадити в його темах. Лише мародери грабують і нищать чуже майно за відсутності власника.
МАРОДЕРСТВО ЦЕ ЩЕ ОДНЕ НЕПИСАНЕ МІСЦЕВЕ ПРАВИЛО)
Ну, кто бы спорил)lamer85 пише:
Нє, ну тема ж таки дійсно серйознаLego пише: Предлагаешь пообщаться в подобном русле?
![]()
![]()
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua