Хто такий Емигрант?
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Це ази революційної боротьби - агітація та контрагітація. Наш Саня все робить по плану Можливо забув, що його партія уже не правляча?LuK пише: В мене таке враження що Концепт всіх нас просто провокує
не ведіться і боронь Боже відписувати в його темах,він це чомусь сприймає як особисту образу
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Концепт
- Учасник-експерт
- Дописи: 127
- Подяка отримана: 56
Концепт пише:
То воно просто бороду зняло і показало свій справжній фейс.Ёмигрант пише:
Идя навстречу мнению широкой аудитории - меняю аватар))Концепт пише: Усі чудово знають що це зомбіакаунт
Dj Os пишет:
Та ну...верни старий)) Тіки скажи чого у дзідзо герб хмельнциького а не Шепетівки?
А тут вліз lamer і знав почав нити. От Dj Os і написав.
Чувак...ти темою не помилився?))
Та він бідний вже так запутався...
А ще дехто звик брудну роботу робити чужими руками, щоб самому знов не вляпатись...
Якщо хтось хоче то розмову про писані і неписані правила можем продовжити в цій темі. Це саме те місце.
Дехто цього боїться і тому почав розмову про перенесення коментарів з інших тем. Якби вони давали відповіді на ті коментарі, а дійсно не заси...ли тему і не запльовували очі ніхто б ті коментарі не переписував по два рази.
В чужому оці порошинку бачить, а в своєму колоди не бачить.
І далі продовжує нити, тулити горбатого і приплітати якусь партію. З кимось бореться...
Справжня перемога - це перемога над собою. Повитягуй сміття зі свого ока і світ навколо стане інший і потреба бородьби з кимось зникне сама собою.
Ой біда, біда...
- Lego
- Платиновий учасник
Сколько бы нормальных вопросов можно было обсудить, а тут... бЯда...
Вам времени своего не жалко?
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Концепт... авичитаєтейогопости?
- Концепт
- Учасник-експерт
Його пости читають поважні люди і дякують, то чого б мені не прочитати що він про мене пише ...
Вам времени своего не жалко?
Шкода, але якщо з дитЁм все зрозуміло, то lamer ще не "потєряний чєловєк". Я вже на нього потратив багато часу, але прогрес є і я надіюсь й надалі на позипивну динаміку. Обоє вже отримали попередження за тролінг, але ніхто не дає гарантій що при першій спробі обгадити чужу тему вони будуть забанені хоча б на тиждень. Якщо хтось дасть такі гарантії я не буду читати його пости і продовжимо обговорювати нормальні питання.
От і пробую достукатись до його здорового глузду.
Доречі, хто підкаже, хто які теми модерує.
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
- Концепт
- Учасник-експерт
А Одін казав що поділено, що він модерує Культуру. Кому вірити?Dentist пише: Поки не має хтось окремий по темах, всі модератори модерують весь форум
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Концепт явно новичок на форумах, пише в дивній манері, але по актуальних темах, то шо давайте його дружно затролим?
А тобі Концепт треба не шукати ворогів і ігнорувати тих хто тобі не подобається, а не жалітись всім на них.
Народ ну невже не можна якось бути більш дружніми по відношенню один до одного?
- odin
- Адміністратор
толерантність, то -- наша фішка!!!Dj Os пише: Народ ну невже не можна якось бути більш дружніми по відношенню один до одного?
саме томі досі ніхто не послав кой-кого в жопу! Ніхто нікого не ображає.
Ос, до чого це ти?
- odin
- Адміністратор