Писані і неписані правила форуму
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
"Ну для тебе все, шо по телебаченню це завідома продажність. " - твої слова?Dj Os пише: Еее..а я тут вже при чому?
Ну і це правда - ти дуже влучно описав моє ставлення до цього виду ЗМІ.
- Концепт
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 127
- Подяка отримана: 56
Концепт пише:
Є ті, "кого хлібом не корми, дай тільки влаштувати сварку". Зовсім не звертати увагу на них неможливо, але уникати сварок з ними цілком реально.Dj Os пише: Еее..а я тут вже при чому?
На тих хто шукає сварки я вже просто не звертаю уваги, чого і всім раджу. Існує масса питань та проблем які можна обговорити, навіщо витрачати час на тролів?
Тут зайві коментарі чи будь-які слова...
- Концепт
- Автор теми
- Учасник-експерт
Лисеня:
- А мені купили гарну іграшку.
Зайченя:
- А мені книжку.
Ведмежа:
- А я, а я, а в мене, а я вам все це порву і поламаю!
Деякі учасники форуму теж полюбляють щось зіпсувати.
Не сподобався коментар в одній темі через кілька хвилин в іншій темі цього ж автора раптово починає сипати в'їдливі відповіді на чужі коментарі, які провисіли там 10 днів і до цього моменту нікого не цікавили.
Це ще одне з неписаних місцевих правил...
- odin
- Адміністратор
не вірю ні разуЩодня нас відвідує від 500 до 700 чоловік, іноді у виключних випадках буває 1000 чоловік,
- admin
- Адміністратор
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Нуну... Прям аж "багато". Користувачів треба цінувати. Навіть, якщо вони пишуть щось вам неприємне.admin пише: Ваше право, таких як ви у нас багато www.shepetivka.com.ua/forums/sait/77087-...uvanist-u-saitu.html :)
- Концепт
- Автор теми
- Учасник-експерт
shepetivka.com.ua/forums/kultura/80766-s....html?start=20#86810Концепт пише: Граються Зайчиня, Лисеня і Ведмежа.
Лисеня:
- А мені купили гарну іграшку.
Зайченя:
- А мені книжку.
Ведмежа:
- А я, а я, а в мене, а я вам все це порву і поламаю!
Деякі учасники форуму теж полюбляють щось зіпсувати.
Не сподобався коментар в одній темі через кілька хвилин в іншій темі цього ж автора раптово починає сипати в'їдливі відповіді на чужі коментарі, які провисіли там 10 днів і до цього моменту нікого не цікавили.
Це ще одне з неписаних місцевих правил...
07.09.2013 22:32
Насмішили... 6 чоловік (Os, Luk, T-S, Петро, ваш покірний слуга, та власне Адміністратор) перекидуются час від часу постами - і це "оживили форум" . Те що наплодили зомбі-аккаунтів деякі товариші - це є . З пісні слова не викинеш. А так - все як було так і залишилось. І чи не своїм копіпастам трирічної давності Концепт приписує "інформаційний шок" (у мене аж пінг понизився як це прочитав )?
07.09.2013 23:03
07.09.2013 23:06
Правила форуму.
shepetivka.com.ua/forums/pravyla.html
По-перше це схоже на банальний тролінг.
1.7. не несуть в собі жодного змісту (флуд) або можуть бути розціненні як "тролінг"
А по-друге.
2. Забороняється дублювати повідомлення чи писати підряд два, три і більше повідомлень одним користувачем в один час з різницею менше 90 хвилин. Такі повідомлення будуть редагуватись Модератором та/або видалятись.
І як мінімум ті коментарі мають бути видалені, а тему потрібно закрити, щоб її не використовували для помсти і не перетворювали на площадку для поливання брудом...
Я вважаю то не та тема для вияснення стосунків. Для цього на форумі достатньо тем.
Як співав Висоцький.
И ни церковь, ни кабак - Ничего не свято! Нет, ребята, все не так, Все не так, ребята...
- odin
- Адміністратор
Концепт хоче в модери. Авотхуй - скажуть юзери.
І, да, я таки порушив писане правило форуму. Адмін реагує на такі порушення, як правило, з ймовірністю в 50%, бо адмін, на відміну від Концепта, трохи менше строїть з себе принцесу, і адміна трохи білтше пруть тролінги і інші срачі (а звичайні юзери і модери від цього отримують багаторазові оргазми).
Ну а ще адмін розуміє, що без дозволяння подібниїх "ізюмінок", ніякі 100500 відвідувачів сайт не спасуть.
- Lego
- Платиновий учасник
Главное, чтобы друг друга уважали...lamer85 пише: Нуну... Прям аж "багато". Користувачів треба цінувати. Навіть, якщо вони пишуть щось вам неприємне.
А тролли были, есть и будут
- Концепт
- Автор теми
- Учасник-експерт
odin пише: Якийсь мрачняк і маячняк почався.
Концепт хоче в модери. Авотхуй - скажуть юзери.
І, да, я таки порушив писане правило форуму. Адмін реагує на такі порушення, як правило, з ймовірністю в 50%, бо адмін, на відміну від Концепта, трохи менше строїть з себе принцесу, і адміна трохи білтше пруть тролінги і інші срачі (а звичайні юзери і модери від цього отримують багаторазові оргазми).
Ну а ще адмін розуміє, що без дозволяння подібниїх "ізюмінок", ніякі 100500 відвідувачів сайт не спасуть.
Правила форуму
shepetivka.com.ua/forums/pravyla.html
11.2. Модератором може стати будь-який учасник форуму за наявності вакансії модератора, якщо він попередньо надіслав запит Адміністратору із обгрунтуванням свого бажання.
Я нікому нічого не надсилав. Навпаки, admin пропонував нариси про злободневні питання нашого міста публікувати на головній сайту. Я подякував за пропозицію і на тому все скінчилось.
Ті хто уважно читав мої теми про соціально-економічний стан і демографічну ситуацію в місті зрозумів, що я не принц, а тим більше не принцеса, не літаю в "облаках" і чудово знаю всі глухі, темні і слизькі "закоулки міста".
11.6. Модератор зобов'язаний знищувати (в деяких випадках – відредагувати) тексти повідомлень, що порушують п.п. 1.1-1.6 Правил. Натомість потрібно/можна залишати коротке повідомлення про причину видалення із зазначенням логіну Модератора.
В мене нема бажання перечитувати тролінг і срачі, а після того ще й розбороняти тролів.
11.12. Модератор мусить регулярно відвідувати форуми, а також зобов'язаний відповідати на претензії до його дій у строк не більше 5 (п'яти) календарних днів з дати написання відповідного повідомлення в приват.
В мене нема часу регулярно відвідувати форум.
Можливо Odin-у його теж не вистачає і на відміну від адміна і інших модераторів на форумі він буває рідше. Можливо й тому не помічає 50% порушень і цим порушує писані правила форуму. Надіюсь надалі він їх буде помічати, інакше 50% доведеться виправляти на 25%, або взагалі видаляти сторінку з правилами форуму.
Odin-у захотілось все це написати він написав. Це його право, але це не додає йому честі.