- Дописи: 661
- Подяка отримана: 194
"Ну для тебе все, шо по телебаченню це завідома продажність. " - твої слова?Dj Os пише: Еее..а я тут вже при чому?
Концепт пише:
Є ті, "кого хлібом не корми, дай тільки влаштувати сварку". Зовсім не звертати увагу на них неможливо, але уникати сварок з ними цілком реально.Dj Os пише: Еее..а я тут вже при чому?
На тих хто шукає сварки я вже просто не звертаю уваги, чого і всім раджу. Існує масса питань та проблем які можна обговорити, навіщо витрачати час на тролів?
не вірю ні разуЩодня нас відвідує від 500 до 700 чоловік, іноді у виключних випадках буває 1000 чоловік,
Нуну... Прям аж "багато". Користувачів треба цінувати. Навіть, якщо вони пишуть щось вам неприємне.admin пише: Ваше право, таких як ви у нас багато www.shepetivka.com.ua/forums/sait/77087-...uvanist-u-saitu.html :)
shepetivka.com.ua/forums/kultura/80766-s....html?start=20#86810Концепт пише: Граються Зайчиня, Лисеня і Ведмежа.
Лисеня:
- А мені купили гарну іграшку.
Зайченя:
- А мені книжку.
Ведмежа:
- А я, а я, а в мене, а я вам все це порву і поламаю!
Деякі учасники форуму теж полюбляють щось зіпсувати.
Не сподобався коментар в одній темі через кілька хвилин в іншій темі цього ж автора раптово починає сипати в'їдливі відповіді на чужі коментарі, які провисіли там 10 днів і до цього моменту нікого не цікавили.
Це ще одне з неписаних місцевих правил...
07.09.2013 22:32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Насмішили... 6 чоловік (Os, Luk, T-S, Петро, ваш покірний слуга, та власне Адміністратор) перекидуются час від часу постами - і це "оживили форум". Те що наплодили зомбі-аккаунтів деякі товариші - це є
. З пісні слова не викинеш. А так - все як було так і залишилось. І чи не своїм копіпастам трирічної давності Концепт приписує "інформаційний шок" (у мене аж пінг понизився як це прочитав
)?
Главное, чтобы друг друга уважали...lamer85 пише: Нуну... Прям аж "багато". Користувачів треба цінувати. Навіть, якщо вони пишуть щось вам неприємне.
odin пише: Якийсь мрачняк і маячняк почався.
Концепт хоче в модери. Авотхуй - скажуть юзери.
І, да, я таки порушив писане правило форуму. Адмін реагує на такі порушення, як правило, з ймовірністю в 50%, бо адмін, на відміну від Концепта, трохи менше строїть з себе принцесу, і адміна трохи білтше пруть тролінги і інші срачі (а звичайні юзери і модери від цього отримують багаторазові оргазми).
Ну а ще адмін розуміє, що без дозволяння подібниїх "ізюмінок", ніякі 100500 відвідувачів сайт не спасуть.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua