Хто такий Емигрант?
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
- Вовочка! Ты что там делаешь?Концепт пише: Чим би дитЁ не тішилось, аби не плакало.
- Козу е**!
- Смотри, только не кури
Шепетоква - вперде!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Концепт
- Учасник-експерт
- Дописи: 127
- Подяка отримана: 56
Dentist
Йомігрант, ти мені когось нагадуєш
Dj Os
lamer85, повір до побитої дівчини він не має відношення, я вже також знаю хто це))
Ёмигрант
попалили......
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
Идя навстречу мнению широкой аудитории - меняю аватар))Концепт пише: Усі чудово знають що це зомбіакаунт
Шепетоква - вперде!!!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Концепт пише: Усі чудово знають що це зомбіакаунт одного з активних учасників форуму, створений спеціально для тролінгу.
Dentist
Йомігрант, ти мені когось нагадуєш
Dj Os
lamer85, повір до побитої дівчини він не має відношення, я вже також знаю хто це))
Ёмигрант
попалили......
lamer85
Тобі видніш. Я просто роблю такий висновок з його появи в темі про липове побиття. Зявився він майже одночасно з "дівчиною" (Osinka), та ще й підтримав "її" позицію. Тролль , тільки я ще не визначив наскільки "товстий" (чи "тонкий"). Замало постів.
Шановний Адміністратор! Я особисто вам вдячний за утримання тепличного режиму спілкування на форумі - тільки "градус", як ви пишете, накаляється - ви вмикаєте "кондиціонер". Але маю невеличке прохання - попросіть Концепта так вже сильно не флудити. Ну заси..є ж теми до неможливого! Зверніть увагу - по 10 раз копіпастить абсолютно не повязані речення, причому навіть з різних тем. Навіщо це сміття розводити?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
- Концепт
- Учасник-експерт
- Дописи: 127
- Подяка отримана: 56
То воно просто бороду зняло і показало свій справжній фейс.Ёмигрант пише:
Идя навстречу мнению широкой аудитории - меняю аватар))Концепт пише: Усі чудово знають що це зомбіакаунт
Dj Os пишет:
Та ну...верни старий)) Тіки скажи чого у дзідзо герб хмельнциького а не Шепетівки?
А тут вліз lamer і знав почав нити. От Dj Os і написав.
Чувак...ти темою не помилився?))
Та він бідний вже так запутався...
А ще дехто звик брудну роботу робити чужими руками, щоб самому знов не вляпатись...
Якщо хтось хоче то розмову про писані і неписані правила можем продовжити в цій темі. Це саме те місце.
Дехто цього боїться і тому почав розмову про перенесення коментарів з інших тем. Якби вони давали відповіді на ті коментарі, а дійсно не заси...ли тему і не запльовували очі ніхто б ті коментарі не переписував по два рази.
В чужому оці порошинку бачить, а в своєму колоди не бачить.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Рідненький, як же з вами розмову взагалі можна вести? Я вже знаю хто ви такий, і знаю що ви людина скажимо так "особлива". Тому з могу боку це просто нечесно. Не забудьте ще пару десятків копіпаст вліпити після цього посту. Як завіщав ваш Вождь - флудити, флудити і ще раз флудити. Більш ні на що ви не здатні. А шкода.Концепт пише: Та він бідний вже так запутався...
А ще дехто звик брудну роботу робити чужими руками, щоб самому знов не вляпатись...
Якщо хтось хоче то розмову про писані і неписані правила можем продовжити в цій темі.
Це саме те місце.
PS. Тему про правила я продовжувати не збирався, а просто звернув увагу як поводить себе цей колишній комсомолець-передовик. Але Адміну щодо того байдуже, дарма що мене підтримали інші користувачі. А ось ти, Os, схоже знайшов собі брата по духу? Це ще більш сумно...
- LuK
- Адміністратор
Розмову продовжити можна,але який сенс? Це знову перетвориться у купу бруду,тролінгу та образ.І тему знову беду закрито!
Пишіть по темі,поважайте думку опонента і буде вам щастя.
В мене таке враження що Концепт всіх нас просто провокує
не ведіться і боронь Боже відписувати в його темах,він це чомусь сприймає як особисту образу
Ёмигрант а Дзідзьо повернеться?