- Дописи: 143
- Подяка отримана: 46
- Вовочка! Ты что там делаешь?Концепт пише: Чим би дитЁ не тішилось, аби не плакало.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Идя навстречу мнению широкой аудитории - меняю аватар))Концепт пише: Усі чудово знають що це зомбіакаунт
Концепт пише: Усі чудово знають що це зомбіакаунт одного з активних учасників форуму, створений спеціально для тролінгу.
Dentist
Йомігрант, ти мені когось нагадуєш
Dj Os
lamer85, повір до побитої дівчини він не має відношення, я вже також знаю хто це))
Ёмигрант
попалили......
lamer85
Тобі видніш.Я просто роблю такий висновок з його появи в темі про липове побиття. Зявився він майже одночасно з "дівчиною" (Osinka), та ще й підтримав "її" позицію. Тролль
, тільки я ще не визначив наскільки "товстий" (чи "тонкий"). Замало постів.
То воно просто бороду зняло і показало свій справжній фейс.Ёмигрант пише:
Идя навстречу мнению широкой аудитории - меняю аватар))Концепт пише: Усі чудово знають що це зомбіакаунт
Рідненький, як же з вами розмову взагалі можна вести? Я вже знаю хто ви такий, і знаю що ви людина скажимо так "особлива". Тому з могу боку це просто нечесно. Не забудьте ще пару десятків копіпаст вліпити після цього посту. Як завіщав ваш Вождь - флудити, флудити і ще раз флудити. Більш ні на що ви не здатні. А шкода.Концепт пише: Та він бідний вже так запутався...
А ще дехто звик брудну роботу робити чужими руками, щоб самому знов не вляпатись...
Якщо хтось хоче то розмову про писані і неписані правила можем продовжити в цій темі.
Це саме те місце.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua