Лікарі-ветеринари!!!
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- DAZHUK
- Учасник-експерт
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
Я так зрозумів що для тебе ветеринари -це''коновали'' !!! Але це не так,часи змінюються і потребують в свою чергу нових змін. Хто сильно бажає,той знайде де цього професіоналізму набратися!!! Зауважу,я про людей з вищою освітою!!! 60%-людей після вищої освіти підуть краще поторгують на ринок чим працювати на державу.А де вони візьмуться,я думаю це питання тут недоречне,раз я відкрив цю тему!Тому мені і цікава ваша думкаа где ветеринары эти возьмутся? они хоть профессионалы в этом деле? [/b]
- DAZHUK
- Учасник-експерт
- Андрей
- Учасник-експерт
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
открыли у нас в Киеве недавно частную клинику, они и месяц не продержались...так как все жаловались на плохое обслуживание и высокие цены...а те не понятно где учились на ветврачаЯ так зрозумів що для тебе ветеринари -це''коновали'' !!! Але це не так,часи змінюються і потребують в свою чергу нових змін. Хто сильно бажає,той знайде де цього професіоналізму набратися!!! Зайважу,я про людей з вищою освітою!!! 60%-людей після вищої освіти підуть крище поторгують на ринок чим працювати на державу.А де вони візьмуться,я думаю це питання тут недоречне,рас я відкрив цю тему!Тому мені і цікава ваша думка [/b]
- елена
- Молодший учасник
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
а кладбище для животных-эт хорошо...но людей не где хоронитья тоже ЗА открытие такой клиники,можно и кладбище для животных где-то придумать.Занялись бы этим разумные люди[/b]