Лікарі-ветеринари!!!
- Immortal
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
В якому НАУ, і на якому факультеті?Ну ти кадр. В Україні я ще такої установи не чув по доїнню котів. Там доять корів. В ветеренарії не працюю, але знаю що таке корова. Я nt; навчався в НАУ[/b]
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
- Immortal
- Платиновий учасник
- Андрей
- Учасник-експерт
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
График профилактических прививок1. В 1,5 месяца - прививка против энтерита и гепатита (щенки ее легко переносят). Через 10-14 дней повторная вакцинация. Через 1 год прививку повторить.2. В 2,5-месячном возрасте прививка против чумы.3. В 7-8-месячном возрасте - повторная вакцинация против чумы. В дальнейшем прививку против чумы повторяют один раз в год.4. Против лептоспироза прививают собак старше 4 месяцев один раз в год (щенкам до 6 месяцев повторяют через 6 мес.). Вакцина входит в состав многих поливалентных вакцин.5. После 8 месяцев собак прививают против бешенства. Примечание. После прививок в течение 2-3 недель следует соблюдать карантин.Купив сябаку, скоро буде 3 місяці, от якраз конкретно наступає питання з прививочками...[/b]
- Андрей
- Учасник-експерт
Мадам, я прекрасно знаю коли даються прививочки. У німецької вівчарки приблизно в 2,5 місяці закінчується захисний імунітет, що передається від матері через плаценту, от якраз зараз мому 2,5 будем колоть..[attachmentid=889]График профилактических прививок1. В 1,5 месяца - прививка против энтерита и гепатита (щенки ее легко переносят). Через 10-14 дней повторная вакцинация. Через 1 год прививку повторить.2. В 2,5-месячном возрасте прививка против чумы.3. В 7-8-месячном возрасте - повторная вакцинация против чумы. В дальнейшем прививку против чумы повторяют один раз в год.4. Против лептоспироза прививают собак старше 4 месяцев один раз в год (щенкам до 6 месяцев повторяют через 6 мес.). Вакцина входит в состав многих поливалентных вакцин.5. После 8 месяцев собак прививают против бешенства. Примечание. После прививок в течение 2-3 недель следует соблюдать карантин.[/b]
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
Сеньйор, то чого ж в тебе виступає питання, якщо ти все знаєш? я доречі теж своїм собакам робила перше щеплення в 2-2,5 міс.Мадам, я прекрасно знаю коли даються прививочки. У німецької вівчарки приблизно в 2,5 місяці закінчується захисний імунітет, що передається від матері через плаценту, от якраз зараз мому 2,5 будем колоть..[attachmentid=889][/b]
- Андрей
- Учасник-експерт
- Андрей
- Учасник-експерт
100%))ХАЙ НЕВИМРУТЬ ТВАРИНИ!!!!!!!!!!!!![/b]
- Morkovka
- Адміністратор
А з лікарем визначився? Знаю в "Дружбі" мужик (Саша звати) з ветвідділу знається на цьому, він там і препаратами торгує - можливо стане в пригодіКупив сябаку, скоро буде 3 місяці, от якраз конкретно наступає питання з прививочками...[/b]