Лікарі-ветеринари!!!
- ARTIST
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
Це левретка!!!На кенгуру більше смахує ніж на собаку))[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
а мені більш схожа на чувака з Гарі Портера який схожий на ПутінаНАРОД!!!Ексклюзив!!!!Ходяча на 2-х задніх лапах собака!!![attachmentid=1440][/b]
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
в мене тоже інколи ходить на задніх, коли шось випросити хоче)))НАРОД!!!Ексклюзив!!!!Ходяча на 2-х задніх лапах собака!!![attachmentid=1440][/b]
- LuK
- Адміністратор
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
- LuK
- Адміністратор
Я взагалі то пожартувала.Бо бачу народ тему ветеринарів серйозно не сприйняв! про зубний камінь ,я взагалі в курсі,на виставках.де приймаю участь,на цю деталь звертають не аби яку увагу.А для свого собаки я сама і стоматолог :brsh: ,і терапевт, :hlp: і хірург!......приходиться. А на рахунок карієсу,то ти помиляешся.У Киеві знаю точно,є стоматологічні клініки для собак.Там послуги такі ж,як для людей.Навіть коронки ставлять і пломбують собакам зуби!!! / То кому кому,а мені це міг би й не розказувати!!!!то ще я можу багато чого розповіститим тим ,кому це цікаво!!!Точніше,він перевіряє чи є у твого песика зубний камінь! Бо якби навіть в нього був той карієс то він вам нічим не допоміг! Ну хібащо давби спеціальну зубну щітку та пасту для собак,яка і коштує не дешево! Ось так!А де ви знайшли ветеринара стоматолога? Бо ветеринар, це лікар ветеринарної медицини-якщо бути точнішим!!! Він є і стоматолог,і терапевт,хірург! Звичайно дивлячись хто який спеціаліст у своїй справі! Це в Шепетівці??[/b]
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор