Лікарі-ветеринари!!!
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
блин ну какая им разница государственная или частная...Главное чтобы врачи были ответственные, профессиональные и любящие братьев наших меньших.так і ще морг для тварин! Блін що так важко написати так чи ні?????????? ??:[/b]
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Immortal
- Платиновий учасник
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
ну да...но я имела ввиду что жителям Шепетовки все равно куда идти в частную или в государственную...повторюсь- главное чтобы врачи были ответственные, профессиональные и любящие братьев наших меньших.<div class='quotetop'>(Immortal @ 17.10.2007, 17:30) [snapback]21273[/snapback]</div>Велика, подумай! В приватній працюєш сам на себе і постійно прогресуїш ,а в держ клініці прийшов, відробив і пішов![/b]
тупой вопрос...я готовая выложить хоть все свои деньгиОце люди, тут гомосапієнсу не має куди сходити толково до лікаря, а ви тут за тваринок паритесь. Скільки ви можете виложити в місяць бабла за лікаря для вашого улюбленця?!Далі буде...[/b]
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
Клас,я таких клієнток хотівби в себе мати!!!тупой вопрос...я готовая выложить хоть все свои деньги[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
Ще тупіша відповідь! Скільки таких як ти ще є?Всмислі, таких що виложать всі гроши?ну да...но я имела ввиду что жителям Шепетовки все равно куда идти в частную или в государственную...повторюсь- главное чтобы врачи были ответственные, профессиональные и любящие братьев наших меньших.тупой вопрос...я готовая выложить хоть все свои деньги[/b]
- Saimon
- Автор теми
- Учасник-експерт
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
вот именно...на мое животное мне ничего не жалко...не времени, не денег<div class='quotetop'>(Immortal @ 18.10.2007, 11:36) [snapback]21326[/snapback]</div>Не ображай дівчину!!! Тобі шкода грошей на тварину,а хтось їх любить я к свого рідного!!! :monalisa:[/b]
поверь мне, что очень много...и таких как ты тоже многоЩе тупіша відповідь! Скільки таких як ти ще є?Всмислі, таких що виложать всі гроши?[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник