Футбол
- John
- Учасник-експерт
10 жовт. 2008 19:47 #32588
від John
Хто мене любить, то хай здохне..........................
<div class='quotetop'>(John @ 9.10.2008, 21:23) [snapback]50413[/snapback]</div>
До вище сказаного добавлю, що на ЧС по футзалу в 1/4 вісім кращих команд розбивають на дві групи по 4 команди, 1 та 2 місця виходять до півфіналу. Отже жереб:Група А1. Бразилія(1 місце A в минулому раунді) - триразовий чемпіон світу2.УКРАЇНА(1 місце C) 3.Італія(2 місце 4.Іран(2 місце D)B1.Парагвай(1 місце B)2.Іспанія(1 місце D) - діючий чемпіон світу3.Росія(2 місце A)4.Аргентина(2 місце С)Вітаю Зб. України по футзалу з перемогою в групі на Чемпіонаті Світу і вихід в 1/4 фінала[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
21 жовт. 2008 23:49 #33032
від Nastynya
- Юлій
- Старший учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
22 жовт. 2008 09:26 #33046
від Nastynya
Помилок у грі Динамо вистачало, але як то кажуть відбилися. Мілевський гарно увійшов у гру, треба було його зразу на поле, бо Бангура явно був не в формі. Несмачний дуже "смачно" заряджав по ногах португальців, за шо і отримав жовту карточку, думаю заслужено. Михалик (тьху тьху, щоб не наврочити) бився теж до останньго, свою місію виконав, Алієв, на мою думку один із головних гравців цього матчу, не тільки тому що забив гол, а просто за хорошу гру протягом уього матчу. Темношкірі легіонери Динамо, не дуже порадували грою....Богуш - воротар, мабуть самий гоовний герой цього матчу (тьху тьху, щоб не наврочити)....скажу одне Суркіс ДАЙ ПРЕМІЮ ЦЬОМУ МОЛОДЧИНІ))))Хоть рахунок явно не по грі але ВІН НА ТАБЛО, і це саме головне!!!!Вперед Динамо! Удачі Шахтарю)))P.S.Дуже приємно здивували вболівальники Динамо / Підтримували наших дуже гарно, рідко коли таке побичш коли наші грають в гостях!/
- John
- Учасник-експерт
22 жовт. 2008 18:09 #33055
від John
Да не очікував такого конкретного і точного звіту про матч з жіночої статі, браво НАСТУСЯ, я тебе повністю підтримую....як то кажуть: ...без коментарів...В кого який прогноз на матч за участю Шахти та лісабонських львів(Спортинг)?На мою думку 2:0 в пользу шахтарів
- Nastynya
- Платиновий учасник
22 жовт. 2008 19:35 #33058
від Nastynya
- John
- Учасник-експерт
22 жовт. 2008 19:54 #33059
від John
<div class='quotetop'>(Настуся @ 22.10.2008, 17:35) [snapback]51037[/snapback]</div>
Ти нічого не путаєш!!! ...наскільки я знаю Шахтар ніколи не зутрічався з СпортінгомЗгадаючи минулу зустріч Шахтаря з цією командою яка закінчилася перемогою українців 3:0 здається, теж можу пргнозувати рахунок 2:0 (в крайньому випадку 2:1). Хоча все може бути![/b]
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
23 жовт. 2008 09:44 #33094
від Nastynya
Як не сумно але у нашому футболі склалася дивна закономірність, якщо одна команда нас радує то інша обов"язково розчарує...І при чому грали класно, куча нереалізованих моментів, і так програти....немає слів одні емоції....це якось нагадує гру Динамо із Порту..Шахтар-Спортінг 0:1Та шанси ще є, і їх треба використувувати!
Час відкриття сторінки: 0.096 секунд