Футбол
- Ramadzan
- Учасник-експерт
Ну на счёт Шахтёра скажу так я за них уже почти не болею после матча Шахтёр-Севилья када вратарь Севильи на последней минуте забил нашим и нашы тагда проиграли а Металист вобше молодчинка в прошлый год было их очень жалко как они непрошли Евертон.<div class='quotetop'>(Настуся @ 7.10.2008, 22:15) [snapback]50290[/snapback]</div>Да.....сумно аж до сліз......а перемога та навіть нічия була практично наша...Ну Месі.....((([/b]
Ещё очень серёзный бой нам даст Олимпиакос но група вполне проходимая и рвать можно всехНа моё мнение група смерти так ето група FПроходіма щей як, якщо будуть грати так як з Бешикташем успіх їм гарантований! Думаю нашим конкурентом за вихід буде Бенефіка![/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Юлій
- Старший учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
ОО!Сезон ігор Ліги Чемпіонів 1996-97 напевно був чи ненайвдалішим сезоном в історії Динамо! / Головний «трансфер» керівники "Динамо" здійснили в сезоні 1996/97. Із близькосхідного «відрядження» до рідної команди повернувся Валерій Лобановський. Великий тренер не лише продовжив чемпіонську серію «біло-синіх», а й вивів команду на новий якісний рівень, а саме у число провідних клубів Європи. І як грали динамівці наприкінці 90-х! Перемоги над «Реалом», «Барселоною», «Арсеналом», вихід у пів- та чвертьфінали Ліги Чемпіонів.Чуваки, я оце недавно передивлювався футбол Динамо-Барселона 4:0 1996р.! Оце класно було, аж приємно, що наші колись вміли в футбола грати!!! Доречі можу підігнати кому треба цей футбольчік(пишіть в пріват, або на асю 247808181)! П.С. Люблю фіфа, недавно 08 почав грати, а тут 09 вийшло, знову наловчуватися треба))))[/b]
- Dentist
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
/ Навпаки ми завжди вміли грати у футбол і граємо, тільки людину треба досвідчену на пост тренера / і мати правильну мотивацію! Ураїна це футбольна держава!Ми можемо коли захочемо!хм, я чёт не думаю того что мы когда-то умели играть в футол, мы не умели мы УМЕЕМ...просто кто-то научился лутше за нас, вот и всё.... а то что щас как-то мы не оч тру выглядим, это фигня.... ещё покажем кто тут папки)))[/b]
- Юлій
- Старший учасник
- Dangeros
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
- John
- Учасник-експерт
Да були часи, але зараз з кожним роком наші клуби починають прогресувати і це є "+", може й знову побачим Динамо чи Шахту десь хочаб в 1/4 Ліги ЧемпіонівОО!Сезон ігор Ліги Чемпіонів 1996-97 напевно був чи ненайвдалішим сезоном в історії Динамо! / Головний «трансфер» керівники "Динамо" здійснили в сезоні 1996/97. Із близькосхідного «відрядження» до рідної команди повернувся Валерій Лобановський. Великий тренер не лише продовжив чемпіонську серію «біло-синіх», а й вивів команду на новий якісний рівень, а саме у число провідних клубів Європи. І як грали динамівці наприкінці 90-х! Перемоги над «Реалом», «Барселоною», «Арсеналом», вихід у пів- та чвертьфінали Ліги Чемпіонів. [/b]
Хто мене любить, то хай здохне..........................
- John
- Учасник-експерт
- Nastynya
- Платиновий учасник
І я приєднуюся! / Бажаю їм удачі, і як мінімум виходу до фіналу!Вітаю Зб. України по футзалу з перемогою в групі на Чемпіонаті Світу і вихід в 1/4 фінала[/b]