Футбол
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
/ СУПЕРРР!!! я теж нервуваласьАле я очікувала, що вчора збірна гратиме сильніше.Мілевський отримав травму. Але думаю, що не серйозну і буде грати проти Казахстану.Ура))Україна-Білорусь 1:0!Ото нервова гра виявилася![/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Andruxa
- Учасник-експерт
- Дописи: 119
- Подяка отримана: 0
- Dentist
- Адміністратор
- John
- Учасник-експерт
Хто мене любить, то хай здохне..........................
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- nemiroff
- Молодший учасник
Ну Англія займе 1 місце, а у України є шанс поборотися за друге. Для цього треба вигравати в казахстану, білорусіі і андорри (найскладніше буде 9 вересня 2009 в мінську). С хорватами треба хоча б поділити очки. Також треба вже зараз договоритись з англійцями, що вони програють нам 10 жовтня 2009 р, якщо до того часу забезпечать собі 1 місце . Англійці дуже злі на хорватів і теоретично можуть трохи підіграти нам, щоб Хорватія пролетіла. Або грати добре і самим займати 1 місцеВітаю усіх з другою перемогою зб.України над казахами 3:1. Але засмучує програш Хорватії від Англії з рахунком 1:4, це може дуже вплинути на подальшу борьбу за 1-2 місця в групі, с учетом того, яку гру наші показують.[/b]
Трезвость - норма жизни
- Nastynya
- Платиновий учасник
Як це договоритися????Думаю Англія не та команда яка навіть маючи 1 місце буде поступатися...хоча що другий склад команди вийде)))Ну Англія займе 1 місце, а у України є шанс поборотися за друге. Для цього треба вигравати в казахстану, білорусіі і андорри (найскладніше буде 9 вересня 2009 в мінську). С хорватами треба хоча б поділити очки. Також треба вже зараз договоритись з англійцями, що вони програють нам 10 жовтня 2009 р, якщо до того часу забезпечать собі 1 місце . Англійці дуже злі на хорватів і теоретично можуть трохи підіграти нам, щоб Хорватія пролетіла. Або грати добре і самим займати 1 місце[/b]