Футбол
- John
- Учасник-експерт
Хто мене любить, то хай здохне..........................
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
А я думаю це було принципово як для одного так і для другого клубу, Шахтарю треба було довести що вони сильніші хоч і за другий склад Барси але ж все ж таки, ну і у рейтингу клубів їм також не помішало б пару позицій вверх...Барсі порсто для престижу клубу (і 600 тисяч євро на "дорозі не валяються, які їм платять за перемогу).Гра як на мене була не дуже хорошою але і не дуже поганою, в Шахтаря було пару моментів з яких 3 вони реалізували / Барса звичайно виглядала краще і добре що їм не вдалося реалізувати всі свої моменти. :cool: Зато суддя "відірвався" з жовтими картаками (5 попереджень для Шахтаря) :hah: ...ну що ж робота в нього така! Ну всеодно рєспєкт Шахтарю!грац)) 3-2 но єто уже ничего не решало.......[/b]
- Dentist
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
/ Думаю буде важко динамівцям, хочаб нічия і ми в кубку УЄФА)))Тримаємо кулаки за Динамо)До речі квитки на матч продають по дуже демократичний цінах від 40 грн, так що сьоголдні можемо чекати повністю заповнений стадіон! / Мій результат 2:1(або 2:0) на користь наших!да, но ждём игру динамо......[/b]
- Dentist
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
вроде Украина и была на 10 месте, щас наших осталось 3/4 в Португалии 4/7(но ненаю или обновлялось, ибо Бенфика вылетела), так что если в этом году нормально выступим, и на след год тоже будем лутше Португалии, тогда перейдём на 9 позицию, хотя это релально ещё и в этом году, всю малину попортил Спортинг/ Київське Динамо не підвело і також долучилося до нашого дуету футбольних клубів в 1/16 розіграшу кубка Уєфа. Вдома динамівці виграли з рахунком 1:0 (який вгадав Дентіст ).Грали непогано, шансів супернику давали мало, оборона спрацювала досить не прогано)))Мілевський - красавчик)))Єрьомєнко молодець що забив))) Богуш - наша гордість)) Ще досить цікавий факт, за допомогою двох виграних матчів Динамо і Шахтаря Україна піднялася ще одним пунктом вверх в таблиці кофіцієнтів Уєфа)))Так тримати Країна 1. Англія 2. Іспанія 3. Італія 4. Німеччина 5. Франція 6. Росія 7. Румунія 8. Голандія9. Португалія 10. УКРАЇНА [/b]
- Nastynya
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
Насть, в начале года была на 10, и кста верх ошибся, 4/7 у Португалии, это без 1 матча в УЭФА, так как Спортинг и Порту вышло в ЛЧ, а Брага ещё не оперделена, точно вылетает 1 команда..... так что есди и Брага вылетит будет 2/7(надеюсь что Спортингу и Порту попадётся сильный соперник)З.Ы. мой прогноз 1-0 свершился, жаль что не азартный....Україна буле 13 потім 12 а зараз 10)))[/b]