Я робив квас то там були і дрожді і сухарі всякі...(в коробочкі) То я зробив все получилося.... Квасу надовго хватило)))[/b]і ще якщо в півторачку то можна докинути кілька ізюминок (штук 5, ну можна і 6)а якщо в бітоні робити, то краще не робити, бо приходиться відкривати над тазіком :blow:
X_miRex, спасибо, ждем весны. И следующий вопрос: домашний квас. Купил закваску, сделал по инструкции, получилась фигня. Не добавил ржаных сухарей. А может кто-то знает рецептик более оригинальный?[/b]Я робив квас то там були і дрожді і сухарі всякі...(в коробочкі купляв) То я зробив все получилося.... Квасу надовго хватило)))
Кропиву бланшувати 2-3 хвилини в гарячій воді, відкинути на друшляк і дати стекти воді, потім дрібно посікти. Зелень кропу й часнику добре промити, обсушити, нашаткувати і змішати із кропивою. Салат заправити майонезом і оформити яйцем... Так як я знаю...[/b]Хм...цікавий салат!Мабуть дуже вітамінний!Треба спробувати!
Фруктовий салатік2 ківі1 великий апельсин2 середніх яблука200 гр. (півбанки) ананасів різаних шматочками1 великий банан1 стаканчик улюбленого йогуртуВсе ріжеться на такі шматочки як порізаний ананас і заливається йогуртомІ смачно, і корисно, і гостям подати не соромно![/b]класс!
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua