Понеділок, 05 лютого 2007
  152 Replies
  10.5K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Предлагаю открыть раздел посвященный вкусной и здоровой пище. Здесь каждый сможет поделиться своими рецептами и гасрономическими предпочтениями. Любители хорошо поесть поддержите, пожалуйста!Начну с себя. Признаюсь сразу, что люблю хорошо и вкусно поесть. Приходилось пробовать блюда разных кухонь и народов, могу поделиться многими рецептами нетрадиционной для Шепетовки еды.
Четвер, 07 серпня 2008, 18:44
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(te3s @ 6.8.2008, 18:55) [snapback]47496[/snapback]</div>
Бачу в тебе є досвiд в цiй галузi. I скiльки ж у тебе вродило помiдорiв(шт.)? )))[/b]
:D/ От досвіду на жаль у цій галузі нема, та там і треба великих знань щоб відрізнити домашній від купленого. Мене часто пригощали домашніми помідорами і огірками, от в цьому мож і є досвід!
Середа, 06 серпня 2008, 19:53
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(Immortal @ 6.8.2008, 19:34) [snapback]47497[/snapback]</div>
Кажеш червоний, а чорний не піде бо в мене тільки він, а спробувати це блюдо дуже хочеться[/b]
З чорним не пробував, але якщо горошок(не мелений), то думаю можна обiйтися i без помiдора... Все ж червоний...
Середа, 06 серпня 2008, 19:34
·
0
Votes
Undo
Кажеш червоний, а чорний не піде бо в мене тільки він, а спробувати це блюдо дуже хочеться
Середа, 06 серпня 2008, 18:55
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(Настуся @ 6.8.2008, 13:46) [snapback]47488[/snapback]</div>
Тут і рівняти немає що, домашні це домашні, мають свій присмак, знаєш як вони виросли і без усяляких хімікатів, а купляні це купляні![/b]
Бачу в тебе є досвiд в цiй галузi. I скiльки ж у тебе вродило помiдорiв(шт.)? )))
Середа, 06 серпня 2008, 13:46
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(te3s @ 5.8.2008, 16:17) [snapback]47469[/snapback]</div>
Люблю свiжi помiдори. Чи помiчали ви, що домашнi помiдори мають смак i запах, покупнi- трава травою?.. А ще є така цiкавинка. Якщо розрiзати помiдор i на розрiз насипати червоного перцю(хоч столову ложку), дати йому натягтися соком помiдора, то це можна легко з'їсти невiдчувши вогню перцю. Незнаю, я на рахунок користi вiд цього, але погано точно не буде. Перевiрено.[/b]
Тут і рівняти немає що, домашні це домашні, мають свій присмак, знаєш як вони виросли і без усяляких хімікатів, а купляні це купляні!
Вівторок, 05 серпня 2008, 16:17
·
0
Votes
Undo
Люблю свiжi помiдори. Чи помiчали ви, що домашнi помiдори мають смак i запах, покупнi- трава травою?.. А ще є така цiкавинка. Якщо розрiзати помiдор i на розрiз насипати червоного перцю(хоч столову ложку), дати йому натягтися соком помiдора, то це можна легко з'їсти невiдчувши вогню перцю. Незнаю, я на рахунок користi вiд цього, але погано точно не буде. Перевiрено.
Середа, 16 липня 2008, 15:34
·
0
Votes
Undo
я еще орешки подавляю и сухофрукты
Середа, 16 липня 2008, 12:41
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(Морковка @ 16.7.2008, 12:00) [snapback]45970[/snapback]</div>
Іморт, то водичка для того щоб стакани і кружки мити;)[/b]
можливо но не в цьому випадку:по перше: бо шлангочка підключена до бочки, по друге: стаканчики одноразові і вони не миються а викидаються в чорний пакет, а якщо і миються то тільки вночі... [SIZE=2]тому, якщо їсте чи п"єте з одноразового посуду то зімніть і поламайте його!!![/SIZE]
Середа, 16 липня 2008, 12:00
·
0
Votes
Undo
Іморт, то водичка для того щоб стакани і кружки мити;)

http://adsound.net/images/banners/bar2.png :cs:http://adsound.net/community/Morkovka/profile/app.html?app=badger&tmpl=component&do=showimage

Середа, 16 липня 2008, 10:47
·
0
Votes
Undo
а я чогось як побачив що до бочки з квасом тягнеться шланга водопровідна від дома, то чогось я почав сумніватися в його якості...
Середа, 16 липня 2008, 00:51
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(Immortal @ 15.7.2008, 21:16) [snapback]45951[/snapback]</div>
А чого ти так впевнений в бочці, там також можуть наляти рідної гидоти. І майже впевнений що і ллють, оскільки попит на цей продукт в спеку бєшений[/b]
з бочки ще не наливали гидоти, а з пластикової бутилки, в кращому випадку, квас схожий на квас-колу, а в гіршому на квасовий оцет http://www.kulina.ru/articles/holy/edem/retsepty/svinina/http://www.kulina.ru/articles/holy/edem/retsepty/govyadina/а це до квасу, а краще з пивом, а ще краще з чимось міцнішим
Середа, 16 липня 2008, 00:16
·
0
Votes
Undo
А чого ти так впевнений в бочці, там також можуть наляти рідної гидоти. І майже впевнений що і ллють, оскільки попит на цей продукт в спеку бєшений
Вівторок, 15 липня 2008, 23:59
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(Морковка @ 10.7.2008, 7:56) [snapback]45597[/snapback]</div>
Настала пора літа)) Що корисного і смачненького нам можуть запропонувати? Він стоїть повсюди (але на жаль не в нас), манить своїм кольором і прохолодою - це квас! Так звичайний, дуже смачненький і що важливо - прохолодний напій. Популярним влітку він став, як найкращий втамовувач спраги. Отож він буде корисним у будь-який час - п'ємо і насолоджуємося:)[/b]
той що продавали з бочки може й був корисним, а тим що в бутилках продають легко й отруїтись
Вівторок, 15 липня 2008, 21:21
·
0
Votes
Undo
кто с чем любить овсянку, мой любимый набор - это мед или тертая смородина с сахаром. Большой тарелки запаренной овсянки утром легко хватает до 6 вечера без намека на голод
Четвер, 10 липня 2008, 10:56
·
0
Votes
Undo
Настала пора літа)) Що корисного і смачненького нам можуть запропонувати? Він стоїть повсюди (але на жаль не в нас), манить своїм кольором і прохолодою - це квас! Так звичайний, дуже смачненький і що важливо - прохолодний напій. Популярним влітку він став, як найкращий втамовувач спраги. Отож він буде корисним у будь-який час - п'ємо і насолоджуємося:)

http://adsound.net/images/banners/bar2.png :cs:http://adsound.net/community/Morkovka/profile/app.html?app=badger&tmpl=component&do=showimage

Середа, 09 липня 2008, 15:10
·
0
Votes
Undo
сир російський - найкращий з нього Баштанкаа ще можна на пармезан попасти, але він мені лише з вермішеллю сподобався...
Понеділок, 07 липня 2008, 20:30
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(te3s @ 7.7.2008, 19:22) [snapback]45409[/snapback]</div>
О, как!..Прежде чем дать ответ на твой комментарий, чтоб понять кто ты, прочитал твои сообщения в этой теме. И выводы получились противоречивые.1. Судя по рецепту приготовления крапивы и столь уверенному комментарию моего сообщения- ты большой специалист в области приготовления пищи. Только забыл добавить, что майонез нужно приготовить собственноручно, а крапиву взять с грядки- тогда это точно будет здоровой едой.2. А если брать рецепт салата из огурцов-помидоров (забыл присолить), который готовится в каждом доме, и квас - то ничего особенного...Выберай, какой вариант тебе ближе. Если первый, то расскажи в чем нездоровость того о чем я говорил в предыдущем сообщении? Если второй (рецепт салата из крапивы подсказала бабушка, а комментарий- пустые слова), то ответ не требуется.[/b]
8-) я помовчу.......
Понеділок, 07 липня 2008, 20:22
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(X_miRex @ 7.7.2008, 17:53) [snapback]45392[/snapback]</div>
Миж тут говорим про здорову їжу))) :-)[/b]
О, как!..Прежде чем дать ответ на твой комментарий, чтоб понять кто ты, прочитал твои сообщения в этой теме. И выводы получились противоречивые.1. Судя по рецепту приготовления крапивы и столь уверенному комментарию моего сообщения- ты большой специалист в области приготовления пищи. Только забыл добавить, что майонез нужно приготовить собственноручно, а крапиву взять с грядки- тогда это точно будет здоровой едой.2. А если брать рецепт салата из огурцов-помидоров (забыл присолить), который готовится в каждом доме, и квас - то ничего особенного...Выберай, какой вариант тебе ближе. Если первый, то расскажи в чем нездоровость того о чем я говорил в предыдущем сообщении? Если второй (рецепт салата из крапивы подсказала бабушка, а комментарий- пустые слова), то ответ не требуется.
Понеділок, 07 липня 2008, 18:55
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(X_miRex @ 7.7.2008, 17:53) [snapback]45392[/snapback]</div>
Миж тут говорим про здорову їжу))) :-)[/b]
8-) А він і каже про смачну і здорову їжу))
Понеділок, 07 липня 2008, 17:53
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(te3s @ 7.7.2008, 16:31) [snapback]45390[/snapback]</div>
А мне нравится есть какой нибудь твёрдый сыр и запивать гранатовым соком, точнее нектар. Могу день на таком прожить.[/b]
Миж тут говорим про здорову їжу))) :-)
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів