Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  136 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Середа, 22 січня 2014, 16:32
·
0
Votes
Undo
але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли.

О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"? Таке не під силу і справжньому проФФесору!

Вони загинули в Україні і за ту Україну, за яку були готові померти, а не за "правильність" переконань.

Видно спортом ти не займався :) Де я написав "професінальний качок"? Це професіональні гопніки, фашисти і т.д. (білорус, наприклад з "УНА-УНСО"). Це люди навчені ОТАКЕ вичворяти. Студенти за 250 грн. туди не полізуть. Цим платять уже не у гривнях, скоріш за все. Навряд вони ЗБИРАЛИСЬ вмирати. Тим більше за Україну. Один так взагалі навернувся з колони біля стадіону. Якої хурми він туди поліз? Зараз пишуть про ще одного. Так хай уже вилізуть усі - і дружно сігануть вниз. А потім напишуть ВКонтанкті що прилетів Яник на вертольоті і покосив всіх, як Шварцнегер, з кулемета. Оце буде саме те.
Але не це головне. Де реакція ЄС і Америки? Тішіна. Шось ніхто не їде піченьки роздавати. Джина то вони випустили, а як його туди затовкати назад? Янику з БТРами?
Середа, 22 січня 2014, 16:22
·
0
Votes
Undo
але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли.

О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"? Таке не під силу і справжньому проФФесору!

Вони загинули в Україні і за ту Україну, за яку були готові померти, а не за "правильність" переконань, і точно не за підсумки результатів.

І навіщо прикриватись цифрами гуглошукання? Щоб показати обізнаність зі статистичними даними, які так і залишаться статистикою для прогнозування, а не реальним результатом?
Середа, 22 січня 2014, 16:19
·
0
Votes
Undo

Власне для всіх бадужих, кому нема різниці, пропоную просто палець:

Я і не сумнівався. ;) Доволі стандартна "європейська" відповідь. Он Ося навіть "в сраку" мене послав. Приєднуйтесь до нього.
Все ж що ви написали вище - навіть смішно коментувати. Докази підкупленості провокаторів "майдану" очевидні хоча б з того, хто загинув сьогодні від саморобних взривпакетів.
Я "розписуюсь"? Це ж як? Вам так впадло у гуглі набрати скільки людей за і скільки проти заворушень у Києві? Чи боїтесь розчарування? А про те що гроші платять на євромайдані я ужє писав - і не я один. Сам не вірив - поки з цим не зіткнувся.
Коли конфлікт завершено - підводять ПІДСУМКИ, згідно отриманих резултатів - а результати видні уже зараз.
"А результатом чиєї діяльності стали результати діяльності "правого центру" - не знаю. Можливо влади, можливо допомогли 5 млрд. "грандів". Час покаже.
Середа, 22 січня 2014, 16:06
·
0
Votes
Undo
Ламер іди в сраку, твої нравоученія можуть бути цікаві лише неокрепшим умам. Мене думка байдужої людини не цікавить зовсім, ти своє майбутнє просираєш і щоб не було так обідно ще і інших на цей шлях намагаєся поставити.
А після цих слів ти взагалі втратив останню краплю моєї поваги.
Люди помирають за свої переконання, а ти таку юхню тут морозиш.

О. Дуже по дорослому і по-європейські :lol: - "Іди в сраку". З цього треба було й починати - ми б зразу зрозуміли на якому рівні з тобою спілкуватись. Хоча ти уже сам добряче спалився - бачив твої "художества" у ВКонтакті. Тобі скільки років, взагалі? :blink:
Шкода, звичайно, твоєї поваги до мене - але переживу. :whistle:
Люди вмирають - як, наприклад японьскі льотчики камікадзе - за свої переконання. Але від того, що хтось вмер за якісь переконання - ці переконання не стали правильними. Розумієш?
І байдужий тут тільки ти, голубе. Я пропоную активні дії, а ти тільки язиком тріпаєшся. Чи то пак клавіатурою. Я тобі кажу - пішли робити ось те то й те то, а ти ніби не чуєш. Ех...молодєжь.... Давай, признавайся - що ТИ зробив для блага революції? Був на Майдані? Чому не на Грушевського зараз? Ну? :angry: Мовчиш? Ось і мовчи - і не лізь у розмову дорослих людей. :P
Середа, 22 січня 2014, 15:56
·
0
Votes
Undo
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/22/7010202/
Лямер, можеш мені геть і не відповідати, тебе так само вже буду ігнорувати, як і йомігранта, мб ви близькі родичі.

Сумно... Сумно що на цей провокація вдалась. І завважте хто - шкода загиблих, але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли. Точно те саме з ними було б у будь-якій іншій країні. Ну так, нажаль таки буде зачистка скоріш за все, дадуть качалок. Але бачте - влада, на відміну від опозиції 30-го числа - дітей і жінок евакуює перед активними діями, а не змотує шмотки втіхаря. Мені дуже це все не подобається. Але самі ж хотіли революції? Чи влада так просто здасть свої позиції? От маєте.
Середа, 22 січня 2014, 15:08
·
0
Votes
Undo
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/22/7010202/
Лямер, можеш мені геть і не відповідати, тебе так само вже буду ігнорувати, як і йомігранта, мб ви близькі родичі.
Середа, 22 січня 2014, 14:37
·
0
Votes
Undo
Ламер іди в сраку, твої нравоученія можуть бути цікаві лише неокрепшим умам. Мене думка байдужої людини не цікавить зовсім, ти своє майбутнє просираєш і щоб не було так обідно ще і інших на цей шлях намагаєся поставити.
А після цих слів ти взагалі втратив останню краплю моєї поваги.
Люди помирають за свої переконання, а ти таку юхню тут морозиш. Ганьба!
http://kp.ua/daily/220114/434458/ - градус неадеквата возрастает
Про "снайпера с неизвестными пулями" - доставляет :lol:
-----------------------
Шепетоква - вперде!!!

Ну відтепер кожен бомж, що загнеться від перебору горілки "для сугреву" (бо ж похолодало) - буде "жертвою злочинної влади".
Середа, 22 січня 2014, 14:36
·
0
Votes
Undo
Багато людей не підтримує заворушень у Києві. Приблизно половина України, якщо бути точним. І у Києві стоїть т.зв. "антимайдан" - у якого дуже протилежна точка зору на владу від тої, яку пропагують під виглядом "європейськиї цінностей" ті, хто хоче пошвидше до влади потрапити. Ну звичайно ж - він проплачений і т.д. і т.п. Але у мене є 100% інформація що проплачений якраз зовсім інший. Тому тут патова ситуація. Неварто розписуватись за "всю Україну".
От власне своїм коментарем розписуєтесь ви особисто за "всіх":
"приблизно половина України", "у мене є 100% інформація"
Ось і отримали "приблизно 100% інформації".

Я знайомий з результатами діяльності "правого центру" - розбомлений центр Києва і 3 трупака. Все. Ідеологія їхня (як і будь-якої іншої політичної сили) мене абсолютно не цікавить. "По плодам пізнаєте" - як казав Христос.
Ви або клеїте дурня, або не хочете признати очевидних речей, заміняючи одне іншим. Про результати діяльності варто говорити коли конфлікт завершено, а не під час його тривання.
А результатом чиєї діяльності стали результати діяльності "правого центру"?
Може ваша байдужість і байдужість ваших однодумців?

Власне для всіх бадужих, кому нема різниці, пропоную просто палець:
Середа, 22 січня 2014, 13:43
·
0
Votes
Undo
Слухай, а ви зараз не так ставитесь?
А те шо ти не ходиш на вибори ще раз доводить, який ти "свідомий громадянин". Якщо за Яника то йди в маріїнку, якшо проти то йди на майдан, а якшо тобі пофіг, то краще мовчи і не вчи інших.

А хто ж вас ше навчить, як не я? ;)
Знову робиш велику помилку - участь у виборах до громадянської свідомості - НІЯК не відноситься. Чого я маю йти на вибори, якщо там нема того, за кого я міг би голосувати? По гречку?
Я тут уже писав про "двійквий код" як засіб маніпуляції. От ти - живе підтвердження. 0 і 1 - "Яник - майдан". Середини не бачиш? А може істина взагалі десь збоку? Ося, друже, думай, прошу тебе, думай. :dry:
Середа, 22 січня 2014, 13:38
·
0
Votes
Undo

Цікава позиція, от тільки маю декілька зауважень:

- На даний момент в Києві чомусь масово не поділяють вашу оцінку теперішньої "влади". Видно за "паперєдніків" вам було не краще.

- "Нормальним шляхом" ми насолоджувались майже 2 місяці, і певно ще б 2 роки продовження нічого не змінило. Ми НЕ в цівілізованій країні, щоб нормальні шляхи були результативні.

- Чечня - частина Росії, тоді як Україна - окрема держава. Зараз в Росії своїх проблем вистачає, одна з яких - забезпечення охорони олімпіади, на яку мобілізовано не тільки правоохоронні органи, але й армія. Якщо Росія введе свої війська в Україну - це означає фактичне оголошення війни Росії своїм геополітичним супротивникам.

І наостанок - ви знайомі з діяльністю Правого сектору того ж майдану? Бо ваші судження більш схожі на оцінку діяльності поміркованої маси мітингувальників.

1. Неправда. Багато людей не підтримує заворушень у Києві. Приблизно половина України, якщо бути точним. І у Києві стоїть т.зв. "антимайдан" - у якого дуже протилежна точка зору на владу від тої, яку пропагують під виглядом "європейськиї цінностей" ті, хто хоче пошвидше до влади потрапити. Ну звичайно ж - він проплачений і т.д. і т.п. Але у мене є 100% інформація що проплачений якраз зовсім інший. Тому тут патова ситуація. Неварто розписуватись за "всю Україну".
2. Це був не "нормальний шлях", а порушення закону, яке наша влада терпіла у надії на західні гроші. Єдиний нормальний шлях - це вибори.
3. Тільки от сама Чечня так не вважає - і 2 війни, які там спалахнули за 10 років - тому підтвердження. Для Росії ми "їхні" - хоч тут трісни. І вони залюбки повернуть свою законну колонію у свої ж володіння.
4. Я знайомий з результатами діяльності "правого центру" - розбомлений центр Києва і 3 трупака. Все. Ідеологія їхня (як і будь-якої іншої політичної сили) мене абсолютно не цікавить. "По плодам пізнаєте" - як казав Христос.
Середа, 22 січня 2014, 13:31
·
0
Votes
Undo
зек, прикриває зеків,не довго їм осталось,собакам собаччя смерть буде :angry:
Середа, 22 січня 2014, 13:28
·
0
Votes
Undo
http://kp.ua/daily/220114/434458/ - градус неадеквата возрастает
Про "снайпера с неизвестными пулями" - доставляет :lol:
-----------------------
Шепетоква - вперде!!!

Ну відтепер кожен бомж, що загнеться від перебору горілки "для сугреву" (бо ж похолодало) - буде "жертвою злочинної влади".
Середа, 22 січня 2014, 10:42
·
0
Votes
Undo
Ось і дочекались - День Соборності і перші загиблі...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1557429_10151966331588477_1347330697_n.jpg
Вірменин з Дніпроперовська Сергій Нігоян вийшов на Майдан захищати Україну. Сьогодні його вбили на Грушевського... Кульові ураження в голову та шию... Вічна пам'ять...
Сергій декламує "Кавказ" Шевченка:

Байдужість - це також злочин.
Середа, 22 січня 2014, 00:43
·
0
Votes
Undo
ЦЯ каденція влади нічим не гірша від попередньої

+
А от Росія тут була б через 5 хвилин. Про Чечню чув? Тобі хочеться і тут такого, чи що? Щоб поставили "кадирова" який би "навів порядок" за нафтодолари? Може все ж краще піти нормальним шляхом - як у всіх цивілізованих країнах? А не збирати чуть-шо майдани?

Цікава позиція, от тільки маю декілька зауважень:

- На даний момент в Києві чомусь масово не поділяють вашу оцінку теперішньої "влади". Видно за "паперєдніків" вам було не краще.

- "Нормальним шляхом" ми насолоджувались майже 2 місяці, і певно ще б 2 роки продовження нічого не змінило. Ми НЕ в цівілізованій країні, щоб нормальні шляхи були результативні.

- Чечня - частина Росії, тоді як Україна - окрема держава. Зараз в Росії своїх проблем вистачає, одна з яких - забезпечення охорони олімпіади, на яку мобілізовано не тільки правоохоронні органи, але й армія. Якщо Росія введе свої війська в Україну - це означає фактичне оголошення війни Росії своїм геополітичним супротивникам.

І наостанок - ви знайомі з діяльністю Правого сектору того ж майдану? Бо ваші судження більш схожі на оцінку діяльності поміркованої маси мітингувальників.

http://cs311118.vk.me/v311118222/807c/48V5gIM8ho0.jpg
Вибачте за картинку не в тему - не стримався.
Середа, 22 січня 2014, 00:30
·
0
Votes
Undo
Слухай, а ви зараз не так ставитесь?
А те шо ти не ходиш на вибори ще раз доводить, який ти "свідомий громадянин". Якщо за Яника то йди в маріїнку, якшо проти то йди на майдан, а якшо тобі пофіг, то краще мовчи і не вчи інших.
Вівторок, 21 січня 2014, 23:34
·
0
Votes
Undo
да

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ржунимагу з вас ребятки))
Вони надумали грати в шахи з наперсточниками)) За ці 4 роки не побачили з ким маєте справу? Мені здається що просто не хочете бачити
Люди, що засуджують бунт зараз, хочуть здатись "бивалимі", "прагматичними", "такими, що знають яке життя". А насправді такий самий тупий електорат Януковича, як і тітушки з данєцкими бабулями

Ося, я ж тебе уже запитував - що пропонуєш? Їхати палити ВР зі мною ти не захотів. Стриляти Яника теж. Ну то що? Так, ми всі знаємо що Янукович бандит, зек і т.д. НУ І??? Що далі? Що з ними зробити? Якщо б сталося наймовірне, і цю владу вдалося б повалити насильницьким способом - в нашу сторону б жодна європейська країна навіть би не плюнула. А от Росія тут була б через 5 хвилин. Про Чечню чув? Тобі хочеться і тут такого, чи що? Щоб поставили "кадирова" який би "навів порядок" за нафтодолари? Може все ж краще піти нормальним шляхом - як у всіх цивілізованих країнах? А не збирати чуть-шо майдани?
І з чого ти взяв що тут чийсь електорат? І що він обовязково тупий? Електорат приймає участь у виборах. Я у них участі не приймаю. Чогось думаю - не я один. І як сторонньому спостерігачеві (навіть безсторонньому - бо немаю нічого проти Яника, чи його опонентів - люди як люди) - мені очевидно, що ЦЯ каденція влади нічим не гірша від попередньої. А Європа навіть вважає, що набагато краща - бо саме Янику рік назад запропонувала угоду про асоціацію. При Кравчуку, Кучмі, і Ющенку - ніхто про те навіть не заїкався. От і думай. Можеш мати свій погляд (і дуже добре), можеш розділити погляд Європи, можеш мій. Але ради Бога - не стався так до людей - "тупі, бидло" - ну не гарно так.
Вівторок, 21 січня 2014, 22:47
·
0
Votes
Undo
да

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ржунимагу з вас ребятки))
Вони надумали грати в шахи з наперсточниками)) За ці 4 роки не побачили з ким маєте справу? Мені здається що просто не хочете бачити
Люди, що засуджують бунт зараз, хочуть здатись "бивалимі", "прагматичними", "такими, що знають яке життя". А насправді такий самий тупий електорат Януковича, як і тітушки з данєцкими бабулями
Вівторок, 21 січня 2014, 21:53
·
0
Votes
Undo

А гроші з мене збриють при будь-якій владі. "Оподаткування" називається. Чули про таку штуку?

угу)
Одна з ознак держави і права, що відрізняють їх від влади та норм первісного суспільства - наявність офіційної податкової системи.
Вівторок, 21 січня 2014, 21:40
·
0
Votes
Undo
lamer85загнала методом подкупа и шантажа на митинг людей,то я бы в щитанные минуты поменял бы своё мнение об этих политиканах

Раджу зробити це якнайшвидше - це дуже гарний індикатор розвитку особистості - коли людина не привязана до політичних течій, національний лозунгів, країн, батьківщин і т.д. Це гарні інструменти маніпуляції - згоден. Люди на це найкраще ведуться. "Ми - вони", "Чорне - біле", "Українці - Кацапи", "Схід - Захід". Майже двійковий код. Як в калькуляторі. Про підкуп (не знаю про твоїх улюбленців чи ні) - почитай мою замітку "Ціна свободи" - абсолютно правдива історія що сталась декілька днів назад зі мною.
Вівторок, 21 січня 2014, 21:34
·
0
Votes
Undo
Крім оподаткування, є ще побори, може вже стикався з санстанцією і так далі.
Час покаже, може і не треба буде нам чекати 13 місяців.

Знову ця амнезія... Санстанція (до мене вони не доколупуются), пожежники і т.п. - беруть ще з царських часів. Цього не зміниш заміною яників, які б прапори у них не були. І Європа цього не змінить - розміри корупційного обороту у ЄС вимірються трильйонами євро. У такій системі речей ми вже живемо. Можна з цим боротись - але лиш почавши з себе. У нас же чиновникам взяток навіть не треба просити - самі несуть! Бо кожен хоче бути самим "хитро...сдєланим".
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів