"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
Початок акції о 15:00
але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли.
О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"? Таке не під силу і справжньому проФФесору!
Вони загинули в Україні і за ту Україну, за яку були готові померти, а не за "правильність" переконань.
але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли.
Власне для всіх бадужих, кому нема різниці, пропоную просто палець:
Ламер іди в сраку, твої нравоученія можуть бути цікаві лише неокрепшим умам. Мене думка байдужої людини не цікавить зовсім, ти своє майбутнє просираєш і щоб не було так обідно ще і інших на цей шлях намагаєся поставити.
А після цих слів ти взагалі втратив останню краплю моєї поваги.
Люди помирають за свої переконання, а ти таку юхню тут морозиш.
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/22/7010202/
Лямер, можеш мені геть і не відповідати, тебе так само вже буду ігнорувати, як і йомігранта, мб ви близькі родичі.
http://kp.ua/daily/220114/434458/ - градус неадеквата возрастает
Про "снайпера с неизвестными пулями" - доставляет :lol:
-----------------------
Шепетоква - вперде!!!
Ну відтепер кожен бомж, що загнеться від перебору горілки "для сугреву" (бо ж похолодало) - буде "жертвою злочинної влади".
Багато людей не підтримує заворушень у Києві. Приблизно половина України, якщо бути точним. І у Києві стоїть т.зв. "антимайдан" - у якого дуже протилежна точка зору на владу від тої, яку пропагують під виглядом "європейськиї цінностей" ті, хто хоче пошвидше до влади потрапити. Ну звичайно ж - він проплачений і т.д. і т.п. Але у мене є 100% інформація що проплачений якраз зовсім інший. Тому тут патова ситуація. Неварто розписуватись за "всю Україну".От власне своїм коментарем розписуєтесь ви особисто за "всіх":
Я знайомий з результатами діяльності "правого центру" - розбомлений центр Києва і 3 трупака. Все. Ідеологія їхня (як і будь-якої іншої політичної сили) мене абсолютно не цікавить. "По плодам пізнаєте" - як казав Христос.Ви або клеїте дурня, або не хочете признати очевидних речей, заміняючи одне іншим. Про результати діяльності варто говорити коли конфлікт завершено, а не під час його тривання.
Слухай, а ви зараз не так ставитесь?
А те шо ти не ходиш на вибори ще раз доводить, який ти "свідомий громадянин". Якщо за Яника то йди в маріїнку, якшо проти то йди на майдан, а якшо тобі пофіг, то краще мовчи і не вчи інших.
Цікава позиція, от тільки маю декілька зауважень:
- На даний момент в Києві чомусь масово не поділяють вашу оцінку теперішньої "влади". Видно за "паперєдніків" вам було не краще.
- "Нормальним шляхом" ми насолоджувались майже 2 місяці, і певно ще б 2 роки продовження нічого не змінило. Ми НЕ в цівілізованій країні, щоб нормальні шляхи були результативні.
- Чечня - частина Росії, тоді як Україна - окрема держава. Зараз в Росії своїх проблем вистачає, одна з яких - забезпечення охорони олімпіади, на яку мобілізовано не тільки правоохоронні органи, але й армія. Якщо Росія введе свої війська в Україну - це означає фактичне оголошення війни Росії своїм геополітичним супротивникам.
І наостанок - ви знайомі з діяльністю Правого сектору того ж майдану? Бо ваші судження більш схожі на оцінку діяльності поміркованої маси мітингувальників.
http://kp.ua/daily/220114/434458/ - градус неадеквата возрастает
Про "снайпера с неизвестными пулями" - доставляет :lol:
-----------------------
Шепетоква - вперде!!!

ЦЯ каденція влади нічим не гірша від попередньої
А от Росія тут була б через 5 хвилин. Про Чечню чув? Тобі хочеться і тут такого, чи що? Щоб поставили "кадирова" який би "навів порядок" за нафтодолари? Може все ж краще піти нормальним шляхом - як у всіх цивілізованих країнах? А не збирати чуть-шо майдани?

да
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ржунимагу з вас ребятки))
Вони надумали грати в шахи з наперсточниками)) За ці 4 роки не побачили з ким маєте справу? Мені здається що просто не хочете бачити
Люди, що засуджують бунт зараз, хочуть здатись "бивалимі", "прагматичними", "такими, що знають яке життя". А насправді такий самий тупий електорат Януковича, як і тітушки з данєцкими бабулями
да
Люди, що засуджують бунт зараз, хочуть здатись "бивалимі", "прагматичними", "такими, що знають яке життя". А насправді такий самий тупий електорат Януковича, як і тітушки з данєцкими бабулями
А гроші з мене збриють при будь-якій владі. "Оподаткування" називається. Чули про таку штуку?
lamer85загнала методом подкупа и шантажа на митинг людей,то я бы в щитанные минуты поменял бы своё мнение об этих политиканах
Крім оподаткування, є ще побори, може вже стикався з санстанцією і так далі.
Час покаже, може і не треба буде нам чекати 13 місяців.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua