Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  135 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Понеділок, 27 січня 2014, 15:32
·
0
Votes
Undo
ребят,на роботе сказали что вчера на 14.00 был митинг на поддержку президента,правда или нет?я о таком больше ниоткого не слышал.

ахахаха, брехня))))
Понеділок, 27 січня 2014, 12:46
·
0
Votes
Undo
ребят,на роботе сказали что вчера на 14.00 был митинг на поддержку президента,правда или нет?я о таком больше ниоткого не слышал.
Понеділок, 27 січня 2014, 11:44
·
0
Votes
Undo
Все, йобігрант, тікай з країни, або біжи до гандонюка і вилизуй йому сраку, бери прапор ПР та ходи з ним по місту, може тоді тебе мєнти не будуть чіпати.
Понеділок, 27 січня 2014, 08:48
·
0
Votes
Undo
Я тебе послав на чатовку, а не в чат.
Ну бачиш елементарно не можеш дотриматись слова, тоді про що з таким можна говорити?
Не маю бажання бачити тебе чи читати твої пости.
Неділя, 26 січня 2014, 23:44
·
0
Votes
Undo
Лямер, то все-таки ти не дотримався своєї обіцянки, так?

Нічо не знаю - ти мене послав на чат :oops: - я пішов. Там нікого нема :dry: . Я прийшов назад. :lol: Невже не радий мене бачити? :(
Неділя, 26 січня 2014, 23:33
·
0
Votes
Undo
Лямер, то все-таки ти не дотримався своєї обіцянки, так?
Неділя, 26 січня 2014, 18:45
·
0
Votes
Undo
Ееее, ріднесенький, ви мені зараз Осю нагадали. Зараз ще напишете "чого ти так СВОГО Януковича захищаєш"?
Ви що - зовсім не читаєте, що вам пишуть співрозмовники, чи як? Ви мені взялись ДОКАЗУВАТИ, що захід таки ЛІПШИЙ сходу, і Яник бандит. А я мабуть з цим сперечаюсь, чи що? :) Я вам про печене - ви мені про варене.
Це дуже, доречі, симптоматично - УЯВЛЯТИ у співрозмовника якусь там точку зору, наводити проти неї доводи, а потім ще й ображатись, як деякі. :) Створіть собі віртуала - тай сперечайтесь з ним хоч сутками. Вимагайте цифр і всього іншого. ;)
Добре - хай бог світу цього підтримає вашу революцію (що власне він і робить завжди :whistle: - кровушку він любить не менше за мене) і най буде перемога... демократії? чи анархії? чи комунізму? Я просто не знаю, власне у чому зміст цих мітингів і погромів - зміна державного устрою? На який? Чи все ж діло у вимозі №1, яку декілька годин назад озвучили на майдані - "звільнення Юлії Тимошенко"? :)
Ну ваше діло праве - головне особливо не сумніватись. Ктулху з вами! :woohoo:
Неділя, 26 січня 2014, 18:38
·
0
Votes
Undo
В Донецке сторонники ПР не нашли Евромайдановцев и вломили друг другу

http://novosti.dn.ua/details/216967/
Неділя, 26 січня 2014, 18:26
·
0
Votes
Undo
Аж на сльозу прошибає :S
Неділя, 26 січня 2014, 18:02
·
0
Votes
Undo
згадалось дитинство і паради на 1 травня та 7 листопада :dry:
комуністи теж так марширували,з лозунгами та транспорантами.
все в історії повторюється ... :dry:
Неділя, 26 січня 2014, 17:45
·
0
Votes
Undo
Неділя, 26 січня 2014, 17:27
·
0
Votes
Undo
Розумієте, в мене там родичі по-батьковій, і маминій лінії живуть - тому знаю про що кажу. І під "схід" я розумію не Донецьку область, а всю правобережну Україну. Не все там таке "збиткове". І доречі - далеко не всі там за Яника, чи ПР.
Обережніше з географію, бо Правобережна Україна - це з Заходу до Дніпра.

Ви знову масштабуєте з малого на велике. Порівняйте не щось там з шось тут, а щось більш об'єктивно. Різні умови роботи підприємств означає різницю їх перспектив. "Комуніст" був київським філіалом, працював на оборонну промисловість СРСР. Потім став самостійним елементом і недолугість керівництвав його знищила. Артбаза працює лише тоді, коли є замовлення на ремонт чи модифікацію. Самі вони нічого не виробляють. І т.д.

Ось вам два відео. Не нових. Якщо для підготовки революції тра лише гроші і купка негідників, варто підрахувати час на організацію і бюджет такого сценарію. І озвучити цифри. Інакше - я знов скажу: "Пафос" :whistle:

Неділя, 26 січня 2014, 16:56
·
0
Votes
Undo
Те, що бачите ви особисто, і те як воно є насправді, як кажуть в Одесі "две большие разницы".
Ви хочете порівняти сільскогосподарську частину з індустріальною візуально. А те що видобуток вугілля на Донеччині збитковий, "димом з труб" не компенсується. Показовість роботи не гарантує заробітку.

Розумієте, в мене там родичі по-батьковій, і маминій лінії живуть - тому знаю про що кажу. І під "схід" я розумію не Донецьку область, а всю правобережну Україну. Не все там таке "збиткове". І доречі - далеко не всі там за Яника, чи ПР. От недавно приїждав дядько, якраз у розпал майдану - кляв Яника на чому світ стоїть, бо затримують зарплату. Але - живе в маленькому містечку, ще менше за Шепетівку - і там працюють ВСІ підприємства. А у нас - не працює ЖОДНЕ. От і все. Не сприймайте це як "схід ліпший за захід". Ну просто так є. Ми, з нашим аграрним фондом теж не пальцем роблені - це правда. Але у нас дуже багато залежить від зовнішніх факторів. В індустріальних районах з цим стабільніше. І олігархам нашим нема де розвернутись - металолом у них забрали риги - от і майданити пішли. Абідна стало.
Неділя, 26 січня 2014, 16:44
·
0
Votes
Undo
Те, що бачите ви особисто, і те як воно є насправді, як кажуть в Одесі "две большие разницы".
Ви хочете порівняти сільскогосподарську частину з індустріальною візуально. А те що видобуток вугілля на Донеччині збитковий, "димом з труб" не компенсується. Показовість роботи не гарантує заробітку.

Про рівень зарплат також абсурд - головне не скільки отримуєш, а скільки на ці гроші можеш придбати. І ось ця різниця в "2 рази" сильно нівелюється цінами на місцях. А якщо ще сюди додати екологію і шкідливість виробництва - то ця прибавка "за врєдность" перестає втрачати привабливість.

http://cs311726.vk.me/v311726063/6b39/3r8cG3jti3c.jpg
Неділя, 26 січня 2014, 16:27
·
0
Votes
Undo
Ви можете привести скільки завгодно тексту, але коли я їду на Схід - скрізь стирчать труби заводів з який курить дим. Їду на Захід - одні смереки. Звичайно і там є покинути містечка, як у нас покинуті села, але все ж - різниця ДУЖЕ велика. І по рівню зарплат - різниця майже у 2 рази. Не в нашу користь. Це не з газети вирізка - це те що я бачу на власні очі. А своїм очам я звик вірити. Ну і власне, найбагатший олігарх у нас хто? Нагадати?
Правий сектор - ну можливо і самостійна сила. Не зовсім я впевнений у своїх висновках стосовно цього "новоутворення" (знову ж таки - в медичному сенсі слова). Проте його задавлять. І якщо це не філіал "апазіції" - то саме вона і буде перша хто це зробить. Бо він, по-суті, перехопив контроль над "майданом", який так хотіли осідлати "апазіціонєри". Підтримки Заходу (Європа,США) "Правий сектор" не має, на відміну від "апазіції". Тому заглохне досить швидко.
Неділя, 26 січня 2014, 16:12
·
0
Votes
Undo
Правий сектор - це не фабула, наразі це рушійна сила. Каталізатор.

80% ВВП на сході - агітбрехня, яку активно користується ПР.

Рейтинг «регіонів- годувальників» України. На першому місці – Полтавщина.

За перше півріччя 2013 року Донецька область отримала з держбюджету на 9,2 млрд грн асигнувань, дотацій і субвенцій більше, ніж до нього повернула. Більше платежів з бюджету отримав тільки Київ – більше 11 млрд. У той же час Львівська область за півроку перерахувала до держбюджету на 356 млн грн більше, ніж з нього отримала.

Якщо порівнювати бюджетне сальдо в розрахунку на одну людину, то на одного донеччанина з держбюджету за шість місяців минулого року виділено 2126 грн. Натомість кожен львів’янин перерахував до центрального бюджету країни 140 грн.

За вирахуванням імпорту Україну, по суті, «годують» три області: Харківська, що видобуває нафту і газ, Дніпропетровська, де видобувається залізна руда, і особливо Полтавська, в якій розвинений видобуток усього переліченого. Вони забезпечують бюджет значними сумами рентних платежів та плати за користування надрами.

Крім цих трьох областей, «в плюс» в першому півріччі працювали також Сумська, Черкаська та Львівська області. У Рівненській доходи і витрати практично рівні.

Між тим видобуток вугілля на Донбасі прибутку державі не приносить. Навпаки, держава щорічно витрачає по 12-14 млрд грн. на підтримку вугільників, переважно компенсуючи різницю між ціною реалізації вугілля та його собівартістю. Вугільні дотації становлять приблизно 30% всіх надходжень з держбюджету в Донецьку і Луганську області.

Однак ці регіони залишаються дотаційними і без цього. Останнім часом сюди спрямовують величезні інвестиції на різні «проекти державного значення» на кшталт будівництва доріг. Крім того, місцевим підприємцям активно відшкодовують ПДВ. За півроку – з Донецької області до держбюджету надійшло 6,7 млрд грн. ПДВ, а відшкодовано було 8,7 млрд грн. Це абсолютний рекорд для всіх регіонів.

Джерело

Агітпропаганда
Неділя, 26 січня 2014, 16:03
·
0
Votes
Undo
Є 2 групи людей, до жодної з яких я не належу, які одна одну обзивають "зрадниками", "ідіотами", "прєдатєлями" і т.д. Кількісно ці групи приблизно однакові.
Далі можете вже нічого не писати - бо реально в конфлікті задіяно не 2 угрупування, а мінімум 3 - влада, оппозиція, Правий сектор. В кожної з груп є свої прихильники, які не обов'язково поділяють методи тих, кому симпатизують. Є окрема група людей, які взгалі не беруть і не братимуть участь у конфлікті. Окрім того, є частина людей, які наразі стоять осторонь, і які зроблять свій вибір (наприклад, це армія, власники вогнепальної зброї).

І вся ця ваша пафосна "Проста арифметика", так би мовити, до дупи.

Ну... Так - є і інші групи. Але я писав лише про дві. Т.зв "правий сектор" - така фабула, що аж смішно про це писати. Створені виключно для можливості дати "задню" "апазіції". Давайте про це поговоримо через недільку - і перевіримо, спрацювала "пафосна арифметика" чи ні. Подивимось - де буде "Правий сектор", влада, і "апазіція". Час всіх розсудить. А час - це, як відомо - гроші. А гроші мають властивість закінчуватись. Закінчуються вони і в західноукранського "паханату", і в східноукраїнського (у східняків більше - там 80% ВВП). Революцій без грошей же, як уже давно відомо - не буває. Sad, but true...
http://rusdemotivator.ru/uploads/11-28-11/1322513152-sdelat-revolyuciyu-ochen-legko.jpg
Неділя, 26 січня 2014, 15:44
·
0
Votes
Undo
Є 2 групи людей, до жодної з яких я не належу, які одна одну обзивають "зрадниками", "ідіотами", "прєдатєлями" і т.д. Кількісно ці групи приблизно однакові.
Далі можете вже нічого не писати - бо реально в конфлікті задіяно не 2 угрупування, а мінімум 3 - влада, оппозиція, Правий сектор. В кожної з груп є свої прихильники, які не обов'язково поділяють методи тих, кому симпатизують. Є окрема група людей, які взгалі не беруть і не братимуть участь у конфлікті. Окрім того, є частина людей, які наразі стоять осторонь, і які зроблять свій вибір (наприклад, це армія, власники вогнепальної зброї).

І вся ця ваша пафосна "Проста арифметика", так би мовити, до дупи.
Неділя, 26 січня 2014, 15:31
·
0
Votes
Undo
По-перше, ви дали оцінку людям, які підтримують ту чи іншу сторону - "ідіоти", "пришилабоняні".
І після цього пропонуєте це "серйозно сприйняти".

По-друге:
Пафос — риторична категорія, що відповідає стилю поведінки, манери або способу передавання відчуттів, які характеризуються емоційним піднесенням, натхненням.

Ваші дописи для певне саме і є сповнені "емоційною піднесеністю" - бо "ідіоти" і"пришилабоняні" мені важко трактувати іншими категоріями. Якщо я вас неправильно зрозумів - спробуйте пояснити.

Точно, "піднесення" :lol: Тільки не у мене, а у тих хто верещить по майданах (байдуже яких - "гєроям слава" чи "героям слава"). От їм пафосу точно не бракує, за вашим визначенням . А у мене пульс рівний і тиск у нормі. :P І ті слова які я пишу - не під впливом емоцій написані, це лиш констатація факту. Груба і цинічна - але так і є. Тим більше, що одні інших величають і не такими епітетами.
Є 2 групи людей, до жодної з яких я не належу, які одна одну обзивають "зрадниками", "ідіотами", "прєдатєлями" і т.д. Кількісно ці групи приблизно однакові. Проста арифметика мені підказує, що праві вони повинні бути теж приблизно в однаковій мірі (в межах статистичної помилки). Отже ідіоти і ті, і інші. Не Я їх так називаю - це ЇХНЯ самоназва. Якщо ЇМ так подобається - будь-ласка, нехай продовжують. Я уже писав - не проти законів революційної доби, і є, принаймні у Шепетівці, декілька місць куди я перший зайду на чолі підрозділу народного гніву. Тільки тоді не ображайтесь. Мені вже все одно. Але людей я все таки люблю - і шкода, що постраждають ті, хто на відміну від мене хоче (і має право!) спокійно жити, працювати, лікуватись, розважатись і т.п. А от ці, ще раз повторю - ідіоти (причому в клінічному значенні цього слова) - нажаль таких мук сумління не відчувають. ФГМ у термінальній стадії поділив їм світ остаточно на синє і біло-червоне.
Неділя, 26 січня 2014, 15:10
·
0
Votes
Undo
По-перше, ви дали оцінку людям, які підтримують ту чи іншу сторону - "ідіоти", "пришилабоняні".
І після цього пропонуєте це "серйозно сприйняти".

По-друге:
Пафос — риторична категорія, що відповідає стилю поведінки, манери або способу передавання відчуттів, які характеризуються емоційним піднесенням, натхненням.

Ваші дописи для мене саме і є сповнені "емоційною піднесеністю" - бо "ідіоти" і"пришилабоняні" мені важко трактувати іншими категоріями. Якщо я вас неправильно зрозумів - спробуйте пояснити.

Інший погляд на актуальні події
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів