Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  135 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Неділя, 26 січня 2014, 15:01
·
0
Votes
Undo

Ну так, як завжди пафос - найкращий аргумент. Спробуйте детально обгрунтувати все те, що ви тут написали - тоді є зміст писати подібне. А інакше ви виглядаєте тим самим клоуном, тільки місцевим.
Бо фразу "багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив" ну ніяк серйозно сприйняти не можу.
Клуб "оплот" активно використовує георгієвську стрічку. Ознайомтесь з думкою інших людей:

Пафос??? :blink: Ви значення цього слова знаєте? До чого ви це тут приплели?
Обгрунтувати? Що саме? Точніше формулюйте свої "вимоги" - а то ви як "апазіція" - зроби то, сам не знаю шо.
Не можете серйозно сприйняти - а ви зробіть зусилля. Це корисно для мозку. ;)
А те що використовує георгієвську стрічку - ну так я ж написав - клоун :silly: . А вони люблять стрічки, бантики, кульки, прапорці. Он подивіться на головну площу країни - прямо манеж цирку, так усе розцяцковано. Ці такі ж пришилабоняні - тіки з другої сторони.
А Харків взагалі цікаве місто. А ще цікавіші його люди, які здогадались Кернеса обрати "сматрящім". Думка таких "просвітлених" особистостей - це перше що мене цікавить. :)
Неділя, 26 січня 2014, 14:29
·
0
Votes
Undo
Жилін, звичайно, клоун, шось типу Ляшка, тіки з другого боку. Але, нажаль, багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив - без цього агітація не робиться, але шось воно є. Дуже шкода, що знайдуться ідіоти які підуть за "Оплотом", як знайшлись ідіоти, які пішли за "Правим центром aka Майданом".

Ну так, як завжди пафос - найкращий аргумент. Спробуйте детально обгрунтувати все те, що ви тут написали - тоді є зміст писати подібне. А інакше ви виглядаєте тим самим клоуном, тільки місцевим.

Бо фразу "багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив" ну ніяк серйозно сприйняти не можу. Ось щось аналогічне - "Я живу за заповідями, але трохи краду". Перемішавши правду з брехнею правду не отримати.

А тепер трошки про Харків:
Обращение ХАРЬКОВЧАН к евгению жилину лидеру клуба "оплот"

Клуб "оплот" активно використовує георгієвську стрічку. Ознайомтесь з думкою інших людей.

Губернатор Добкін працює:
http://cs607925.vk.me/v607925918/12f7/jhaQgaiX_Kw.jpg

в одному він правий,це вже не революція.це вже війна!

РЕВОЛЮЦІЯ, ї, жін.
1. Докорінний переворот у житті суспільства, який призводить до ліквідації віджилого суспільного ладу і утвердження нового, прогресивного.
2. Переворот у якій-небудь галузі, що призводить до докорінного перетворення, удосконалення чого-небудь.

ВІЙНА, и, жін.
1. Організована збройна боротьба між державами, суспільними класами тощо.
2. перен. Стан ворожнечі між ким-небудь; суперечка, сварка з кимсь; боротьба.
Неділя, 26 січня 2014, 14:25
·
0
Votes
Undo
в одному він правий,це вже не революція.це вже війна!
Неділя, 26 січня 2014, 14:18
·
0
Votes
Undo
жесть,янык решил законно ввести бандюганов в киев

Жилін, звичайно, клоун, шось типу Ляшка, тіки з другого боку. Але, нажаль, багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив - без цього агітація не робиться, але шось воно є. Дуже шкода, що знайдуться ідіоти які підуть за "Оплотом", як знайшлись ідіоти, які пішли за "Правим центром aka Майданом".
Неділя, 26 січня 2014, 14:05
·
0
Votes
Undo
Тебе запрошували попити шмурдячку, валяй тему за Чатовку, то всі разом посидимо, не пиши поки в цій темі, ну доки Яника не скинуть.

Цензура? :blink: А де ж "свобода слова"? Айайай... Все Яценюку розкажу на фейсі. Хано він стане премєром - він тут вам всім за мене атамстіт. :angry:
http://blogerator.ru/uploads/pix2013/RusInetDpi-4.jpg
Неділя, 26 січня 2014, 13:44
·
0
Votes
Undo
жесть,янык решил законно ввести бандюганов в киев

https://www.youtube.com/watch?v=jhUmCfczyII#t=158
Неділя, 26 січня 2014, 13:40
·
0
Votes
Undo
Тебе запрошували попити шмурдячку, валяй тему за Чатовку, то всі разом посидимо, не пиши поки в цій темі, ну доки Яника не скинуть.
Неділя, 26 січня 2014, 13:27
·
0
Votes
Undo
Лямер, ти ж казава не будеш нічого писати, вже й дотримуватись обіцянки не навчився?

Казава, казава... :) Моя обіцяти мовчати, поки диктатора не знімати. А вже "апазіція" казава, шо Яника не диктатора більше. Переговора вести, шмурдяк пити. ;)
Неділя, 26 січня 2014, 13:24
·
0
Votes
Undo
lamer85 не опускайся до уровня ёмигранта,твои посты чем дальше тем бредовее

Це ж чим? :huh: Я перейнявся, загорівся, побачив віче (хоча за масштабами, його правильно б назвати "вічко" чи "вічкО" :lol: ) - хочу перемін. Вам мона, а мені нізя? :unsure:
І чого ви до Емігранта докопались? Чи всі повинні з піною біля рота кричати "Юлі волю" (бо заради неї ця вся клоунада і влаштована - подивіться чий портрет в центрі "майдану", і про шо пише її кишеньковий політолог Карасьов)? У людей що - інших інтересів нема? Сторонньому спостерігачу, який, вибачте, ложить на політику - видно, що все білими ж нитками шито. "Розборка" олігархічних кланів. І все шо залишається - це хіба "погнати" з цього балагану.
Неділя, 26 січня 2014, 12:18
·
0
Votes
Undo
:lol: Дед трошки заговорився і здається спочатку хотів сказати Тягнибока :lol: :lol: :lol:
artem то не екстреміст.то непоганий піаніст.І люди з музичною освітою не є екстремістами як правило , в них стан душі зовсім інший.
В бідолаги бачу пальці мерзнуть,але лабає нормально.
Для тих кому музика сподобалась - це Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche.
Правда пацан на відео почав з середини грати
Неділя, 26 січня 2014, 11:29
·
0
Votes
Undo
Справжня сторінка Правого Сектору, Лямер, ти ж казава не будеш нічого писати, вже й дотримуватись обіцянки не навчився?
Як варіант, зробіть собі мітинг, типу цього:
https://www.youtube.com/watch?v=SHDXcHVkWXs
Неділя, 26 січня 2014, 11:26
·
0
Votes
Undo
Начальник одного из отделов прокуратуры Львовской области Тарас
Иваник заявил о том, что переходит на сторону Евромайдана и публично
обратился к президенту Януковичу, генпрокурору Виктору Пшонке и к
независимім СМИ.

http://oleg-leusenko.livejournal.com/1159115.html

экстремист на пианино

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GGaQ5BDNouM
Неділя, 26 січня 2014, 11:20
·
0
Votes
Undo

Ти вже визначся - ти ЗА, чи ти ПРОТИ

:) як варіант -
http://cs14114.vk.me/c540100/v540100060/aac3/eepow-GVHp0.jpg
Неділя, 26 січня 2014, 09:40
·
0
Votes
Undo
lamer85 не опускайся до уровня ёмигранта,твои посты чем дальше тем бредовее
Неділя, 26 січня 2014, 09:35
·
0
Votes
Undo
І пістоля хочу.

ти знаєш,я вже теж про нього пару днів думаю :dry:
з таким перебігом подій точно потрібно під стріхою якогось кулемета мати.
бо цей хаос добром не кінчиться :dry:
(с) Выдайте мне парабелум
Субота, 25 січня 2014, 23:45
·
0
Votes
Undo
LuK,lamer85 чим далі, тим більше ви виглядаєте, як шути горохові, вам лише потролити. Шкода, з вигляду ж нормальні люди.

Ося, ну з тобою не договоришся - пишуть, що треба все тихо мирно - ні не так.
Пишуть - давай вже ж революцію толкову - знову недогода.
Ти вже визначся - ти ЗА, чи ти ПРОТИ справдливої народної помсти? От я уже хочу кровяки :angry: - хочу побистріше "законів революційного часу" - давно руки чешутся. Хочу щоб не було інтернету, світла, газу. Шоб була одна "народна" партія. І пістоля хочу. А ти я бачу шо то став розслаблятись. :unsure:
Субота, 25 січня 2014, 23:38
·
0
Votes
Undo
Шкода, з вигляду ж нормальні люди.

а де це ти нас бачив з Мішуткою? :blink:
блін.так і знала шо спалимось....

:oops:
Субота, 25 січня 2014, 23:31
·
0
Votes
Undo
Шкода, з вигляду ж нормальні люди.

а де це ти нас бачив з Мішуткою? :blink:
блін.так і знала шо спалимось....
Субота, 25 січня 2014, 23:30
·
0
Votes
Undo
Та ну :unsure: читала якось на початку 90-х книженцію "Крассный террор в России" Мельгунова, то дійсно жесть.Не хочеться такого в рідній державі...
Субота, 25 січня 2014, 23:28
·
0
Votes
Undo
LuK,lamer85 чим далі, тим більше ви виглядаєте, як шути горохові, вам лише потролити. Шкода, з вигляду ж нормальні люди.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів