"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
Початок акції о 15:00
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати [strike]беркутівці[/strike] пєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.
Налякали) Ой кого ви викрири???? По перше Оля моя сестра, вам паспорт вислати????, а по друге де прописано що з однієї IP адреси не може сидіти два користувача, якщо вдома один компютер на двох??? а по трете я завжди думала, що ваш сайт незаангажований, проте я вочевидь в котре помилилася, всіх хто не за опозицію тут видно блокують, чим ви кращі за діючу владу ви навязуєте свої думки
ви в чомусь прочитали, що я за нинішню владу, може я президента десь хвалила, я його просто не гадила. а вам і це не подобається, вам потрібен в країні хаос і анархія, а після всього боде інша диктатура опозиційна, і після всього можете мене блокувати хоч 250 разів, мені всеодно, тут взагалі скоро не буде що обговорювати, крім як дмухати в одне місце опозиції ,чао)
![]()
Хочу представити на ваш розсуд декілька фото з Євромайдану або ласкаво просимо до СиріїВи були в Сирії?
А ось тут відразу видно як беззахисна дитинка, яка і мухи не скривдить, від беркутівців захищаласьНаш прем'єр-кровосіся сьогодні офіційно заявив, що "ті, хто загинув, самі винні" та "що міліція не мала вогнестрельної зброї"
lamer85 ти ведёшь монолог?скоро цитировать начнёшь сам себя
пока не поздно напиши нам кто ты по национальности,если вдруг что мы напишем - это был всего лишь какой то русский,молдован,грузин или ещё кто,они вижу у тебя людьми не считаются...
по всей видимости законы от 16 января для тебя тоже не достоверная информация?а станет достоверной когда конкретно тебя возьмут за одно место?
Ви не правильно мене зрозуміли. Я мав на увазі їх як професіональних провокаторів. Білорус "Локі" - бойовик нацистський. Армянин - щось типу наших "самбістів" - всі добре знають чим у нас "спортсмени" таких напрямків займаються.І знову пішли домисли... Як бородатий вірменин - так самбіст-спортсмен (бо що ж ще робити в Києві на Майдані вірменину, як не займатись спортом?). Як білорус - так нацист (бо тільки білоруські нацисти воюють у чужій країні).
Дуже в нас люблять в слові "націоналіст" затирати "зайві" літери і вставляти ті, яких не вистачає. І з легкістю будують ланцюжок "фашист-нацист-націоналіст". Але в ланцюжку є ще і інше слово: "фашист-нацист-націоналіст-патріот". І перших два з останніми двома - не тотожні.
Я також був далекий від політики, але щось не витримав.

Ви не правильно мене зрозуміли. Я мав на увазі їх як професіональних провокаторів. Білорус "Локі" - бойовик нацистський. Армянин - щось типу наших "самбістів" - всі добре знають чим у нас "спортсмени" таких напрямків займаються.І знову пішли домисли... Як бородатий вірменин - так самбіст-спортсмен (бо що ж ще робити в Києві на Майдані вірменину, як не займатись спортом?). Як білорус - так нацист (бо тільки білоруські нацисти воюють у чужій країні).
Сумно... Сумно що на цей провокація вдалась. І завважте хто - шкода загиблих, але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли. Точно те саме з ними було б у будь-якій іншій країні. Ну так, нажаль таки буде зачистка скоріш за все, дадуть качалок. Але бачте - влада, на відміну від опозиції 30-го числа - дітей і жінок евакуює перед активними діями, а не змотує шмотки втіхаря. Мені дуже це все не подобається. Але самі ж хотіли революції? Чи влада так просто здасть свої позиції? От маєте.
Видно спортом ти не займався Де я написав "професінальний качок"?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua