Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  135 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Четвер, 23 січня 2014, 17:46
·
0
Votes
Undo

Все. Урочисто обіцяю - до зверження диктаторскього режиму - жодного посту не напишу!

http://s00.yaplakal.com/pics/pics_original/6/1/9/2053916.jpg

Четвер, 23 січня 2014, 17:06
·
0
Votes
Undo
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати [strike]беркутівці[/strike] пєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.

Яка совковість? Кому я служу? ЯК? Я агітую за Януковича голосувати, чи що? Чи кажу - це добре, що бють людей? Чи я не маю права ідіотизм назвати ідіотизмом? "Абідна"? Ну так на обіжаних воду возять. Ти поясни мені, сміливий, анонімний герой - кому і голове - ЯК я служу. А ще краще - давай зустрінемось при свідках - запрошую всіх форумчан. І розберемось - хто "гнида" а хто ні. Де я є - всі знають. Я хоч і не герой і "гнида", як ти кажеш - а від людей не ховаюсь.
Виродкам? Це ти їм служиш - раз зізнався, що взятки роздаєш направо і наліво. А я нікому не дав ще жодної. І прийдуть нові - і тим їм теж будеш служити.
Четвер, 23 січня 2014, 16:58
·
0
Votes
Undo
Йобігрант, вийди і сам це зроби, якщо очко не жим-жим
Четвер, 23 січня 2014, 16:54
·
0
Votes
Undo
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати [strike]беркутівці[/strike] пєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.
Четвер, 23 січня 2014, 14:19
·
0
Votes
Undo
А тепер щодо фотографії мітингувальника зі зброєю:

На фото - револьвер типу "Флобер", який не є вогнепальною зброєю, продається як і звичайна пневматика.

[spoiler=Shooting-UA - Федерация стрельбы Украины]http://www.shooting-ua.com/arm-books/arm_book_137.htm
http://www.shooting-ua.com/zakon/zakon_15.htm[/spoiler]
Четвер, 23 січня 2014, 01:44
·
0
Votes
Undo
Бачу Лямер щось там накатав, впевнений, що читати там геть не має що. Павленко (Оля), я десь на сторінок 5-6 назад питав, запитаюсь ще раз.
1) Ти вважаєш що в нас демократична держава?
2) Тобі подобається янукович як президент?
Четвер, 23 січня 2014, 01:10
·
0
Votes
Undo
"Реквієм загиблим..."

Роздирали на шматки,
Але встояли ми знову
Нас вбивали – ми ішли,
Хоч і падали додолу.
І рука якогось хлопця
Мене смикає з вогню.
Мене видерли з пащеки,
А не вклали у труну.
Загартовані ми болем,
За свободу ми йдемо!
Дим та лементи довкола…
Кров’ю крапає на скло…
Але я всміхаюсь хижо -
Бачу ворога – він мій!
Не спинити вже вогню.
Все пала, мов сухостій.
Я не мав часу на думи,
Лиш домівку я згадав,
Як там солодко улітку,
На Дніпрі коли туман.
Як п’янять степові ночі,
Як струмок мені співав!
Так чарівно!...але мамо…
Вибач, мамо…та я пав…

(Оксана, м.Запоріжжя)
Четвер, 23 січня 2014, 00:57
·
0
Votes
Undo
Налякали) Ой кого ви викрири???? По перше Оля моя сестра, вам паспорт вислати????, а по друге де прописано що з однієї IP адреси не може сидіти два користувача, якщо вдома один компютер на двох??? а по трете я завжди думала, що ваш сайт незаангажований, проте я вочевидь в котре помилилася, всіх хто не за опозицію тут видно блокують, чим ви кращі за діючу владу ви навязуєте свої думки
ви в чомусь прочитали, що я за нинішню владу, може я президента десь хвалила, я його просто не гадила. а вам і це не подобається, вам потрібен в країні хаос і анархія, а після всього боде інша диктатура опозиційна, і після всього можете мене блокувати хоч 250 разів, мені всеодно, тут взагалі скоро не буде що обговорювати, крім як дмухати в одне місце опозиції ,чао)
.png

Не гоже спочатку писати мені повідомлення, а потім відразу його зтирати. Я нікому тут не ставлю оцінок хто за владу, а хто за опозицію, але коли хтось намагаєтсья маніпулювати думкою форумчан, я як адміністратор форуму зобовязаний реагувати на подібні випадки, форумчани мають право знати що під трьома акаунтами приховуються одна і та ж людина. Вам ніхто не забороняє висловлювати свою думку, але не думайте, що зловживання цим правом пройдуть повз мене.
Attachments (1)
Четвер, 23 січня 2014, 00:31
·
0
Votes
Undo
Хочу представити на ваш розсуд декілька фото з Євромайдану або ласкаво просимо до Сирії
Ви були в Сирії?

А ось тут відразу видно як беззахисна дитинка, яка і мухи не скривдить, від беркутівців захищалась
Наш прем'єр-кровосіся сьогодні офіційно заявив, що "ті, хто загинув, самі винні" та "що міліція не мала вогнестрельної зброї"

В мене є тільки одна відповідь на подібні заяви:
Слава Україні! - Героям Слава!
Слава нації! - Смерть ворогам!

Якщо вже ультрас об'єднується з ультрас, якщо гинуть вірмени та білоруси в Україні за Україну...

Та блокуйте вже ту підмережу - зміст сподіватись на "свідомість" подібних коментаторів. Сам маю досвід від адміністрування сайтів-форумів, і хочу нагадати: "не спорьте с дураками - сначала они вас опустят до своего уровня, а потом задавят опытом..."
Середа, 22 січня 2014, 23:57
·
0
Votes
Undo
Иринко Павленко, вона ж Olga@.net, вона ж Olga90, досить маніпулювати думкою форумчан і показувати видимість підтримки дій нинішньої влади, інакше я заблокую вашу підмережу взагалі.
Ваші спекуляції викрито та показано на загал для шепетівчан, тому можете далі не продовжувати.
Середа, 22 січня 2014, 23:26
·
0
Votes
Undo
Хочу представити на ваш розсуд декілька фото з Євромайдану або ласкаво просимо до Сирії

1.jpg
До цього фото так і хочеться додати: "щоб ти собі морду-ліца спалив"

2.jpg
А ось тут відразу видно як беззахисна дитинка, яка і мухи не скривдить, від беркутівців захищалась

4.jpg
Сталкер в Києві

5.jpg
Відразу видно, що акції мирних мітингувальників
Середа, 22 січня 2014, 20:04
·
0
Votes
Undo
lamer85 ти ведёшь монолог?скоро цитировать начнёшь сам себя
пока не поздно напиши нам кто ты по национальности,если вдруг что мы напишем - это был всего лишь какой то русский,молдован,грузин или ещё кто,они вижу у тебя людьми не считаются...
по всей видимости законы от 16 января для тебя тоже не достоверная информация?а станет достоверной когда конкретно тебя возьмут за одно место?

Ну і до чого тут це? Національності і т.д.? Закони, звісно, не найкращі, і зроблені під "майдан". Але це не так трагедія як тут розписують.
Середа, 22 січня 2014, 18:04
·
0
Votes
Undo
lamer85 ти ведёшь монолог?скоро цитировать начнёшь сам себя
пока не поздно напиши нам кто ты по национальности,если вдруг что мы напишем - это был всего лишь какой то русский,молдован,грузин или ещё кто,они вижу у тебя людьми не считаются...
по всей видимости законы от 16 января для тебя тоже не достоверная информация?а станет достоверной когда конкретно тебя возьмут за одно место?
Середа, 22 січня 2014, 17:58
·
0
Votes
Undo
Ультрас - то футбольні фанати, а не ультраправі радикали. Те, що вони пліч-о-пліч є в Правому секторі, не ставить їх на один щабель з націонал-соціалізмом. Нацизм виключає поєднання "білорус+вірменин".

"Комсомольська правда в Україні" - рупор Медведчука.

Я думаю ці речі тра врахувати, читаючи "нашу" пресу.
Середа, 22 січня 2014, 17:26
·
0
Votes
Undo
Ви не правильно мене зрозуміли. Я мав на увазі їх як професіональних провокаторів. Білорус "Локі" - бойовик нацистський. Армянин - щось типу наших "самбістів" - всі добре знають чим у нас "спортсмени" таких напрямків займаються.
І знову пішли домисли... Як бородатий вірменин - так самбіст-спортсмен (бо що ж ще робити в Києві на Майдані вірменину, як не займатись спортом?). Як білорус - так нацист (бо тільки білоруські нацисти воюють у чужій країні).

Дуже в нас люблять в слові "націоналіст" затирати "зайві" літери і вставляти ті, яких не вистачає. І з легкістю будують ланцюжок "фашист-нацист-націоналіст". Але в ланцюжку є ще і інше слово: "фашист-нацист-націоналіст-патріот". І перших два з останніми двома - не тотожні.

Я також був далекий від політики, але щось не витримав.

Згоден - не варт поспішати з домислами - але осьо просто все написано http://kp.ua/daily/220114/434458/
Хто такі і скільки загинуло.
Білорус - Михайло Жизневський, бойовик УНСО.
http://ki.ill.in.ua/a/510x0/12879783.jpg
Армянин - Сергій Нігоян. Каратист (я помилився тільки видом спорту), відчислений студент Дніпродзержинського коледжу фіз. виховання. Хоча місцеві патріоти від нього уже відхрестились.
http://ki.ill.in.ua/a/510x0/12879673.jpg

Нацист - націоналіст - не тотожні. Фашист - нацист - теж. Фашизм був в Італії у 30-40 роках. У цей же час в Германії був нацизм (націонал-соціалізм). Сьогодні є ультраправий націоналізм - більш осучаснений нацизм. І от саме вони - "ультрас" - і виробляють зараз в Києві чуда-дива.
Середа, 22 січня 2014, 17:11
·
0
Votes
Undo
Ви не правильно мене зрозуміли. Я мав на увазі їх як професіональних провокаторів. Білорус "Локі" - бойовик нацистський. Армянин - щось типу наших "самбістів" - всі добре знають чим у нас "спортсмени" таких напрямків займаються.
І знову пішли домисли... Як бородатий вірменин - так самбіст-спортсмен (бо що ж ще робити в Києві на Майдані вірменину, як не займатись спортом?). Як білорус - так нацист (бо тільки білоруські нацисти воюють у чужій країні).

Дуже в нас люблять в слові "націоналіст" затирати "зайві" літери і вставляти ті, яких не вистачає. І з легкістю будують ланцюжок "фашист-нацист-націоналіст". Але в ланцюжку є ще і інше слово: "фашист-нацист-націоналіст-патріот". І перших два з останніми двома - не тотожні.

Я також був далекий від політики, але щось не витримав.
Середа, 22 січня 2014, 16:57
·
0
Votes
Undo
Давайте так - почекаємо поки що. Буде, чи не буде того штурму - бо дуже важко щось зрозуміти зі стрічок новин і соцмереж. Кожен по своїму бреше. Аби ми більше не наговорили один одному того, про що потім будемо шкодувати - почекаємо. Нажаль - допомогти у цій ситуації нічим уже не можна.
І якщо, ще у когось є бажання послати мене куди небудь - на здоровя. Я не ображаюсь. Тільки не варто чіпляти на мене ярлики - шо я за Яника, чи проти Яника. І на інших їх теж не чіпляйте. Моя позиція щодо політики нейтральна. Єдине чому зараз я тут щось пишу - це тому, що події ці уже вийшли за межі політики і гинуть люди. І може бути погано ВСІМ. Давайте постараємось зробити щоб так не сталось.
Середа, 22 січня 2014, 16:49
·
0
Votes
Undo
Середа, 22 січня 2014, 16:44
·
0
Votes
Undo
Сумно... Сумно що на цей провокація вдалась. І завважте хто - шкода загиблих, але це білоруський активіст і армянський качок. Самі борці за Україну. Це хлопці професіонали, знали на що йшли. Точно те саме з ними було б у будь-якій іншій країні. Ну так, нажаль таки буде зачистка скоріш за все, дадуть качалок. Але бачте - влада, на відміну від опозиції 30-го числа - дітей і жінок евакуює перед активними діями, а не змотує шмотки втіхаря. Мені дуже це все не подобається. Але самі ж хотіли революції? Чи влада так просто здасть свої позиції? От маєте.

+
Видно спортом ти не займався Де я написав "професінальний качок"?

Моя цитата: О, з яких пір в 20 років стають "професіоналами-качками"?

Самі пишете, потім перекручуєте, і запевняєте що було не так.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів