Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  135 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Субота, 25 січня 2014, 08:26
·
0
Votes
Undo
я шокирован заявлением президента по поводу издевательств над голым майдановцем,после того как весь мир в шоке от этого видео,лично сам янык отмазал беркут сказав что они действовали в рамках закона,вот такие у нас теперь законы,и это не скрывает даже сам президент.А в новостях вчера сказали что Англия готовится прикрыть на своей территории бизнес Ахметова и Фирташа которые активно помогают нашей владе.По ходу не долго осталось смотреть на то что он здесь развёл.
Вчера краем уха слышал что у нас завтра митинг будет,правда или нет?если да то где и на сколько?
П'ятниця, 24 січня 2014, 21:38
·
0
Votes
Undo
Ёмигрант, повторюсь:
Но сейчас, когда грамотно управляемая и подстрекаемая чернь начала творить беспорядки уже и в областях - можно опасаться КРОВИ, АНАРХИИ и ХАОСА.
Прохання підтвердити цю заяву фактами, а не пафосом.
Найбільші сутички були у Черкасах. Що ще нищили окрім майна ОДА?

+
Вот Вы сами и представили факты Стихийно этот процесс проходить не может. Точно так же как в Киеве на Грушевского и Майдане перемирие установилось НЕ САМО по себе.

Резюмирую: вы назвали картинку со статистическим данными "фактом". Фактом чего именно?
Покажите мне факты подстрекания. Кто кого подстрекал?
Мирные протесты с требованиями - это еще не беспорядки. В Полтаве "перетерли и добазарились" например.
Покажите мне факты "черни". Кто для вас входит в эту прослойку?
Где факты "отсутствия стихийности"?

Если бы это не было стихийно, а организованно, то не было бы эффекта домино - все бы произошло организованно и одновременно. Был призыв к страйку на 12:00 23.01.2014 (http://klichko.org/ua/news/news/klichko-zaklikaye-vsih-ukrayintsiv-zavtra-o-12_00-viyti-na-poperedzhuvalniy-strayk). И тут мы наблюдаем именно стихийность процесса - в разных городах события развивались по-разному, где раньше, где позже, в некоторых городах уже были готовы к протестам и выставили милицейские заслоны. Если спроецировать на одну площадь, то видим "запуск феерверков в разное время".
Организованность людей не гарантирует организованность событий. Разве что вы приведете аргумент "вы меня неправильно поняли" - типа вы говорили именно про организованность людей.

К сожалению также вы сами себя перекручиваете: если на Грушевского перемирие было договоренным (кого с кем надо писать?), то кто с кем ДОГОВАРИВАЛСЯ по облцентрам?

Наверно Кличко аки Санта Клаус в упряжке ударных оленей промчался ночью по домам будущих активистов и оставил подарки в виде заряда бодрости и глотка смелости, и на закуску пончик "свідомої громадської позиції".

Слишком много ляпов в одной логической конструкции. Нельзя впихнуть невпихуемое.

[spoiler=Євростьоб]http://cs7009.vk.me/c540106/v540106704/14222/bogv3JXZxiM.jpg
http://cs7002.vk.me/c540106/v540106704/1421b/2xmJJ98Jaxc.jpg[/spoiler]
[spoiler="Занимательная статистика"]http://cs312616.vk.me/v312616303/8def/yIHJgt7gS8g.jpg[/spoiler]
Как раз наблюдаем цепную реакцию - "взрыв" в одном месте провоцирует распространение на соседние участки, даже если эти участки между собой не состыкуются. Куча ярких примеров - сбор и отправка в Киев как людей, так и необходимых "ресурсов"; штурмы ОГА; самоорганизация группировок ультрас (по сути футбольных хулиганов) и т.д.
П'ятниця, 24 січня 2014, 17:15
·
0
Votes
Undo
Как спалились Янукович и КО.

http://politica-ua.com/kak-spalilis-yanukovich-i-ko/?41919
П'ятниця, 24 січня 2014, 15:21
·
0
Votes
Undo
Огляд [strike]євроінтеграційних[/strike] деяких подій по Україні:

Діяльність в обласних центрах:
http://cs320730.vk.me/v320730812/bf4b/hm9EDD1Zqrg.jpg
П'ятниця, 24 січня 2014, 15:13
·
0
Votes
Undo
Грін, ти ще не зрозумів зміст його постів "пишу аби писати". Ігноруй, можеш щось йому відписувати, але не читай геть той маразм))
П'ятниця, 24 січня 2014, 14:23
·
0
Votes
Undo
Но сейчас, когда грамотно управляемая и подстрекаемая чернь начала творить беспорядки уже и в областях - можно опасаться КРОВИ, АНАРХИИ и ХАОСА.
Прохання підтвердити цю заяву фактами, а не пафосом.
Найбільші сутички були у Черкасах. Що ще нищили окрім майна ОДА?
П'ятниця, 24 січня 2014, 12:55
·
0
Votes
Undo
LuK а принять законы по которым половина страны должно сесть в тюрьму это нормально?у простых людей был ещё какой то выход из ситуации,кроме как начать всё бомбить?договариваться?с кем???президент на тот момент продолжал делать вид что он ничего не замечает,кто виноват в том что такое начало творится?теперь стало понятно то что с нашим президентом нужно разговаривать только на его языке,да и вообще лично я не понимаю как можно про что то договариваться с человеком который говорит одно а делает совсем другое.
П'ятниця, 24 січня 2014, 11:31
·
0
Votes
Undo
ну то добре, повезе тобі,розбомбите все,а шо далі?
Особисто в тебе є дієвий план розвитку і побудови правової демократичної держави? Чи повдягаємо всі вишиванки і відразу заживем краще всіх?
Та з такою радикально налаштованою державою ніхто не захоче мати справи.
Тільки не треба знову писати про бандитську владу,вже чули.
Не буде її,що далі?
П'ятниця, 24 січня 2014, 11:24
·
0
Votes
Undo
Правова оцінка з бандитами, Люк, яка там правова сила є?)))
За офіс ПР, самі може і поломали, ніби це зробили хтось, провокація і все.
Мої слова лише сподівання, авось колись пощастить :)
П'ятниця, 24 січня 2014, 10:53
·
0
Votes
Undo
Ну і дарма,бо все це має правову оцінку...
І є протизаконним.Як з однієї сторони ,так і з іншої.
Тільки май на увазі,за цей безлад будуть відповідати прості люди,а не кукловоди з товстими гаманцями та депутатською недоторканістю.Які кажуть вам фас та озброюють.
за те шо не в курсі про штаб,сумніваюсь....
передавай привіт побратимам з сусідніх міст ...
надіюсь твої слова про сподівання що в нашому місті будуть наводити порядок, мєнтів трохи полякають, ігрові автомати зломають/спалять, може і Антонюка скинуть з крісла, шютка не є закликом до дії :dry:
П'ятниця, 24 січня 2014, 09:38
·
0
Votes
Undo
Проти діючою влади, я підтримую цей радикалізм та екстремізм.
Хто стріляв та хотів підпалити штаб ПР, не знаю, але молодці, а то думали, що будуть завжди під "кришою" зверху. Сподіваюсь і в нашому місті будуть наводити порядок, мєнтів трохи полякають, ігрові автомати зломають/спалять, може і Антонюка скинуть з крісла, хіба це погано?
Це вже не мирний протест, довели людей ось і все.
Коли судина нацистів та фашистів, якось не дивились чи вони в лікарнях працювали чи в школах, служили ж поганій справі і тут так само. Коли багато хто з депутатів перебіг в регіони вони тоді думали за людей, які їх обирали, фіг там? Тому чого люди не мають право на пряму помсту?
П'ятниця, 24 січня 2014, 08:29
·
0
Votes
Undo
ну от,знову образи....всі казли а я Дартаньян) для вас мабуть всі нерозумні хто має протилежну думку
а оце нормальні пацани,правильні! патріоти!
http://cs606523.vk.me/v606523129/fb1/Y_zVRujj2IQ.jpg
але то таке...
от скажи мені,ти підтримуєш цей радикалізм та екстремізм?
да чи ні?
хто обстріляв та хотів підпалити штаб ПР в нашому місті?
це нормально? це мирний протест?
завтра шо бомбити почнем? школи,лікарні?...бо там працюють члени партії?
П'ятниця, 24 січня 2014, 03:17
·
0
Votes
Undo
це точно))) ну перестануть писати тут люди з протилежною думкою (чого ви так добиваєтесь) вам же скучно стане)))з ким тоді будете сваритись і на кого свою жовч випускати?
один одного почнете гризти,хто з вас більшй патріот :) і в кого вишиванка краща :)
Лама,не пропадай ;)
п.с.хмельничани кажуть шо в місті на площу натаскали купу скатів.
мабуть теж Мордор буде (чи Готем)
ппц пам"ятнику Віри Надії Любові, мадами стануть негритянками)))

Так де там протилежна думка? Який жовч? От скажи, мені погоджуватись за постами лямера, який ніби розумний, але дуже дурний. Чи йобігранта, який пише повнісінькій маразм, де та логічна думка?
П'ятниця, 24 січня 2014, 00:57
·
0
Votes
Undo
Огляд [strike]євроінтеграційних[/strike] деяких подій по Україні:

Увага! Оголошено результат переговорів!
Цей результат такий:
1) Переговори триватимуть до результату, який покаже, що результат переговорів потребує результатів.
2) Результати переговорів вимагають переговорів за п. 1.
3) Переговори про результати провадяться за п. 2.

Коментар: Домовились домовлятися про домовленості домовитися.
------------------------------------
Діяльність в обласних центрах:
http://cs608630.vk.me/v608630816/12fe/Sqeog3sjzbk.jpg
http://cs608630.vk.me/v608630816/12ee/IEVdZspFX9c.jpg
Коротко про спорт:
http://cs312130.vk.me/v312130177/6b3c/wCCR9acjKdg.jpg

to be continued

Четвер, 23 січня 2014, 19:57
·
0
Votes
Undo
це точно))) ну перестануть писати тут люди з протилежною думкою (чого ви так добиваєтесь) вам же скучно стане)))з ким тоді будете сваритись і на кого свою жовч випускати?
один одного почнете гризти,хто з вас більшй патріот :) і в кого вишиванка краща :)
Лама,не пропадай ;)
п.с.хмельничани кажуть шо в місті на площу натаскали купу скатів.
мабуть теж Мордор буде (чи Готем)
ппц пам"ятнику Віри Надії Любові, мадами стануть негритянками)))
Четвер, 23 січня 2014, 19:22
·
0
Votes
Undo
Ну що ж - огляд [strike]євроінтеграційних[/strike] деяких подій по Україні:

23 січня відбувся штурм адміністрацій у областях України. У Львові, Житомирі, Рівному та Хмельницькому приміщення були захоплені.

Натовп обурених тернополян захопив приміщення облдержадміністрації. Нечисленні міліціонери покинули пости та відступили перед протестувальниками. Виглядає, що наступ стався стихійно, без організації з боку опозиційних партій.

Обурені протестувальники намагались взяти штурмом і Полтавську ОДА, однак їхній рішучий намір зміг спинити місцевий начальник міліції Віталій Ємець. Він зняв шапку, щоб вшанувати хвилиною мовчання убитих активістів у Києві, і разом з усіма заспівав Гімн України. Після цього протестувальників вдалось відмовити від подальшої ескалації конфлікту.

Події біля Черкаської обласної державної адміністрації розвиваються дуже стрімко.
Станом на 19.00: міліціонери потікали, молодь б’є вікна. З дверей та побитих вікон поливають водою зі шлангів. Молодь продовжує бити вікна та кидає в середину якісь піротехнічні засоби.

Коментар: Захват же ж звичайно, зробили [strike]проплачені[/strike] місцеві мітингувальники. Зате тепер у кожній [strike]незрозумілій[/strike] конфліктній ситуації можна знімати шапку і співати Гімн України (Це діє! Інфа 100%).
-------------------------------------
22 січня намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом, а також запевнив президента у своїй підтримці.

[spoiler=Офіційна версія]Офіційний сайт Києво-Печерської лаври наводить уривок, який викликав обурення ЗМІ: «Сьогодні ви несете важкий хрест і Церкву з вами сьогодні до кінця, подібно до того, як Симон Киринейский допомагав нести Хрест Христа на Голгофу".

Для порівняння наводиться розшифровка висловлювання владики, зроблена з аудіозапису звернення до Президента: «Нехай всемилостивий і щедрий Господь і надалі дає вам вірних помічників, які будуть допомагати вам нести Хрест, подібно, як Симон Киринейский зі своїми синами ніс Хрест Христа Спасителя».

Редакція сайту лаври звертає увагу на те, що в контексті євангельського оповідання, згаданого митрополитом Павлом, він говорив не про Церкву, а про вірних помічників, яких бажав Президенту.[/spoiler]
Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко порекомендував наміснику Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя (також УПЦ МП) не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича: Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!!!

Коментар: Не авторитетно. Зате [strike]гріховно[/strike] оригінально.
Доренко про [strike]Правий сектор[/strike] актуальні події

to be continued

Четвер, 23 січня 2014, 18:58
·
0
Votes
Undo
Краще ти залишайся як завжди, розумово відсталим і прийми таку ж присягу як Лямер, знайди в собі силу волі та трохи розуму.
Четвер, 23 січня 2014, 18:29
·
0
Votes
Undo
Ёмигрант ты конечно извини,но после твоих постов так и чешется язык спросить сколько тебе лет?если нечего написать то лучше ничего не писать
а по поводу беркута хочу сказать - это вообще нонсенс в 2013-2014 году беркут выполняет примерно те же функции что выполнял рэкет в девяностых,им позволяется бить,ломать,издеваться,убивать.Вот только сейчас это узаконено,и поощряется большими вознагрождениями и гонорарами от державы,теперь собственно понятно куда будет направляться львиная доля бюджета страны.
Четвер, 23 січня 2014, 18:21
·
0
Votes
Undo
Йобігрант, мало того, що ти пишеш аж повнюсіньку несенітницю, літак, над містом, ще й так низько, хто дозволить, міцного горішка 2 передивився, чи як?
Слухай, ти геть на ригіанала не схожий, не медведчука ти часом козачок?
Четвер, 23 січня 2014, 18:18
·
0
Votes
Undo
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/23/7010998/
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати [strike]беркутівці[/strike] пєтухів. Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.

Яка совковість? Кому я служу? ЯК? Я агітую за Януковича голосувати, чи що? Чи кажу - це добре, що бють людей? Чи я не маю права ідіотизм назвати ідіотизмом? "Абідна"? Ну так на обіжаних воду возять. Ти поясни мені, сміливий, анонімний герой - кому і голове - ЯК я служу. А ще краще - давай зустрінемось при свідках - запрошую всіх форумчан. І розберемось - хто "гнида" а хто ні. Де я є - всі знають. Я хоч і не герой і "гнида", як ти кажеш - а від людей не ховаюсь.
Виродкам? Це ти їм служиш - раз зізнався, що взятки роздаєш направо і наліво. А я нікому не дав ще жодної. І прийдуть нові - і тим їм теж будеш служити.

Якщо ти не вмієш читати, я тобі геть виділю що я написав :
Лише гнида далі буде захищати і виправдовувати беркутівці пєтухів
А тобі я написав оце:
Лямер, від тебе реально аж тхне оцією совковістю та синдромом раба, служи надалі виродкам.
Різницю побачив, чи тобі розписати пост повністю по словнику тлумачному?

А тепер як я можу роздавати взятки, якщо я сам працюю на фізичну особу, я просто знаю факти, скільки і яких підприємців обдерли і на скільки і хто обдер.

Синдром раба, це сидіти і лише під**здувати на форумі і не робити нічого, розумна людина розуміє, що сьогодні бездія, це якраз на руку владі, так оцією бездією ти їм підіграєш. Буду аж дуже-дуже-дуже вдячний, якщо ти не будеш писати тут, доки яника не скинуть.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів