Середа, 24 листопада 2010
  188 Replies
  6.3K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Про Можейко це окрема розмова. Те, що вона вступила в партію регіонів, хай буде на її совісті. Значить вона розділяє політику свого однопартійця Табачника, який про галичан каже, що це "лакеи, едва научившиеся мыть руки".А про директорів загалом це ви зря. Батьки гроші здають по всій Україні. І в інших країнах теж є благодійні фонди при школах. Біографію Білла Гейтса почитайте, як батьки купляли за свої гроші комп'ютери в школу. Хоча і не виключаю, що хтось може собі бере на ремонтах і відкатах при закупівлі техніки. І то зараз з цим важко. З лікарями не порівняти, там беруть просто відкрито перед операцією.
П'ятниця, 03 серпня 2012, 14:54
·
0
Votes
Undo
Чому це не той рівень? Якщо в класі 5-10 учнів,то це вже майже індивідуальне навчання. Хочеш не хочеш-урок мусиш вивчити- вчитель все одно всіх перепитає. І з грошима питання стоїть інакше-батьки самі розберуться на що здавати гроші , а на що-ні. В менших класах і сраколизів менше . Але в сім"ї як-то кажуть...
П'ятниця, 10 серпня 2012, 14:11
·
0
Votes
Undo
Цілком згоден з Петром, в цій ситуації найбільше винні самі батьки. Більше того вони навіть не усвідомлюють який приклад вони подають своїм дітям. Привчають дітей вже змалечку шо всі проблеми можна парєшать за бабулєтки.
Субота, 10 серпня 2013, 01:25
·
0
Votes
Undo
Президент України Віктор Янукович назвав протестуючих підприємців корупціонерами почитайте (http://news.bigmir.net/ukraine/352089/) про їхнього лідера[SIZE=1]---------- Додано о 10:35 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 10:28 ----------[/SIZE]ви мабуть директор,скажіть мені,чого батьки повині здавати гроші,хоч казали,що це добровільно,ще не встиг переступити поріг школи,а вже кричать чи ви здали гроші,а вони спитали людей,чи в них є гроші,що в нас місто дуже розвинено індустріально,а може люди кредіти взяли і не знають як його віддати,біографії читати не буду,бо це друга держава,нам треба собі державу будувати,але коли такі зеки проходять,то вибачте.Глянте на директора 2 школи на її шубу норкову,за заробітню платню купила...Просто пора схаменутись

А скажіть но будь-ласка, чому ви прямо самі не запитаєте її де вона взяла цю шубу? Я більш ніж впевнений, що якби ви були б директором школи, навіть самої маленької, були б в Кришталево чистою людиною, то подібні до вас особи також говорили б що краде... Прикро шановні за себе і за вас, бо основна причина збору коштів у всіх школах України лежить у недолугому керівництві нашою державою, без цієї допомоги батьків будь, яка школа просто загнеться. І ще - раджу зайти до СЗОШ №2 і поцікавитись, що там зроблено, що змінилось, куди кошти батьків пішли, скільки держава виділила? Це дуже легко зробити, та для вас мабуть легше язиками потріпатись про корупцію в наших школах... До речі, а у вас звідки з'являються нові речі, побутова техніка, чи ви в дратті ходите і в землянці живете??? ;)
Субота, 10 серпня 2013, 07:32
·
0
Votes
Undo
Скажіть будь-ласка, як відноситься до розвитку школи збір коштів на подарунки вчителям? Чи такого в нас нема? А коли вчився у школі я, такого не було.Ми ж не бігаємо по квартирах і не збираємо на подарунок прибиральниці в день комунальника, не збираєм гроші по палатах в день медика.Тільки не розказуйте про вдячність.
Субота, 10 серпня 2013, 08:08
·
0
Votes
Undo
якби ви були б директором школи, навіть самої маленької

зараз директори шкіл отримують дуже пристойну зарплатню.
кілька тисяч лише за директорство,а ще основні та всякі додаткові години, надбавки за вислугу...
Субота, 10 серпня 2013, 21:04
·
0
Votes
Undo
якби ви були б директором школи, навіть самої маленької

зараз директори шкіл отримують дуже пристойну зарплатню.
кілька тисяч лише за директорство,а ще основні та всякі додаткові години, надбавки за вислугу...

Директори шкіл не бідують, а живуть в доброму достатку! Тим більше, що вони ще й депутати міської ради з доплатою мера за лояльність до нього.
Субота, 10 серпня 2013, 23:17
·
0
Votes
Undo
Директори навіть на банкрутуючих підприємствах умудряються нє обдєліть сєбя любімого, так що це не показник.
Середа, 14 серпня 2013, 10:17
·
0
Votes
Undo
Замовляти "золоті прикраси, дорогий посуд із каталогів, техніку для дому" можуть лише морально деградовані директори та вчителі. Таких у Шепетівці - більше, ніж достатньо. Чому? Бо в епоху всезагальної вищої освіти багато колишніх двієчників і трієчників, недоучок педагогічних ВНЗ "подіставали" собі дипломи вузівських філій-"шарашкіних контор", підлизали кому потрібно і тепер походжають у "директорах" і "завучах" по школах із гордо пінятими сраками.
Спробуйте нині влаштуватися на роботу в школу. Скрізь місця позаймали якщо не нащадки радянської партійно-комсомольської псевдо-еліти, то їхні друзі, куби, брати, свати і т.д. Бо можна в школах скачувати з інтернету "документацію", видавати її за свої "розробки", розводити дітей на бабло в класах - і нічого суттєвого не робити.
Моральні педагоги всю цю "гопоту" давно за людей не сприймають.
Середа, 14 серпня 2013, 10:41
·
0
Votes
Undo
100% згоден, хоч як все погано у нас в освіті, але працювати в школу не влізеш,хіба що в село.Цікаво було б дізнатися, як повязані між собою розвиток школи і збори коштів на подарунки.
П'ятниця, 23 серпня 2013, 16:14
·
0
Votes
Undo
десь раніше я писав,як Вона(дир школи№2)просовувала свого фотографа на випускну венетку,то я знаю що пишу,правильно тут пишуть,що кожні збори починаються з поборів,а збори можна не робити,головне здати гроші,і працювати влаштуватись потрібно кинути бакінських комісарів трошки,у мене знайома там влаштувалась працювати,повірь,містечко невеличке,всі про всіх трохи знають
Вівторок, 01 жовтня 2013, 11:11
·
0
Votes
Undo
з контакту :whistle:
https://pp.vk.me/c540103/v540103623/6dc4/u-Z_l31VEQk.jpg
Вівторок, 01 жовтня 2013, 21:19
·
0
Votes
Undo
Оттуда же... бОян, но все же!

UmcyjtRu7zs.jpg
Attachments (1)
Понеділок, 10 лютого 2014, 18:14
·
0
Votes
Undo
Школа №3 взагалі бере по 150 грн добровільного внеску, потім ще на клас кожний місяць, так само і на школу, ще на двері по 100грн і так далі можна перечисляти....але рівень навчання учнів не піднімається, а тільки знижується. Зараз вчителі дітей учити не хочуть, якщо дитина в чомусь недотягує то вчитель говорить платіть мені по 20 грн за 45 хв...Таке навчання :(
Понеділок, 10 лютого 2014, 21:42
·
0
Votes
Undo
Ага, ще й 8 Березня на носі.
Середа, 16 квітня 2014, 23:25
·
0
Votes
Undo
Ну шо там з поборами в школах після Майдану? Як ситауція?
Батьки, діліться інформацією!
Четвер, 17 квітня 2014, 06:36
·
0
Votes
Undo
А що, після майдану стало менше сраколизів?
Четвер, 17 квітня 2014, 12:04
·
0
Votes
Undo
А цікаво - в якій школі найбільше беруть?...
Четвер, 17 квітня 2014, 12:40
·
0
Votes
Undo
за школу не скажу,але знаю одне,найбільше деруть з випускних класів)))
то я б ще провела окреме опитування випускників,у скільки кому обходиться випуск зі школи).
Четвер, 17 квітня 2014, 15:59
·
0
Votes
Undo
Я вже забув скільки в нас дерли, але пам'ятаю, що знайомі, які через 2 роки закінчували школу платили в два рази більше
Четвер, 17 квітня 2014, 22:27
·
0
Votes
Undo
Цікаво, а хто що вважає за "побори"?

Я, особисто, наприклад не вважаю поборами збір коштів у фонд школи або фонд класу, які на 90% витрачаються на ремонтні роботи, тощо. І не буду вважати це поборами до тих пір, поки не відновиться (навіть так - не зібльшиться на достатньому рівні) фінансування закладів освіти з бюджету.

А хто як вважає?
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів