Середа, 20 липня 2016
  228 Replies
  116 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
ЗОШ №1 ім. М. Островського
Доброго дня Всім. Заділо питання, яке стосується нашого рідного міста. Я випускниця школи №1. Моя дитина цього року закінчила другий клас цієї ж школи. Перша школа - це була одна з найкращих шкіл в місті. Але протягом останнього року школа знов сяє новими досягненнями завдяки в.о Піонтківській Галині Рафіківні. Майже всі батьки на останньому дзвонику зраділи, що вона вже стала директором школи, але як з'ясувалося, що вже призначилинового директора - Маслій М.П.

На якій підставі призначили нового директора???..Коли згідно із законодавством Кабінету Міністрів постанова № 827 від 13 жовтня 2015 року., в якій сказано, що не пізніше як за місяць до призначення мало бути оголошено конкурсний відбір в місцевих засобах інформації, що зроблено не було. Конкурсна комісія, до складу якої згідно постанови мають входити представники засновника, педагогічного колективу, громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) навчального закладу, а також органу місцевого самоврядування та громадського об’єднання керівників навчальних закладів відповідної адміністративно-територіальної одиниці відповідним чином створена не була. Як результат, мотиви призначення НОВОГО Директора громадськості невідомі.

ТОМУ на підставі цього буде проведена АКЦІЯ ПРОТЕСТУ , яка відбудеться на площі перед міськвиконкомом 22 липня (п'ятниця) 2016р. о 9-00.
Неділя, 11 вересня 2016, 14:40
·
0
Votes
Undo
Захожу на форум а тут
http://i11.pixs.ru/storage/7/3/3/schooljpg_4810389_23250733.jpg
Піонтковські грошей не жаліють я бачу. Читаю і сміюсь
я ніколи не не опущуся до того, щоб хоч якось піднімати людей заради своїх інтересів

Треба розігнати весь той курятник разом з Піонтковською та Маслій. Зробили із школи шоу арену
Неділя, 11 вересня 2016, 16:38
·
0
Votes
Undo
Переглянув відео, сміюсь до зліз. Фраза "думайте своїми лайками" - бомба.Буду на роботі тепер всім таке казати.
Островський, а в вас новий nickname "Школа"? Бо дуже стиль написання схожий). До речі, мої припущення справдилися. Факт побиття був. Прикро.
Понеділок, 12 вересня 2016, 02:17
·
0
Votes
Undo
Дуже прикро, що школа, в якiй навчалась я, моя донька, зараз вчиться ще одна донька , так страждае вiд некомпетентних, заполiтизованих дiй влади. Не було б такого супротиву з боку коллективу, батькiв, учнiв, якби поставили дiйсно достойну, компетентну людину, а не ту, яка "вiдзначилась" в цiй самiй школi своiм ставленням до у чнiв. Вибiр за принципом " як я вирiшив" та за партiйною приналежнiстю, а також за принципами"кумовства" дуже вже нагадують папєрєднікiв, тому i викликають такий супротив суспiльства. Та мабуть влада , якою надiлили виборцi шановних депутатiв та мера, дає вiдчуття вседозволеностi...Сумно, але рухаємось не по спiралi, a по кругу, як вiслючок за морквинкою та життя нічому не вчить
Понеділок, 12 вересня 2016, 10:16
·
0
Votes
Undo
Не було б такого супротиву з боку коллективу, батькiв, учнiв,
какого сопротивления? кучки учителей которые боятся что их "прижмут к ногтю"? а о "батьках і учнях" вообще забавно. И политику и кумовство приплела. От куда ж вы лезете
Вівторок, 29 листопада 2016, 19:16
·
0
Votes
Undo
ну так всё же Рафиковна получила "от ворот поворот")) и что у меня такое предчувствие что эта шобла ещё будет жалеть что не соглашались на тот вариант что был
Вівторок, 29 листопада 2016, 23:51
·
0
Votes
Undo
Ну, зараз нові відео будуть пуляти
Середа, 30 листопада 2016, 19:22
·
0
Votes
Undo
Ну і для чого було скандали влаштовувати? Отримали бабу пожеще чим Маслій. Надіюсь Собчук швидко той курятник поставить на місце.
П'ятниця, 20 січня 2017, 02:26
·
0
Votes
Undo
Доки тут страсті вляглися хотів би запитати у тих хто мене звинувачував у незрозумілих наїздах. Ви випадково не ці ніки маєте на увазі: Ольга Подільска, Назар Полонський, Микола Шепетівський, Шепетівка (Шепетовка) Онлайн, Шепетівка TV?
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів