Середа, 20 липня 2016
  228 Replies
  109 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
ЗОШ №1 ім. М. Островського
Доброго дня Всім. Заділо питання, яке стосується нашого рідного міста. Я випускниця школи №1. Моя дитина цього року закінчила другий клас цієї ж школи. Перша школа - це була одна з найкращих шкіл в місті. Але протягом останнього року школа знов сяє новими досягненнями завдяки в.о Піонтківській Галині Рафіківні. Майже всі батьки на останньому дзвонику зраділи, що вона вже стала директором школи, але як з'ясувалося, що вже призначилинового директора - Маслій М.П.

На якій підставі призначили нового директора???..Коли згідно із законодавством Кабінету Міністрів постанова № 827 від 13 жовтня 2015 року., в якій сказано, що не пізніше як за місяць до призначення мало бути оголошено конкурсний відбір в місцевих засобах інформації, що зроблено не було. Конкурсна комісія, до складу якої згідно постанови мають входити представники засновника, педагогічного колективу, громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) навчального закладу, а також органу місцевого самоврядування та громадського об’єднання керівників навчальних закладів відповідної адміністративно-територіальної одиниці відповідним чином створена не була. Як результат, мотиви призначення НОВОГО Директора громадськості невідомі.

ТОМУ на підставі цього буде проведена АКЦІЯ ПРОТЕСТУ , яка відбудеться на площі перед міськвиконкомом 22 липня (п'ятниця) 2016р. о 9-00.
П'ятниця, 05 серпня 2016, 08:39
·
0
Votes
Undo
Обидві сторони повели себе в цій ситуації негідно. Анонімна листівка по поштових скриньках від Одуда чи ще кого з тієї братви - це зрозуміло, вони по іншому не вміють. Обмазати брудом - та в кущі.
Але перша школа теж відзначилась - публікує плітки на своєму сайті, а Галіна Рафіковна їх репостить на своїй сторінці.
Це такий приклад для дітей? Для чого вплутувати учнів у цей конфлікт? Вони на своїх сторінках Вконтакте вже публікують відео під назвой "Незаконний директор Маслій".
Це нормально?
П'ятниця, 05 серпня 2016, 14:15
·
0
Votes
Undo
Чи можуть в такій ситуації діти дати оцінку директору? Звичайно, що ні. Та й батьки, які в більшості своїй не ходять на батьківські збори, не можуть дати оцінку вчителям, а тим більше судити про кваліфікацію директора. То, як говориться, не їхня парафія. А тут раптом така активність...Правда, досить небагатьох батьків.
Субота, 06 серпня 2016, 20:48
·
0
Votes
Undo
Несправедливість. Повний ігнор. Біль. Розчарування. Галино Рафіківно, Бог зупинив Вашу самовпевненість. Кроку назад від влади не буде. Потрібно зробити роботу над травнеми помилками. Наступний Шанс повернеться через два роки.
Понеділок, 08 серпня 2016, 17:01
·
0
Votes
Undo
Ці вчителі - прямо кістка в горлі для всіх. Це треба таке вигадати! Надумали "вякати". Сиділи б собі тихенько і не висовувалися. А якщо серйозно. Я сама виросла в родині вчителів і тому на власному досвіді знаю, яка це дисциплінована і слухняна категорія населення. І якщо вчителі наважилися на якісь протести проти нового директора або влади, то це дійсно питання дуже серйозне і наболіле. Перечитавши всі дописи в темі, помітила, що найбільш толерантно і культурно висловлюються якраз ті, хто підтримує вчителів. Інша ж сторона- до вас питання: "За що так ненавидите педагогів? Шкільні травми, важке дитинство? Ну не можна так висловлюватися в сторону тих, хто навчає ваших дітей. Будьте взаємно красивими, не опускайтесь до образ! Особисто я хотіла б, щоб мою дититну навчали і виховували саме такі вчителі. Може тоді у нашому суспільстві було б більше відкритих, сміливих і небайдужих людей, зовсім не таких, як ми з вами.
Понеділок, 08 серпня 2016, 17:07
·
0
Votes
Undo
Я думаю, що Галина Рафіківна справді віддана школі, якщо навіть позивний собі обрала на честь шкільного автобуса - RAF-іка https://www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA+%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%81&espv=2&biw=986&bih=594&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiJooDHrJHOAhUCkywKHTVSBB0QsAQIKg
Я не знаю,кто ти Азоиз,но высмеивать отчество женщины это подло и низко. Как известно Есть три рода подлецов на свете: подлецы наивные, то есть убежденные, что их подлость есть высочайшее благородство, подлецы, стыдящиеся собственной подлости при непременном намерении все-таки ее докончить, и, наконец, просто подлецы, чистокровные подлецы
Найди себя сам(

Надмірна емоційність твоєї відповіді свідчить про те, що допис Алоїза зачепив тебе особисто. Отже, Рафіківно, ти ще й імпульсивна, а ця риса нехристиянська. І ми маємо віддати тобі школу? Для чого? Щоб ти її перетворила на медресе, в якому замість атестатів видаватимуть пояси шахідів? А щодо падлюк (подлєцов по-вашому), то я чистокровна українська падлюка і цим пишаюсь.
Понеділок, 08 серпня 2016, 17:17
·
0
Votes
Undo
Обидві сторони повели себе в цій ситуації негідно. Анонімна листівка по поштових скриньках від Одуда чи ще кого з тієї братви - це зрозуміло, вони по іншому не вміють. Обмазати брудом - та в кущі.
Але перша школа теж відзначилась - публікує плітки на своєму сайті, а Галіна Рафіковна їх репостить на своїй сторінці.
Це такий приклад для дітей? Для чого вплутувати учнів у цей конфлікт? Вони на своїх сторінках Вконтакте вже публікують відео під назвой "Незаконний директор Маслій".
Це нормально?

Ви неправі. Основна вимога до діяльності органів місцевого самоврядування - законність, і її в даному випадку не порушено. Але ж не може влада (навіть найсправедливіша) забезпечити директорськими посадами всіх самозакоханих пристаркуватих учителиць і учительох. І взагалі новий час вимагає призначення молодих кадрів - учителят.
Понеділок, 08 серпня 2016, 22:29
·
0
Votes
Undo
Я думаю, що Галина Рафіківна справді віддана школі, якщо навіть позивний собі обрала на честь шкільного автобуса - RAF-іка https://www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA+%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%81&espv=2&biw=986&bih=594&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiJooDHrJHOAhUCkywKHTVSBB0QsAQIKg
Я не знаю,кто ти Азоиз,но высмеивать отчество женщины это подло и низко. Как известно Есть три рода подлецов на свете: подлецы наивные, то есть убежденные, что их подлость есть высочайшее благородство, подлецы, стыдящиеся собственной подлости при непременном намерении все-таки ее докончить, и, наконец, просто подлецы, чистокровные подлецы
Найди себя сам(

Надмірна емоційність твоєї відповіді свідчить про те, що допис Алоїза зачепив тебе особисто. Отже, Рафіківно, ти ще й імпульсивна, а ця риса нехристиянська. І ми маємо віддати тобі школу? Для чого? Щоб ти її перетворила на медресе, в якому замість атестатів видаватимуть пояси шахідів? А щодо падлюк (подлєцов по-вашому), то я чистокровна українська падлюка і цим пишаюсь.

Я попереджав, ідеш в бан
Вівторок, 09 серпня 2016, 10:03
·
0
Votes
Undo
А щодо падлюк (подлєцов по-вашому), то я чистокровна українська падлюка і цим пишаюсь.
А почему ж ты сидишь в тепле и спокойствии,а не в зоне военных действий или твой патриотизм заключается в том,чтл б просто подлецом и гордится этим?
Вівторок, 09 серпня 2016, 10:40
·
0
Votes
Undo
Мені здається, що вся проблема не в законності призначення директора, а саме в особі директора. Марія Петрівна навчала мою сестру. Людина малоприємна (м"яко сказано).
Вівторок, 09 серпня 2016, 13:44
·
0
Votes
Undo
По-перше, там особистий конфлікт, скоріше за все.
По-друге, в першій школі користуються відсутністю достатнього авторитета у нинішнього начальника управління освіти та м'яким характером Полодюка. Я б подивилась, як би вони писати там на своєму сайті "Міша і Люда - клоуни", якби була Руда.
Полодюка не захищаю. Якщо він дозволяє Одуду розкидувати по поштових скриньках свої пасквілі - гріш йому ціна як меру.
Вівторок, 09 серпня 2016, 13:55
·
0
Votes
Undo
На мою думку, вся проблема саме в законності призначення. Завдяки цьому випадку (ситуація з ЗОШ №1) більша частина міста дізналась, як у нас призначають на посади керівників (все тихенько порішали між собою).
І наостанок… якщо меру потрібен буде заступник (не важливо з яких питань), то сміливо може мене запрошувати. Вільно володію державною мовою, маю досвід роботи на комп'ютері, обіцяю не підіймати руки на відвідувачів.)))
Вівторок, 09 серпня 2016, 14:28
·
0
Votes
Undo
По-друге, в першій школі користуються відсутністю достатнього авторитета у нинішнього начальника управління освіти та м'яким характером Полодюка. Я б подивилась, як би вони писати там на своєму сайті "Міша і Люда - клоуни", якби була Руда.
Полодюка не захищаю. Якщо він дозволяє Одуду розкидувати по поштових скриньках свої пасквілі - гріш йому ціна як меру.

когда была Руда, они все ходили по струнке ;) но потом когда она уже не была зав гороно и её хотели поставить на директора 1 школы, то там всё же часть коллектива "завоняла" так как знали, что она им спуску не даст. Тогда Руду поставили в четвёртую школу, а туза с четвёртой на первую
Вівторок, 09 серпня 2016, 14:31
·
0
Votes
Undo
Я не маю морального права навязувати Вам свою точку зору, про те спровокувало конфлікт у першій школі - безглузда політика нашої місцевої влади,не бажання радитися з колективом,батьками.Мер поставив перед фактом начальника управління і зобовязав підготувати подання на маслій, порушив всі норми закона та моралі.Документально все оформлено вірно,але факт є....Ситуація дуже добре показала 1. неповагу мера к своїм виборцям(він забув,що він слуга народа,а не господар) 2. невміння та небажання начальника управління освіти захистити своїх підлеглих, зрозуміло,що вона дуже боїться позбутися своєї посади,даже більше ніж позбутися поваги педагогів міста!Як би була Руда Надія Миколаївна вона не допустила б подібної ситуації, а встала на захист інтересів своїх підлеглих.
Вівторок, 09 серпня 2016, 15:56
·
0
Votes
Undo
люди ви зглузду зїхали,причому батьки,вчителя,учні.Директора школи призначає хто?За чиїм підписом?Читаю і сміюсь.Представляю таку собі ситуацію.На водоканалі директор представляє нового головно інженера,як тут збирається натовп(слюсарі,водії і т.д.)і говорить ні ми зним не будем працювати,бо ти(директор)не порадився із нами,нашими дітьми.Колись на кораблі за такі бунти або на реї висіли,або на якомусь острові безлюдному бунти собі показували.Це знову моя думка. :whistle:
Вівторок, 09 серпня 2016, 16:19
·
0
Votes
Undo
Як на мене, більш правдоподобно ситуація в першій школі описана тут:
http://shepetivka.com.ua/forums/osvita-v-shepetivtsi/84002-aktsiia-protestu.html?start=120#107948
Вівторок, 09 серпня 2016, 16:21
·
0
Votes
Undo
Тра' заслати П'янковську на Шанхай - замість директора восьмої школи.
Вівторок, 09 серпня 2016, 16:24
·
0
Votes
Undo
людину можна судити по поступкам і по діям,що говорить і що робить,час все роставить,а ви не дочекавшись ні одного ні другого,задерли хвостиі біжете впереді паравоза
Вівторок, 09 серпня 2016, 16:25
·
0
Votes
Undo
начальству виднее.
:P :P :P канєшно, начальству віднєє! полодюк - вождь нас, веди нас вперед!
то маслій російською вправляється чи міньйона якого знайшла?

обержніше з нею, дуже люта жінка :woohoo: 13 років тому учнів била, а зараз і на старших може перейти. бережись колектив

http://goodsongs.com.ua/song142011_mobilnye-blondinki_marina.html
Вівторок, 09 серпня 2016, 20:23
·
0
Votes
Undo
людину можна судити по поступкам і по діям,що говорить і що робить,час все роставить,а ви не дочекавшись ні одного ні другого,задерли хвостиі біжете впереді паравоза

Людина 30 років поспіль в школі гарує, з них останній рік на посаді директора, яких тобі ще "поступків та дій" треба щоб про неї можна було судити?
Вівторок, 09 серпня 2016, 21:05
·
0
Votes
Undo
при Маслій на обіди і зроботи будуть ходити і приходити вчасно.Знову тобі пишу,що це моя думка,Малявчик розбалував,ось воно і пішло
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів