Середа, 20 липня 2016
  228 Replies
  119 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
ЗОШ №1 ім. М. Островського
Доброго дня Всім. Заділо питання, яке стосується нашого рідного міста. Я випускниця школи №1. Моя дитина цього року закінчила другий клас цієї ж школи. Перша школа - це була одна з найкращих шкіл в місті. Але протягом останнього року школа знов сяє новими досягненнями завдяки в.о Піонтківській Галині Рафіківні. Майже всі батьки на останньому дзвонику зраділи, що вона вже стала директором школи, але як з'ясувалося, що вже призначилинового директора - Маслій М.П.

На якій підставі призначили нового директора???..Коли згідно із законодавством Кабінету Міністрів постанова № 827 від 13 жовтня 2015 року., в якій сказано, що не пізніше як за місяць до призначення мало бути оголошено конкурсний відбір в місцевих засобах інформації, що зроблено не було. Конкурсна комісія, до складу якої згідно постанови мають входити представники засновника, педагогічного колективу, громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) навчального закладу, а також органу місцевого самоврядування та громадського об’єднання керівників навчальних закладів відповідної адміністративно-територіальної одиниці відповідним чином створена не була. Як результат, мотиви призначення НОВОГО Директора громадськості невідомі.

ТОМУ на підставі цього буде проведена АКЦІЯ ПРОТЕСТУ , яка відбудеться на площі перед міськвиконкомом 22 липня (п'ятниця) 2016р. о 9-00.
Понеділок, 01 серпня 2016, 20:20
·
0
Votes
Undo
https://www.youtube.com/watch?v=vVmcMi_zxl4
Дякуємо Вам, шановний ГОЛОВЕ міста Шепетівка!!!!!....Ви, бачу, як це зараз модно, уникаєте зустрічі з ГРОМАДОЮ, яка ВАС на цей пост і ставила! Ми не бидло, і не стадо....і навіть не товпа(як каже ваш зам) Ми дуже чекали відповіді ГОЛОВИ, якого Ми обрали, як очільником нашого РІДНОГО МІСТА!А тепер по Вашому ЖАЛЮГІДНОМУ зверненню.... буду по пунктах....а Ви передивляйтесь....що нам там мололи(чи то може просто виправдання своїм ганебним вчинкам шукали)....По-перше, ми Вам дуже співчуваємо, що у Вас мама померла(Закон такий Божий є,що діти ховають своїх батьків....)...тато захворів....ну, хай мене Бог знову вибачить, але на то й старі люди не так просто ту старість сприймають...(Це все Воля Божа....Ми від того не можемо втекти)...АЛЕ.... а тепер без Богохульства, смерть Вашої матері(Царство Їй Небесне), не зашкодило Вам, 14 липня підписати наказ, про призначення Маслій М.П....
" В Трьох напрямках "(це тепер по ВАШОМУ ТЕКСТУ):
Про якості... Законнності і демократичності-Як правильно сказала Галина Рафіківна: "С казуистикой у Вас всё впорядке"........а чого " За Вашим призначенням", якщо призначає Відділ освіти, а Ви тільки погоджуєте?...далі по тексту...
Ми не ГРУПИ, ми ГРОМАДА, яка ВАС обирала....
" Особисті якості керівника"-я не говорю від когось,дуже добре пам"ятаю, як ми всі, наш 8-А клас тупими були....і про дівчину, якій Маслій ляпаса дала, так само пам"ятаю. Ми рік її терпіли, і навіть зараз, говорячи із своїми однокласниками, ...да слово скажи про Маслій,згадують, про оце хамство.
...я навіть готувалася далі, по Вашому виступу, ШАНОВНИЙ ГОЛОВЕ, ЯКОГО МИ ОБИРАЛИ(по пуктам Вам відповідь писала)....але чесно,....Ви так свій авторитет підірвали.....((((Хай ми будемо ким завгодно(по Вашим словам і по словам тих, хто за гроші тут Вас піарить),....але настільки оце все лайно вже надоїло!Ви думаєте, ми вас не бачили в четверг,коли " мирною ходою" йшли до вашого будинку?Бачили....але так ВАШОЇ совісті і не хватило, на зустріч з нами, які Вас обирали!!!((((Гидко,бридко, і взагалі душа щимить,що ось за таких(після " РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ") Ми ГРОМАДА, зробили всій вибір....вибачайте, але це " ГАНЬБА!!!!!"
Понеділок, 01 серпня 2016, 21:44
·
0
Votes
Undo
Вся ця історія на поверхню підняла багато лайна з боку Піонтковської та її активу. Людина надто багато на себе бере. Полодюк правий - не їй вирішувати, кого призначати директором.
Понеділок, 01 серпня 2016, 22:28
·
0
Votes
Undo
Правильніше буде сказати коротше, але змістовніше: Вся ця історія на поверхню підняла багато лайна. Крапка.
Понеділок, 01 серпня 2016, 22:38
·
0
Votes
Undo
З цим мітингом все стало коли я побачив самих великих активістів. Більшість це батьки учнів випускних класів. Вже все порішали з Рафіковною а оказалось зря.
Вівторок, 02 серпня 2016, 08:25
·
0
Votes
Undo
Враження таке, ніби отара ображена тим, що злочинна не погодила з нею кандидатуру пастуха.
Вівторок, 02 серпня 2016, 10:02
·
0
Votes
Undo
Боже, какое дерьмо повылезало!!!
Вы почитайте, что пишут на этом сайте, который ведет одна из учительниц ЗОШ №1.
"Полодюк... продає посаду директора ЗОШ№1", "Миша і Люда... клоуни…"
И эти люди говорят нам про мораль?
)))
Вівторок, 02 серпня 2016, 10:24
·
0
Votes
Undo
З цим мітингом все стало коли я побачив самих великих активістів. Більшість це батьки учнів випускних класів. Вже все порішали з Рафіковною а оказалось зря.

І знову таки - неправда. Яке в декого з дописувачів дивне поняття про словосполучення "більша частина")))))))))
Вівторок, 02 серпня 2016, 13:47
·
0
Votes
Undo
Боже, какое дерьмо повылезало!!!
Вы почитайте, что пишут на этом сайте, который ведет одна из учительниц ЗОШ №1.
"Полодюк... продає посаду директора ЗОШ№1", "Миша і Люда... клоуни…"
И эти люди говорят нам про мораль?
)))
Про мораль вам сказал очень четко представитель власти,что мораль у каждого своя,тем самым расставил все точки над Ї. В первой школе меня учили,очень порядочные педагоги,так вот именно там стало понятно,есть моральные принципы и они едины для всех. И это понятно всем ,кто живет по моральным принципам,а не делает подлость, прикрываясь всякими "надидеями".
Вівторок, 02 серпня 2016, 18:09
·
0
Votes
Undo
Дякуємо Вам, шановний ГОЛОВЕ міста Шепетівка!!!!!....Ви, бачу, як це зараз модно, уникаєте зустрічі з ГРОМАДОЮ, яка ВАС на цей пост і ставила! Ми не бидло, і не стадо....і навіть не товпа(як каже ваш зам) Ми дуже чекали відповіді ГОЛОВИ, якого Ми обрали, як очільником нашого РІДНОГО МІСТА!А тепер по Вашому ЖАЛЮГІДНОМУ зверненню.... буду по пунктах....а Ви передивляйтесь....що нам там мололи(чи то може просто виправдання своїм ганебним вчинкам шукали)....По-перше, ми Вам дуже співчуваємо, що у Вас мама померла(Закон такий Божий є,що діти ховають своїх батьків....)...тато захворів....ну, хай мене Бог знову вибачить, але на то й старі люди не так просто ту старість сприймають...(Це все Воля Божа....Ми від того не можемо втекти)...АЛЕ.... а тепер без Богохульства, смерть Вашої матері(Царство Їй Небесне), не зашкодило Вам, 14 липня підписати наказ, про призначення Маслій М.П....
" В Трьох напрямках "(це тепер по ВАШОМУ ТЕКСТУ):
Про якості... Законнності і демократичності-Як правильно сказала Галина Рафіківна: "С казуистикой у Вас всё впорядке"........а чого " За Вашим призначенням", якщо призначає Відділ освіти, а Ви тільки погоджуєте?...далі по тексту...
Ми не ГРУПИ, ми ГРОМАДА, яка ВАС обирала....
" Особисті якості керівника"-я не говорю від когось,дуже добре пам"ятаю, як ми всі, наш 8-А клас тупими були....і про дівчину, якій Маслій ляпаса дала, так само пам"ятаю. Ми рік її терпіли, і навіть зараз, говорячи із своїми однокласниками, ...да слово скажи про Маслій,згадують, про оце хамство.
...я навіть готувалася далі, по Вашому виступу, ШАНОВНИЙ ГОЛОВЕ, ЯКОГО МИ ОБИРАЛИ(по пуктам Вам відповідь писала)....але чесно,....Ви так свій авторитет підірвали.....((((Хай ми будемо ким завгодно(по Вашим словам і по словам тих, хто за гроші тут Вас піарить),....але настільки оце все лайно вже надоїло!Ви думаєте, ми вас не бачили в четверг,коли " мирною ходою" йшли до вашого будинку?Бачили....але так ВАШОЇ совісті і не хватило, на зустріч з нами, які Вас обирали!!!((((Гидко,бридко, і взагалі душа щимить,що ось за таких(після " РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ") Ми ГРОМАДА, зробили всій вибір....вибачайте, але це " ГАНЬБА!!!!!"

Я не філолог, але навіть мені ріже око така величезна кількість граматичних помилок. Таких "грамотних" вчителів на гарматний постріл не можна до дітей підпускати. І правильно робить міський голова, що підсилює слабенький педагогічний колектив кваліфікованими траулинськими кадрами.
Вівторок, 02 серпня 2016, 18:48
·
0
Votes
Undo
Схоже, що незвана гостя з травлина для тихого болота ЗОШ № 1 хуже татаріна :P :P :P
Середа, 03 серпня 2016, 21:18
·
0
Votes
Undo
вообще конечно хоть какой то положительный момент в этом есть, раньше им назначали и они даже не "вякали", а теперь вот демократию и "жити по новому" и прочее упоминают, да и почитать сообщение Рафиковны на украинском чего только стоит :woohoo:
А вообще я так понял вся суть сводится к тому, что какая то часть коллектива не знает чего ожидать от нового директора, а Рафиковна типа уже своя и можно порешать. Перестану уважать Полодюка, если прогнется под эти "визги"
Середа, 03 серпня 2016, 23:03
·
0
Votes
Undo
В продовження теми лайна.Знайшов сьогодні в поштовому ящику анонімку, в стилі "найкращих" радянських часів:

anonimka1.jpg

anonomka2.jpg
Середа, 03 серпня 2016, 23:11
·
0
Votes
Undo
Коли вже постукають з-під дна?
Середа, 03 серпня 2016, 23:30
·
0
Votes
Undo
Четвер, 04 серпня 2016, 10:14
·
0
Votes
Undo
"Перестану уважать Полодюка, если прогнется под эти "визги"". А що, його ще хтось поважає?
Також знайшов в поштовому ящику анонімку, посміявся над цим всім. Одразу зрозуміло від кого це пішло.
Мери змінюються, а методи роботи НІ.
Четвер, 04 серпня 2016, 11:15
·
0
Votes
Undo
Молявчика ще й приплели, безневинну ягничку )) Сидів собі на відкатах роками, так жадібність згубила.
Четвер, 04 серпня 2016, 11:31
·
0
Votes
Undo
я кстати был не много не прав, когда говорил что раньше "не вякали" когда ставили директоров, было дело, но не так активно (я тут всё же освежил память) Как раз в прошлый раз. Тогда хотели поставить Руду, болото из первой школы боялось её как огня (она многие годы была зав гороно) так тогда они тоже бузили. Ну тогда Руда решила это кубло послать нах и сделали ход конём, её поставили в 4 школу, а "туза" с 4 поставили в первую. Так что видимо, "инициативная группа" решила провернуть этот же финт, плюс пропихнуть "свою" кандидатуру
Четвер, 04 серпня 2016, 11:56
·
0
Votes
Undo
Мо це знову підняти тему, аби заборонити анонімам писати?
Четвер, 04 серпня 2016, 13:52
·
0
Votes
Undo
Знову анонімки. Стиль написання в найкращих традиціях Од…& K. Ну,що ж давайте проаналізуємо.
1. Бідного «чесного» пана директора підставила «підступна» завуч,тому що в табель відпрацьованого робочого часу внесла його сина,який офіційно працював в зош№1,а знаходився поза межами України. Цікаво,що сина на роботу прийняв сам «честний»директор,знаючи,що він працювати не буде, а так як синок «працював» лаборантом то до табеля заступник директора з нвр не мала справи. Табель складала завгосп а пан директор його підписує!
2. Про те,що Маслій є протеже Дзяворука,вже писалось,а цьому папірці ще раз це підтвердили)
3. Про податки й платників податків –цікава тема! Ну,по-перше,школи отримуються за рахунок субвенцій держави,вже рік,місто лише отримає ці гроші і …..Далі,думаю якщо знайти повну версію декларацій про доходи нашого мера,секретаря міської ради,начальника управління,то не знайдемо ми відомостей про доходи від репетиторської діяльності начальника управляння освіти(забула,чи то не є важливим?), дружини секретаря (математик сьомої школи) та дружини мера.,яка відома в місті,як прекрасний репетитор з англійської мови,бере дуже дорого,но навчає якісно,щодня проводить по декілька індивідуальних та колективних занятть(відповідно 100 -70грн в год)Продовжимо? Якщо бути чесними то податки вчасно й повному обсязі сплачують саме освітяни,адже вони бюджетники,а серед тих «платників податків»,що створили цій пасквіль,дуже багато тих,хто приховує своїх найманих працівників, свої доходи. Хоча,про що ми – для вас же «в кожного своя мораль»!
4. Ну,про пенсію-це шедевр. Так на майбутнє, як би Галина Рафіківна пішла на спецпенсію,то вона не мала б права працювати в педагогіці(спецпенсія не буває 3000,максимум 1000) а для звичайної пенсії Галіна Рафіківна ще молода!
Ну,на останок ,як говорить народна мудрість Йдучи по чужу голову і свою неси. Поміркуйте про це аноніми –«платники податків»
Четвер, 04 серпня 2016, 15:11
·
0
Votes
Undo
Дешевенький протест, дешевенької публіки. Причина протесту дрібязкова. САВЕРШЕННО НЕ УЧТЕНО МНЕНИЕ ТРУДАВОВА КАЛЄКТИВА, Ну, не вклонились, не відтанцювала влада міста перед ТРУДАВИМ КАЛЄКТИВАМ...Така трагедія, така трагедія. Десь в глибині душі ТРУДАВАЙ КАЛЄКТИВ розуміє, що до суду свої претензії нести нема смислу...НО МЫ ИМ ПАКАЖЕМ!,,
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів