Островський О.В., Ви не відповіли на моє питання, а отже я можу зробити висновок, що мер з Маслій на цьому тижні зустрівся!
Прошу вказати, де я і на кого ці ярлики вішав.
робити здивовані очі і клеїти дурника не дуже вийде.
А от читаючи твої дописи (особливо впевненість про "меншу частину колективу" та "спілкування з педагогами") чогось складається враження що ти володієш інформацією.
А журналісти тепер володіють інформацією тівльки коли їм хтось напише? Чи все-таки самі щось повинні виясняти? Ну, якщо їх цікавить викладення даних по ситуації, а не просто "А я не в курсі... Подумаєш, сама жвава тема на форумі за останній час, воно мені треба...."
А якщо серйозно - один з твоїх близьких знайомих був помічений на місці акції, ще й фотографував.. Так що я чогось подумав що ти про це знаеш. Якщо неправий - вибачаюсь.
Масової нашесті депутатів не було, це телевізійники так підкреслили. А у тих пари чоловік що засвітились діти або навчаються в першій школі, або рік-два як закінчили. Так що їх теж зрозуміти можна, до чого тут показуха?
Так приблизно про це люди тут і пишуть. Треба було зробити конкурс ДО ПРИЗНАЧЕННЯ.. Або хоча б попередити людей про це призначення, тоді і можна було б запитати "а де ви раніше були?" А тепер кожен з них має повне право відповісти "не проводили бо були не в курсі що так буде. Звідки ми мали бути в курсі? Нам хтось писав? Чи хто виклав анонс попередження?"
Те що призначення було законне, прямим текстом говорили самі учасники акції в сюжеті, претензії трошки не до цього.
Про "витівку" - це ти про легітимні збори колективу вечором чи про вранішній марш під вікнами Полодюка? А, стоп, ти ж не в курсі, що ж я питаю, звичайно ж ти не можеш коментувати....
А Маслій і не член ВО Свободи,
не родичка когось з партійців
звідки ж ноги ростуть?
Списки не дістались мені, конфедераційна інформація.
Та точно не родичка нікого з партії.
А Маслій і не член ВО Свободи, і не родичка когось з партійців і не родичка самого Полодюка))) звідки ж ноги ростуть?
Від Одуда , то його протеже , він ше при Малькіну намагався її просунути директором, тоді не вийшло
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua