По-перше в Шепетівці покриття стандарту Rev.A. Хто коли-небудь з абонентів запускав програму, яка йде в комплекті з дровами до модему Спрінт Коннекшн Менеджер то напевне знає, що в Шепетівці стандарт покриття Rev.A, в районі залізниці іноді спригує на 1х (стандарт на якому працює мережа відображаєтьсмя в цій програмі). А в Хмельницькому потрібно знати людей, які володіють достовірною інформацією.По-друге, я особисто з нашого офісу спілкувався по скайпу (голосовий) з дружиною - нарікань не було - приходьте до нас самі побачите якість зв'язку.По-третє номерний ресурс виділений - ви навіть можете побачити номера (Шепетівські) на сайті ІТ. Питання про їх введення повинно швидко вирішитись, якщо я не помиляюсь - по договору з Укртелекомом вони повинні розпочати введення цих номерів на протязі якогось певного часу. Проте мені здається, що це відбудеться тоді, коли встановлять БС на будинку побуту (ІМХО).І в чертерте, V3m буде коштувати 105 у.е., прошивка без проблем, русифікація - є трабл (не бачить карту пам'яті, так що необхідно вибирати або то, або то) Але поки надумаєш брати, може питання вирішиться. І модем вбудований Rev.0, а це велика різниця з Rev.A. Я би порадив окремо модем, і акційний телефон за 1 грн.З повагою до Вас, Symbioz.