Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
П'ятниця, 31 липня 2009, 12:26
·
0
Votes
Undo
Сьогодні техніки сказали, що з понеділка буде добре працювати
Четвер, 30 липня 2009, 23:33
·
0
Votes
Undo
Панове, на цьому тижні налаштовують Славутську БС, техніки кажуть, що вона якимось чином пов'язана з нашою, тобто коли вони там працюють - зменшують потужність - відповідно це якимось чином впливає на нашу БС. Детальніше не скажу - не розпитував. Вчора, тобто в середу модеми працювали тіьки в тих хто проживає поблизу БС або в прямій видимості БС.
Четвер, 30 липня 2009, 22:01
·
0
Votes
Undo
Повністю підтримую neodixа, останні 3-5 днів працювати в інтернеті стало взагалі неможливо. якщо не поміняється ставлення компанії Інтертелеком до своїх користувачів, мабудь зміню провайдера:bk:
Четвер, 30 липня 2009, 15:57
·
0
Votes
Undo
Та шож таке ? знову вранці і вночі ОК, вдень - завал, сторінку нашого і других сайтів відкриває за 2 - 5хв, ато і зовсім не відкриває :(
Вівторок, 14 липня 2009, 23:40
·
0
Votes
Undo
Виложив ще один запис http://rutube.ru/tracks/2136167.html?v=a27e80972d11f58e40ffb8d63d6f59e7 , ідея якого виникла раптово, при налаштуванні інтернету в с.Лотівка Шепетівського р-ну (приблизно 20 км від БС м.Шепетівки). При сигналі 10% (іноді було 20%) о 20-33 (час пік) добре закачувалось потокове відео та зображення. Не записав на відео результати спідтесту (просто ми в абонента дві години програлись з антеною і кожна хвилина була на рахунку), але якщо повірите на слово то на закачування було 1.03 МБіт/сек, віддача - 0.246 МБіт/сек.З повагою до Вас, Symbioz.
Вівторок, 14 липня 2009, 15:18
·
0
Votes
Undo
Кхм... драсте всем=)прочитал всю тему...интересно однако, много непонятных обозначений, что для меня геймера-ламера мало что значат))у меня вопрос, что называется, цивильный - скоко стоят модемы??Да и возможна ли покупка оного в рассрочку или в кредит...а то я ток с армии приперся, а без интернета я не привык за компом сидеть (как-то так получилось за 5 год учебы в Киеве)..В солдата знаете ли денег никогда не было...скажем модем за 600 грн. вот я бы взял его с возможностю выплатить его стоимость на протяжении 4 месяцев, когда буду оплачивать трафик.Чет типа етого)А вобще кто шарит, отпишитесь в аську, обясните что и к чему)ася прилагается - 269504926Всем спасибо за внимание
Субота, 11 липня 2009, 23:00
·
0
Votes
Undo
Провели ми тестування на Шанхаї. :de: Приїхали о 19-00 в те місце де "палять скати". Бажаючих впевнитись в роботі модему Huawei в мережі Інтертелеком - не знайшлось... :ak:Прийшлось знімати на відео, щоб впевнились, що ми тестували в тому місці про яке писав mdmdmdmd. Результати тестування ви можете побачити на http://rutube.ru/tracks/2125224.html?v=f4211e02683f6a3172e064bc04e1fa14
П'ятниця, 10 липня 2009, 20:53
·
0
Votes
Undo
Ну так что на завтра? Тестить на Шанхае будем? С 19-00, там где "палят скаты" - я уже знаю где...
Понеділок, 06 липня 2009, 20:24
·
0
Votes
Undo
БС стоит почти на клатбище , там у них покрытие нормальное ... Ты на шанхай приезжай .
Понеділок, 06 липня 2009, 19:43
·
0
Votes
Undo
Надеюсь жители других мест и владельцы разных модемов тоже подтянутся , тем более место тестов наверное не ограничиться шанхаем .
Я ж казав, що давайте на кладовищі...:dc:
Понеділок, 06 липня 2009, 07:48
·
0
Votes
Undo
Надеюсь жители других мест и владельцы разных модемов тоже подтянутся , тем более место тестов наверное не ограничиться шанхаем .
Понеділок, 06 липня 2009, 00:06
·
0
Votes
Undo
Таке враження,що Symbiozа хочуть всіма правдами та неправдами затащити вночі на Шанхай)))))......
Давайте краще на міському кладовищі опівночі в ніч на п'ятницю 13-те і будемо скати палити. Доречі і швидкість від 24-00 до 01-00 перевіримо...:bm:А насправді давайте хоча б на годину раніше в суботу - о 19-00?Якщо згідні - повідомте на форумі.
Неділя, 05 липня 2009, 22:37
·
0
Votes
Undo
На шанхае Symbiozy очень благодарны за интер , у многих это единственная возможность получить приличный интернет в отдаленных районах и домах без стационарных телефонов .
Неділя, 05 липня 2009, 22:18
·
0
Votes
Undo
Таке враження,що Symbiozа хочуть всіма правдами та неправдами затащити вночі на Шанхай)))))......
Неділя, 05 липня 2009, 22:02
·
0
Votes
Undo
Надо пользовать интер сразу поле 24 00 чтобы понять что в это время сеть часто пропадает , на шанхае даже с антеной возможно из-за дыхания соты хоть обычно с антеной держит четыри деления 46 db ... Место проведения теста предлагаю не менять , на шанхае каждый его знает . Условия проведения теста замер и выкладывание минимальной скорости также предлагаю не менять ( на них затыки держаться ) ... Если Symbioz не против тогда приглашаются все желающие в суботу 20 00 , место встречи нижняя точка Шепетовки мостик у поднижия пагорба где на Пасху палят скаты .[SIZE=1]---------- Додано о 20:48 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:45 ----------[/SIZE]ЗЫ: Для справедливости надо добавить что к часу ночи сеть появляется и скорость набирает приличные обороты .[SIZE=1]---------- Додано о 21:02 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:48 ----------[/SIZE]Для теста приглашаются владельцы ноутбуков пользователи интертелекома поскольку сеть имеет приоритеты для контактных пользователей и результаты модемов Symbioz могут отличатся от припейда ... Вобщем небольшой съезд пользователей интера с выездом на природу .
Неділя, 05 липня 2009, 20:37
·
0
Votes
Undo
Я користуюсь вашими послугами з жовтня 2008 року, на форумі неодноразово писав про някісні послуги інтертелекому, хоча до січня 2009 року ніяких нарікань на якість я не мав. Я розумію, що ти як співробітник цієї компанії, зобовязаний всіляко захищать її інтереси, хоч це і йде не на користь споживачів вашого "товару".
Неділя, 05 липня 2009, 20:09
·
0
Votes
Undo
Там где на Пасху палят скаты , на горке возвышеность и сразу спустившись в нескольких метрах на мостике через речку нижняя точка шанхая ... Спид-тесты показывают или пиковую или среднюю скорость , для нормального пользователя важно чтобы минимальная не опускалась ниже приемлемого уровня потому нужно именно её замерять и именно её выкладывать вместе с пингом ... Лучшее время для теста сразу после полуночи когда все массово включают NIGHT REVOLUTION , но поскольку это ночь то для теста годится вечер суботы ( это тоже время массовых подключений ) ...
Улыбнуло...:bq: "Пик из-за найт революшн..." За всю небольшую историю подключений по Шепетовке, ночных революшнов наберетсья не больше 15 подключений...Пик работы Шепетовской базовой станции с 17-00 до 23-00. Ночью инет от ИТ работает на хорошей скорости.Я не знаю где "палят скаты"...Жду других предложений (может другое время). Если других не будет - то давай на вечер субботы. Сколько наберется желающих посмотреть??? Или нам самим замерять?
Неділя, 05 липня 2009, 18:34
·
0
Votes
Undo
Там где на Пасху палят скаты , на горке возвышеность и сразу спустившись в нескольких метрах на мостике через речку нижняя точка шанхая ... Спид-тесты показывают или пиковую или среднюю скорость , для нормального пользователя важно чтобы минимальная не опускалась ниже приемлемого уровня потому нужно именно её замерять и именно её выкладывать вместе с пингом ... Лучшее время для теста сразу после полуночи когда все массово включают NIGHT REVOLUTION , но поскольку это ночь то для теста годится вечер суботы ( это тоже время массовых подключений ) ...
Неділя, 05 липня 2009, 17:09
·
0
Votes
Undo
Інтертелеком в Шепетівці це свого роду лохотрон, хоч швидкість порвіняно з мобільним інтернетом і висока, але далеко не відповідає розрекламованій 3,6 мегабіт(приблизно в 4 - 5 раз менша). Я користуюсь ним лише тому що в моєму районі поки неможливо підключити ОГО або щось інше. І від модему мало що залежить, а обіцянкам Symbioz про нове устаткування я вже давно перестав вірити:bl:
1: Не 3.6 а до 3.1МБіт/сек!2: Від модему залежить багато-що. Ти Zelya користувався одним модемом, ну може - двома. А я все-таки перепробував і особисто користувався багатьма! Вибір модему не впливає тільки на пропускні можливості каналу, проте від модему залежить якість з'єднання, чим краще модем тим меньше (а то й взагалі вісутні) розриви з'єднання при високму навантаженні на базову станцію.3: Обіцяю не я - обіцяє Інтертелеком, я лише передаю те, що чую від них - і тобі Zelya потрібно читати цю тему спочатку - я про це вже писав - будь уважнішим... Тепер буду ставити Вас тільки перед фактом - без поперджень або "обіцянок", для іншого інсує служба підтримки 8-800-50-50-750. Якщо виникають питання по майбутнім планам (технічного плану або абонентського осблуговування) ІТ - тільки в ПРИВАТ!!![SIZE=1]---------- Додано о 16:09 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 16:03 ----------[/SIZE]
Напиши время когда будеш на шанхае тесты проводить , тут воочию многие хотят убедиться что он в домах может нормально работать ( без привязки к разрушающим гнездо модема антен ) .
Давайте на следующей неделе. В будние дни могу после 18-00 до 20-00 (кстати - час пик для ИТ), либо в субботу днем. Жду предложений о конкретном дне и времени. Будет проведен тест на нескольких модемах в том месте, где предложите. Заодно выложим результаты на сайте
Неділя, 05 липня 2009, 15:34
·
0
Votes
Undo
Інтертелеком в Шепетівці це свого роду лохотрон, хоч швидкість порвіняно з мобільним інтернетом і висока, але далеко не відповідає розрекламованій 3,6 мегабіт(приблизно в 4 - 5 раз менша). Я користуюсь ним лише тому що в моєму районі поки неможливо підключити ОГО або щось інше. І від модему мало що залежить, а обіцянкам Symbioz про нове устаткування я вже давно перестав вірити:bl:
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів