П'ятниця, 09 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Завтра, 10 квітня, на Хмельниччині відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Міський голова анонсував оновлення автобусних зупинок
Розділ Події

За словами Віталія Бузиля мова йде не про ремонт існуючих, а про встановлення нових сучасних зупинок громадського транспорту. Новину про це він повідомив на особистій сторінці у соцмережі Facebook.

Проблеми постачання кисню Шепетівська багатопрофільна лікарня наразі вирішує з допомогою очільників міста, бізнесу та окремих підприємців громади. Про це розповіла на своїй сторінці у соцмережі Facebook керівниця закладу Валентина Миколаївна Савчук.

Голова Хмельницької ОДА представив нового очільника Шепетівської РДА
Розділ Події

Сьогодні, 9 квітня, Сергій Гамалій представив нового очільника Шепетівської районної державної адміністрації.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 9 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 72432 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 2823 - діти, 4477 - медпрацівники. За добу на Хмельниччині щеплено 1050 осіб. 

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 16-річного мешканця Шепетівщини в крадіжці, поєднаній з проникненням у житло та інше приміщення, вчиненій повторно (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України), призначивши йому покарання у виді 3 років позбавлення волі, проте звільнив від його відбування з випробуванням на 1 рік іспитового строку.

Станом на 09.04.21 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 49 нових випадків захворювання. На лікуванні в КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» перебуває – 312 хворих, з них - 170 з дігнозом Covid-19 та підозрою.

0
репостів
0
репостів