Розмір шрифту: +
1 minute reading time (167 words)

Звільніть вже своїх горе SMM-щиків

Звільніть вже своїх горе SMM-щиків

Вже мало дивує те, що кожен хто сидить в соціальних мережах, вважає себе їх великим знавцем та спеціалістом, але дуже дивує коли цих людей наймають просувати свої продукти підприємства чи організації.

Мене сьогодні дуже повеселив пост, скріншот якого я навів вище. Особливо мило виглядає щире здивування "нашу сторінку з незрозумілих причин заблоковано".

Тобто правила соц мереж, згідно яких не можна реєструвати профілі організацій вам вперше стали відомі? Деякі соц мережі на це закривають очі, але аж ніяк не на щоденне настирливе розсилання запросів додатись у друзі. Такі методи просування нічим не відрізняються від спаму, тому відповідно і блокуються подібні акаунти.

Керівники замислюються взагалі, наскільки репутаційно страждає їх бренд від таких горе SMM-щиків? Я вже мовчу про те, що рано чи пізно такі акаунти просто блокуються незалежно від кількості друзів. Навіть тим же конкурентам достатньо кинути десяток скарг і вічний бан гарантовано.

Словом позвільняйте вже цих бездарів і не ганьбіться. Або найміть нормальних спеціалістів, або ліпше взагалі не ведіть соц мереж, тим більше, що у багатьох випадках вони абсолютно не потрібні.

У Хмельницькій області 25 вакансій суддів до місце...
Повторення - мати навчання?
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів