Розмір шрифту: +
1 minute reading time (208 words)

Як відновити роботу мозку за 20 хвилин?

 

 У кожної людини в житті бувають моменти , коли потрібно зробити дуже багато в гранично стислі терміни. Що конкретно - не так вже й важливо, головне, що голова йде обертом, часу не вистачає, а відпочити просто необхідно.

Що робити ?

Потрібно знайти спосіб швидкого ( буквально екстреного ) відновлення сил. Якщо організм неймовірно втомився і знесилів, йому допоможе ... кава. Але є один важливий нюанс:

Буде потрібно чашка еспрессо ( в середньому 2 ложки). Важливо саме залпом випити каву і прилягти, розслабитися, закрити очі і поспати від 15 до 20 хвилин, але не більше!

Справа в тому, що саме такий проміжок часу потрібно для того, щоб кава активізувалася в кишечнику і забезпечила легке пробудження від сну.

Спати довше не можна (можете поставити будильник), так як в цьому випадку ви вийдете з фази швидкого сну і вступите у фазу довгого сну. Тоді будуть потрібні неймовірні зусилля для пробудження. Такий швидкий сон, до речі, ще й активізує творчі здібності.

Якщо все зробити правильно, то в результаті розум проясниться, і ви відчуєте себе виспаним. Організм, звичайно ж, повноцінно не відпочине за цей час, але можна буде зі свіжою головою приступити до справ.

Спосіб ефективний, але не раджу ним зловживати. Людям з підвищеною нервовою збудливістю і проблемами серця він протипоказаний !

Цілющі властивості квашеної капусти
Некваліфікована жіноча праця
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 03 травня 2024

0
репостів
0
репостів