Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (364 words)

Як побороти лінь

Про лінивих людей

 

1 . Для початку , взагалі нічого не робіть

Серйозно. Припиніть будь-яку діяльність: не носіться по квартирі, не сидіть за комп'ютером,не їжте, не пийте, не читайте, не лежіть, не слухайте музику. Можна закрити очі. Пожертвуйте на цю справу хвилин 10, і вам самим захочеться щось зробити. Тут є щось із медитативної практики, це вгамовує внутрішню суєту і заряджає енергетикою.

2. Та тут справ на п'ять хвилин

Примусьте себе попрацювати п'ять хвилин - це простіше, ніж братися за справу, усвідомлюючи, що доведеться трудитися цілий день. П'ять хвилин можна витерпіти все що завгодно, і в той же час цього достатньо, щоб розпочати роботу. Цілком імовірно, що ви доробите її до кінця.

3. Розбийте великі завдання на частини

Взятися за вирішення великого завдання іноді просто неможливо. Розбийте його на маленькі частини ( письмово , для наочності і більш чіткої структуризації ) і виконуйте по черзі - це набагато простіше.

4. Винагороджуйте себе

Будь-яка праця має бути винагороджена, тому, працюючи, важливо заохочувати себе після виконання кожної частини роботи. Виконали - випийте чашку кави з улюбленим печивом, прогуляйтеся або просто відпочиньте 5 хвилин. Це гарна звичка.

5. Не відкладайте на завтра

Завтра - самий завантажений день тижня. Якщо хочете почати щось заново, зробіть це прямо зараз, завтра з'явиться інша термінова справа або ви передумаєте. Навіть  якщо вже пізно, почніть цю справу сьогодні, а закінчити завтра розпочате легше , ніж починати все з чистого аркуша.

6. Будьте "жайворонком": Вранці можна зробити все ! ( я мають можливість вибору графіку ).

Завжди вважав себе совою - поки якось не прокинувся рано вранці кілька днів поспіль. Такого заряду енергії не відчував ніколи. Таке ж відчувають і інші. З чого зробив висновок, що сови - це просто  «недозрілі»жайворонки , у яких недостатньо сили волі і занадто багато ліні, щоб змінити свій графік. Не кажучи про те, що всі біологічні ритми в людини працюють по сонцю, і йти проти цього - просто мучити свій організм ... Прокидатися в гарному настрої, гарно виспатися, відпочити і "бути зарядженим " - це не доля сов ... А в цілому, дана класифікація на птахів - щось подібна на класифікації на "курців і некурців ":ти вибираєш сам - здоров'я, повноцінний відпочинок - або все з точністю до навпаки.

Супер запитання до Путіна
Як розуміти жінку
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 18 травня 2024

0
репостів
0
репостів