Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (451 words)

Вірити Путіну не можна

Не тільки українці, а й весь світ останні півроку раз у раз намагаються зрозуміти, що насправді в голові у Путіна в його афері з Україною. І, практично, кожен раз помиляються. Мені здається - я знаю. Він просто хоче покорити Київ, всю Україну, точніше, щоб її не було в тому вигляді, в якому ми її знаємо  зараз. Варіант - Білорусь, а ще краще - пара нових федеральних округів.    Київ - символ. 

Звідси починалася Русь, це духовна столиця. З взяттям Києва відновиться імперія і зміниться світовий порядок. З взяттям Києва Путін отримає довічну індульгенцію у росіян, переверне всі правила цивілізованого світу. 

Якщо Київ вистоїть, здійсниться його кошмарний сон - поруч з ним стане дійсністю проект становлення демократичної і процвітаючої Русі. З центром у Києві, з Лаврою. І тоді "третій Рим" з його вже навіть не візантійським, а диктаторським порядкам впаде, бо зруйнується вся система аргументів тотальної брехні і напівправди Кремля. Все завалиться, як картковий будиночок.

З прагненням взяття Києва стає зрозумілою його попередня логіка дій. Згадайте. Крок за кроком: 

- В Криму російські військові? - Ну що ви, просто ввічливі зелені чоловічки. 

- Крим у складі Росії? - Ну що ви, громадяни півострова мають право на референдум. 

- На Донбасі російські війська? - Та не було їх там зроду, там добровольці. 

- Під виглядом гуманітарного конвою заходить бойова техніка РФ? - Нелюди, як ви могли таке подумати, - там звичайна картопля з хлібом і сіллю ... 

Через Києва він готовий йти на численні жертви: на санкції проти своїх друзів мільярдерів, на санкції проти всіх росіян. Саме заради Києва всі кремлівські ЗМІ з машини простої пропаганди перетворилися на вбивчу для свідомості і життя зброю. 

Інакше - задавали б питання. А так суцільна стіна брехні. В чому-в чому, а в логіці Путіну не відмовиш, якою б страшною або цинічною вона нам не здавалася. Тому я знаю тільки те, що вірити Путіну не можна. 

Треба готуватися до затяжної війни. Він буде рватися далі на південь України, щоб закріпитися. Потім, не відразу - цієї або наступної весни - рвонути далі. 

Ви говорите санкції?  Та вдавіться ви своїм голландським сиром. 

Допомога Заходу?  Угу.  Воювати вони за нас все одно не будуть. 

У наших  руках - тільки наша мужність і хоробрість, ну може трохи їх техніка. Тому можна і треба з ним розмовляти, переконувати.  Але не вірити. Так як це кожен раз роблять наші західні друзі. Бо якщо вірити, завжди будемо попадатися на його вивертнях.

Він робить розкол в Європі - подивіться на угорців, чехів і словаків. Він продаватиме газ Китаю дешевше, ніж кому-небудь. І не перестане його продавати Європі. Він встановлюватиме перемир'я  і потім сам же його порушить. Через підступи "хунти", звичайно. І не він, а ополченці. Він буде брехати, дивлячись в очі. Ми будемо сподіватися, що він зупиниться. Ні, не зупиниться. Обіграти його можна. Але тільки, якщо йому не вірити.


Як Молодіжна рада Шепетівки зустрічала своїх герої...
Виноваты ли во всём военные?
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 03 травня 2024

0
репостів
0
репостів