Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (450 words)

Ваш чоловік такий - якого ви заслужили

Якщо дружина бачить у чоловіка хороші якості і робить на них акцент - вони починають рости і примножуватися. Навіть якщо для цього немає ніяких підстав. Навіть якщо він не повинен був бути відповідальним - він таким стає. Не повинен бути начальником - а раптом стає. І так далі.

Якщо дружина поважає свого чоловіка, його починають чомусь поважати друзі та колеги. Вони підтримують його і допомагають у складних ситуаціях.

Якщо дружина довіряє чоловікові - йому довіряють інші люди.

Якщо дружина не приховує від чоловіка нічого, не обманює, відкриває своє серце - то чоловік не зможе обдурити дружину і зрадити їй.

Якщо дружина вважає, що можна було б трохи кращого чоловіка знайти, це перший крок до чоловічої зради. Мова йде про те, що перша зраджує завжди жінка. Правда, вона це робить тільки подумки, - і викрити її в цьому складно. А чоловік зраджує фізично вже після того, як дружина дала йому такий  «дозвіл» своїми думками про те, що він далеко не найкращий.

Якщо дружина відкриває чоловікові серце, він стає щедрим. Він починає сам шукати приводи порадувати її і зробити її ще щасливішою.

Якщо дружина щиро віддана своєму чоловікові - він з величезним задоволенням візьме її під свій захист. Буде про неї піклуватися і оберігати від усього.

Якщо дружина буде з розумінням ставитися до темпераменту чоловіка і буде намагатися його задовольнити - то чоловік заради неї гори зверне. Для цього потрібно навчитися бачити якості свого чоловіка, а не міряти його своїми стереотипами.

Якщо дружина хоче зберегти сім'ю, і щиро з любов'ю прикладатиме для цього свої жіночі зусилля, в серці чоловіка народжується таке ж бажання. І він починає допомагати їй в цій справі.

І найголовніше , що я хочу сказати . Якщо ваш чоловік чимось вас не влаштовує - знайдіть причину цього в собі. А ось на цю роботу варто витратити багато сил і часу. І подумайте: Якою була б я, якщо була б чоловіком? Я впевнений, що ви хочете це знати ?  Тоді подивіться на свого чоловіка. Ось таким і були б. Йому також не вистачає чоловічих якостей, як вам не вистачає жіночих.

Бог нам дає рівно стільки, скільки ми заслужили. Наші батьки, наші діти, наші брати і сестри - їх ми не можемо вибрати. Тому доводиться вчитися приймати. Але з чоловіками по-іншому. Є ілюзія вибору. Є відчуття, що міг бути інший, трохи кращим.

Але це тільки видимість вибору. Подружжя також дає нам Бог. Інакше як би ми зустрілися і полюбили один одного? Як би ми знайшли один одного в натовпі і притягнулися?

І раз Бог дав вам такого чоловіка, значить, саме такого ви і заслужили. А ось навіщо і чому - про це вже варто подумати. І що з цим робити далі - це вже ваш вибір і ваш простір для творчості.
Соціонічні портрети головних претендентів на посад...
Держслужбовцям буде знижено розмір пенсії
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 11 травня 2024

0
репостів
0
репостів