Розмір шрифту: +
1 minute reading time (262 words)

Україна - країна зубожілих людей

 

 

Україна зараз переживає непрості часи – уся влада в країні належить кримінально-олігархічному режиму на чолі з президентом Януковичем.

 Від цієї влади, замість обіцяного покращення життя, громадяни отримали лише його погіршення. Зарплати більшості українців ледве вистачає на продукти харчування та оплату комунальний послуг. Переважна більшість пенсіонерів приречені на зубожіння. Молоді люди, які отримали освіту, не можуть знайти роботу за фахом. Нинішня влада підвищила пенсійний вік для жінок, скасувала пільги для чорнобильців та афганців, знищує малий та середній бізнес. Усе це відбувається на тлі різкого зростання прибутків членів сім’ї президента Януковича та купки наближених до влади олігархів.

У країні панує тотальна корупція. Суди та силові відомства використовуються як засіб утримання при владі і забезпечення інтересів можновладців. Переважна більшість громадян позбавлені можливості захистити свої права законним шляхом. Бандитська влада у своїй діяльності використовує бандитські методи, вдається до політичних репресій проти опозиційних сил та простих громадян, невдоволених режимом Януковича. Кримінальне переслідування та катування опонентів владою перетворилися на норму політичного життя в Україні.

Нинішня влада поводиться на нашій рідній землі, як справжні окупанти. Вони будують для себе розкішні маєтки, а простий народ вважають за ніщо і думають, що він має покірно працювати для їхнього збагачення.

 Дайте можливість громадянам працювати і отримувати достойну зарплату, встановіть справедливі пенсії, які дадуть можливість пенсіонерам гідно жити, а не виживати, припиніть знущання над ветеранами, вчителями, лікарями, селянами, афганцями та чорнобильцями, зробіть ведення бізнесу в Україні простим та інвестиційно привабливим, проведіть реальну реформу охорони здоров’я, збережіть національну культуру, забезпечте якісну освіту нашим дітям.

Ми розуміємо, що такі масштабні завдання може вирішити тільки нова влада, яка має довіру та підтримку суспільства.

 

12 добрих справ, які можна зробити сьогодні
Держаний комітет України по ЖКГ
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 17 травня 2024

0
репостів
0
репостів