Розмір шрифту: +
1 minute reading time (184 words)

Що таке покликання?

             

 

 Питання філософське и НЕ КОЖЕН одразу на нього відповість. На мою думку, покликання - це те, до чого лежить душа і серце. Це те, чим би тобі хотілося займатись увесь час, з чим пов'язати своє майбутнє. 

 «Вибери собі справу до душі, і тобі  ні дня не доведеться працювати». Конфуцій сказав це багато століть тому, але думка його свіжа як ніколи. Компанії витрачають величезні гроші на мотивацію персоналу. Мало того, що персонал звик і не надто мотивується, так тепер ще й грошей немає - криза. Співробітники при цьому теж витрачають величезні гроші на те, щоб повернути собі душевний спокій і сили, відібрані роботою.

Страждають всі. Крім тих щасливчиків, в чиєму житті випадково зустрілися здібності і пристрасть. Ті, хто знайшов своє Покликання - запоруку продуктивної і ефективної роботи, а значить - самореалізації, визнання, відчуття повноти життя і душевної гармонії. На жаль, знайти своє покликання найчастіше - щаслива випадковість. Принаймні, система освіти не сприяє цьому, в кращому випадку вона не тисне природні схильності, в гіршому ...  А в двадцять першому столітті має бути недозволеним втрачати настільки потужний ресурс, як незатребуване покликання.

Підвищення зарплат вчителів
Чому цього року так багато комарів і як з ними спі...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 26 червня 2024

0
репостів
0
репостів